Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Mere end 30 talere: Tag med på Danmarks største cloud-festival - vi sætter spotlight på digitalisering, forretning, sikkerhed og AI

Invitation: Tag med på Danmarks største cloud-orienterede konference, når Computerworld 20. og 21. september slår dørene op for Computerworld Cloud Festival i København. Med et tæt program kan du blive fuldt opdateret på compliance, digitalisering, forretning, sikkerhed og AI. Læs mere om konferencen her.

Cloud har som intet andet i de seneste 10 år været med til at disrupte hele industrier overalt i verden.

For mange er omstillingen mod cloud kun begyndelsen på en digitalisering, som åbner op for real-time data, servitization og skræddersyet it, som tæt følger forretningens behov.

Nu sætter Computerworld det skarpe spotlight på cloud. Det sker på Danmarks største cloud-konference, som løber af stablen 20. og 21. september i København. Se det store program og tilmeld dig og dine kollegaer nemt her

Vi kalder konferencen for Computerworld Cloud Festival, og det bliver en festival med flere scener, masser af talks og speakere, leben, stande og præsentationer.

Det kommer til at ske i Tap 1-hallerne centralt i København, hvor vi sætter fokus på de seneste trends og den seneste udvikling inden for cloud - og hvordan du kan få fuldt udbytte i fremtiden.

På konferencen kan du høre indlæg om blandt andet compliance, digitalisering, forretning, sikkerhed og AI fra stærke oplægsholdere.

Hør blandt andet om:

- Status: Er cloud mere sikker end dit lokale setup?
Vi spørger Kim B. Larsen, sikkerhedsdirektør hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og Marlene Zoe Nielsen, it-sikkerhedsansvarlig, Gyldendal.

- Sådan får du mest muligt ud af dine cloud-investeringer

Hør erfaringer fra Mikkel Brahm, Head Architect of Personal Banking, Nordea og Rasmus Stenholm, Senior Enterprise Architect, Vestas.

- De næste udfordringer for cloud efter GDPR og Schrems II

Sådan som Henrik Udsen, professor Dr. Jur., Københavns Universitet og Anne Dorte Bach, bestyrelsesmedlem, Rådet for Digital Sikkerhed ser dem.

Det hele foregår på TAP1 i København 20. og 21. september, hvor du over festivalens to dage kan besøge flere scener, stille spørgsmål til oplægsholderne og møde de førende leverandører samt netværke med andre it-professionelle.

Kom og hør mere end 30 talere

Du - og alle de kollegaer du kan tage med - kan i løbet af festivalen også høre oplæg fra stærke talere som:

- Peter Kruse, CISO hos Clever.

- Casper Klynge, vicedirektør hos Dansk Erhverv og forhenværende tech-ambassadør.

- Louisa Loran, Global Director of Strategic Industries, Google.

- Kristian Vengsgaard, CEO for Kombit.

- Kim Splittorff, lektor i fysik ved "The Novo Nordisk Quantum Computing Programme" på Niels Bohr Instituttet.

- Susanne Schustin, Årets CIO 2023.

- Michael Ørnø, direktør for Statens IT.

…og mange mange flere på alle festivalens scener.

Undervejs kan du også prøve dine hacker-skills af sammen med det danske cyberlandshold og dyrke nostalgien over gammelt hardware sammen med Data Datahistorisk Forening. Alt hvad der sker væk fra scenen kan du se her!

Som Computerworld-læser er du inviteret. Det hele sker i TAP1 i København 20. og 21. september 2023.

Se det store program og tilmeld dig og dine kollegaer nemt her