Targit fortsat inde i varmen hos Microsoft

Tema: En ny aftale mellem Microsoft og nordjyske Targit sikrer, at den danske business intelligence-leverandør også fremover skal levere software til Microsoft Dynamics NAV.

Den nordjyske business intelligence-leverandør Targit har godt gang i en kommerciel flirt med Microsoft.

Targit har netop forlænget en OEM-aftale med Microsoft, der betyder, at de nordjyske business intelligence-værktøjer også fremover bliver integreret i Microsoft Dynamics NAV, det tidligere Navision.

- Aftalen betyder, at vores teknologi bliver rullet på globalt plan igennem Microsofts forhandlingskanaler, siger Flemming Madsen, der er salgsdirektør i Targit.

Åbner for yderligere salg

Targit har i dag mere end 250 samarbejdspartnere verden over, men aftalen med Microsoft er specielt afgørende for udbredelsen af virksomhedens produkter, fortæller Flemming Madsen.

- Rent forretningsmæssigt betyder det, at vi kommer ud til langt flere forhandlere og dermed også flere kunder, end vi selv ville kunne nå på nogen som helst måde, siger han.

Men derudover åbner aftalen med Microsoft også op for et øget salg, mener Flemming Madsen.

Det, der er indbygget i Microsoft Dynamics NAV, er nemlig en begrænset version med hensyn til hvilke data-kilder, man kan tilgå.

- Når kunderne snuser til en BI-løsning, sker der ofte det, at de får mod på mere, og det bringer så os vores forhandlere på banen. Det har en positiv effekt, at kunden allerede har været inde og snuse til BI, for så er begrebet er blevet afmystificeret, så det ikke er så uoverskueligt at gå i gang med, lyder det fra Flemming Madsen.

God forretning

Targit har i dag omkring 50 ansatte i Hjørring og også et par stykker i USA.

I 2005 havde virksomheden en omsætning på 80 millioner kroner og endte med et overskud på 3,6 millioner efter skat.

Med den nye aftale er der lagt op til en yderligere omsætning i den nordjyske forretning, for den betyder, at Microsofts kunder også ved den kommende version af Microsofts Dynamics NAV kan sætte kryds ved Business Analytics, der er grundudgaven af Targits BI Suite.

- Vi opfatter det da helt klart som et skulderklap, for det betyder jo, at teknologien nok ikke er så tosset endda, når så stor en virksomhed vælger at tage den til sig, siger Flemming Madsen.

Targit var i år nomineret i Computerworlds Top 100 over de dygtigste it-virksomheder.

Det var i kategorien forretningssoftware, der dog blev vundet af Kapow Technologies.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere