EDB Gruppen-konkurrent åbner kontor i Odense

Konsulenthuset Navi Partner går modsat de store konsulenthuse og åbner flere lokale kontorer. Et nyt kontor er nu på vej i Odense, hvor konkurrenten EDB Gruppen netop er ved at lukke ned.

Mens de store konsulenthuse samler styrkerne centralt og lukker kontorer lokalt, vælger Navision-huset Navi Partner at gå den anden vej.

Selskabet åbnede sidste år en afdeling i Skive og er i fuld gang med at åbne i Odense.

Det sker efter, at konkurrenten EDB Gruppen mandag valgte at lukke sit fynske kontor og flytte hovedparten af knap 40 ansatte til Kolding.

Spredningen af kontorer over det ganske land er en hel bevidst strategi, der i sidste ende er til kundernes bedste, mener administrerende direktør Kurt Vilstrup fra Navi Partner.

- Det der med, at man kan klare alt over internet og telefon fra København, det er ikke korrekt. Når man sidder ude i landet, så ønsker firmaerne lokal forankring, siger han.

For det brede danske erhvervsliv, der for størstedelens vedkommende består af mellemstore virksomheder inden for handel, service og produktion, betyder nærheden noget, mener Kurt Vilstrup.

Ifølge direktøren er det ikke dyrere for Navi Partner at drive en så decentral organisation med ekstra omkostninger i administration, husleje og andet. Alt sammen regninger, der i sidste ende skulle betales af kunderne.

- Hvis man begynder at måle på, hvad der bliver brugt i de store organisationer på mellemledelse, transport og de elementer, så opvejer det fuldt ud den husleje og andre ekstraomkostninger, vi skal betale, siger Kurt Vilstrup.

Navi Partner kører med en række enheder med en meget flad struktur. Konsulenthuset har ifølge direktøren ingen mellemledere og enhederne på 10-12 mand er stort set selvkørende.

Ifølge direktøren er den lokale tilstedeværelse også værdsat af mange konsulenter, og det betyder, at Navi Partner kan tiltrække dygtige medarbejdere.

Navi Partner har formået at tiltrække flere konsulenter fra de store konsulenthuse og ud på de lokale kontorer, oplyser Kurt Vilstrup.

- Sidder man i Hjørring i Nordjylland og er en dygtig Navision-konsulent med familie og det hele, så ønsker man jo ikke at have sit daglige arbejdssted i København, siger Kurt Vilstrup.

Navi Partner udelukkende på konsulentydelser i forbindelse med Navison fra Microsoft Business Solutions. Hverken Axapta eller C5 fra Microsoft findes i produktsortimentet.

Ifølge direktøren er Navi Partner nu næststørst på Navision i Danmark. Konsulenthuset har 77 medarbejdere ansat på kontorer otte steder i landet

Ud over Odense og Skive har Navi Partner kontorer i Randers, Hjørring, Århus, Sønderborg, København og Birkerød.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere