It-chef springer videre fra Fujitsu

Uenighed med selskabets nu tidligere administrerende direktør har fået Københavns Kommunes tidligere it-chef, Jimmy Kevin Pedersen, til at kvitte direktør-jobbet på det kommunale område hos Fujitsu efter kun otte måneder. At den administrerende direktør nu er fyret, ændrer ikke på beslutningen.

Efter kun otte måneder som direktør for det kommunale område i Fujitsu springer Københavns Kommunes tidligere it-chef Jimmy Kevin Pedersen nu videre til et nyt job.

Jimmy Kevin Pedersen angiver uenighed med nu tidligere administrerende direktør Morten Svendsen om strategien for Fujitsu på det offentlige område som årsag til, at han har sagt sin stilling op.

- De forbedringsforslag jeg havde, de faldt til jorden, siger Jimmy Kevin Pedersen.

Morten Svendsen blev fyret i maj måned og erstattet af finnen Jarmo Lönnfors.

Jimmy Kevin Pedersen tiltræder den 1. august en stilling hos Muusmann Research & Consulting.

Særdeles godt tilbud

Fyringen af Morten Svendsen skete for sent til, at det kunne ændre noget på Jimmy Kevin Pedersens beslutning.

- Der var jeg så langt i processen, at jeg synes, det var det rigtige for mig, siger Københavns Kommunes tidligere it-chef.

Jimmy Kevin Pedersen har stået i spidsen for Københavns Kommunes skandaleombruste outsourcing-aftale med Accenture på lønudbetalinger.

Den stilling forlod han i september måned sidste år.

Han har selv taget kontakten til Muusmann, der kvitterede med et "særdeles godt tilbud", som Jimmy Kevin Pedersen udtrykker det.

Hos Muusmann skal han stå i spidsen for at opbygge en enhed, der skal tage sig af it-rådgivning til det offentlige.

Muusmann beskæftiger 42 mand og blev i maj måned købt af rådgiverselskabet COWI.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.