Computerworld: Mediet for den digitale dansker

Forandringen har været central i it-branchens udvikling de seneste 25 år. I forbindelse med sit 25 års jubilæum lancerer Computerworld en hel række nye tiltag, skriver chefredaktør Mikael R. Lindholm i dette brev til læserne.

Kære læser

Computerworld har nu i 25 år rapporteret om den globale it-revolution, fra de første personlige computere erobrerede danske skriveborde til internettets opblomstring, dotcom-bølgens rus og dagens digitalisering af alting.

Det konstante gennem det sidste kvarte århundrede har været forandringen.

Få brancher, virksomheder og mennesker har oplevet et så voldsomt forandringstempo, som it-sektoren.

Computerworld har i alle årene set det som sin rolle at fungere som orkanens øje, en ormidler af de væsentligste nyheder, en ramme for debat og analyse om konsekvenserne og fremtiden.

Den ambition har vi fortsat.

Men vi er samtidig ved at genopfinde Computerworld som mediet for den digitale dansker i en langt mere interaktiv verden – et medie, som er mere for den enkelte læser.

Computerworld giver dig fortsat et it-nyhedsoverblik hurtigere og bedre end alle andre med vores daglige online-tjeneste cw.dk.

Computerworld leverer også indsigt og perspektiv i de vigtigste nyheder i den ugentlige avis – som vi netop har relanceret indholdsmæssigt – og fordybelse i de månedlige magasiner, som CTO og CIO.

Computerworld leverer desuden it-verdenen i dine ører – når som helst, hvor som helst – med podudsendelsen Computerweek, der giver et overblik over ugens it-nyheder og går bagom de vigtigste begivenheder og personer.

Computerworlds Media Lab vil løbende udvikle flere nye redaktionelle tilbud, der leverer dig mere dybde, mere indsigt og mere relevans.

For eksempel lancerer vi i dag følgende redaktionelle fornyelser:

ComputerViews
Vi bringer kort og præcist analyse og perspektiv på udvalgte nyheder, når begivehederne folder sig ud – online og i avisen. Du kan efterlyse et ComputerViews ved at sende en mail til computerviews@cw.dk.

Duellen
Vi udvælger hver uge to rivaliserende websites og lader 1.000 brugere bedømme, hvem der er bedst – og værst – så du får indsigt i webmestrenes hemmeligheder. Du kan indstille duellanter ved at sende en e-mail til duellen@cw.dk.

Men vi vil meget mere end det.

Computerworld præsenterer i dag en række nye initiativer, der tilbyder dig at gå langt mere i dybden med emner som it-ledelse, usability og nye teknologier:

DM i it-ledelse 2007
Hvem er bedst i Danmark til it-ledelse? Succesfuld ledelse af it-projekter er den store akilleshæl for potentialet i it. Hvad gør de bedste – og hvem er de? DELTA, DI, Dansk IT og Computerworld inviterer til danmarksmesterskaberne i it-ledelse med afsæt i global best practice, så vi får forbillederne frem på scenen.

Fremtidens CIO
Hvem vil være rollemodel for fremtidens CIO? Computerworld inviterer i samarbejde med ledelses-udviklingshuset Franklin Covey Nordic Approach tre dygtige it-ledere kvit og frit på et tolv måneders kursus i fremtidens lederkompetencer.

Betingelsen er, at Computerworld kan rapportere fra forløbet og portrættere deltagerne i magasinet CIO.

Webchamp 2007
Hvem er bedst i Danmark til at levere den gode weboplevelse? Hvordan websitet fungerer bliver stadig vigtigere for hvordan kunder og brugere opfatter en virksomhed, organisation eller person.

Men hvilke løsninger er de bedste og hvem har realiseret dem? Userneeds, IT Universitet og Computerworld finder Danmarks bedste webchamps.

Horizon Workshop
Hvilke teknologitrends får størst gennemslagskraft i de kommende år – hvor ligger mulighederne, og hvad skal der til for at realisere væksten?

Innovation Lab identificerer de vigtigste trends, it-lederne i Dansk IT vurderer dem, og Computerworld sætter dem til debat på et morgenseminar 4. oktober.

Blogs
Du kan desuden når som helst engagere dig i debatter om teknologi, usability, medier, digital forvaltning, it-jura og meget andet på Computerworlds mange nye blogs. Dem finder du på cw.dk/blog.

Dette er kun begyndelsen på det nye Computerworld, der forener 25 års erfaring med digital innovation.

I de kommende måneder vil vi præsentere dig for en lang række nyskabelser, som alle har til formål at gøre det lettere for dig at navigere selvsikkert i den digitale fremtid.

God opdagelseslyst.

Med venlig hilsen

Mikael R. Lindholm
Chefredaktør




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere