Mobilpriser.dk smider forhandler på porten

Selskabet bag Mobilpriser.dk eksluderer en forhandler, der angiveligt har opfordret andre forhandlere til at samstemme priserne. Mobilpriser.dk afviser blankt at have kendskab til sagen.

Mobil Media Scandinavia, der står bag Mobilpriser.dk, afviser blankt at have kendskab til den karteldannnelse blandt mobilforhandlere, der onsdag fik politiet til at foretage razzia hos en række forhandlere.

Ingen kendskab
- Vi har ikke på nogen måde haft kendskab til eventuelle prisaftaler på siden. Det er desuden noget, som vi tager kraftigt afstand fra, lyder det fra John G. Pedersen, der er direktør for Mobile Media Scandinavia.

Mobilforhandlerne mistænkes for at blandt andet at have aftalt at opretholde høje priser på mobilpriser.dk.

Mobilsidens oprindelige stifter John G. Pedersen er udnævnt som direktør i selskabet af den nye ejerkreds.

Konkurrencestyrelsen har foretaget den pludselige razzia på grund af forhandleren Salgsbutikken, der har sendt en mail, som kanalmagasinet CRN har fået fingre i.

Koordinerede priser
Salgsbutikken er nu blevet eksluderet fra Mobilpriser.dk, meddeler John G. Pedersen.

Kontorchef i Konkurrence-styrelsen, Finn Porsborg, meddeler til Ritzau, at sagen er under behandling, og at der er materiale, der tyder på, at priserne bliver koordineret blandt mobilforhandlerne.

Mobile Media Scandinavia overtog fornylig selskabet Mobile, der står bag blandt andet Mobilpriser.dk.

Det skete angiveligt dagen før, politiet anholdt en 44-årig medejer af Mobile for trusler om vold mod en konkurrent, der på netop Mobilpriser.dk skulle have underbudt ham.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Stor rapport kortægger: Sådan er kundernes forventninger til en moderne kundeservice
Kender du din målgruppes foretrukne kanal til annoncering, salg og kundeservice? Ved du om salg og kundeservice arbejder godt nok sammen? Og i hvilken grad lever du op til kundernes forventninger? De spørgsmål kan du finde svar på i dette whitepaper fra Zendesk, som via knapt 5.000 interviews og spørgeskemaer har kortlagt både kunder og customer experience-folks erfaring og forventninger til en god kundeoplevelse. Whitepaperet er derfor en oplagt og overskuelig målestok, for dig der arbejder med customer experience og vil benchmarke sin egen indsagt – eller til dig, der skal til at etablere en moderne kundeoplevelse og vil prioritere indsatsen korrekt.