Kort nyt: iPhone, bilanmeldelse, Zune, Tangora, Tabulex

Cisco og Apple forlænger svarfrist. It-system til anmeldelse af EU-typegodkendte biler. Zune-topchef forlader Microsoft. Otte Tangora-forhandlere stifter forening. Tabulex vinder industripris.

Cisco og Apple forlænger svarfrist

Cisco og Apple har brug for mere tid til at finde en afgørelse på de patentstridigheder, som de to selskaber er røget ud i om retten til iPhone-navnet. De to selskaber er derfor blevet enige om, at Apple skal have mere tid til at besvare de spørgsmål, som Cisco har stillet til Apple.

It-system til anmeldelse af EU-typegodkendte biler

De Danske Bilimportører og Færdselsstyrelsen har i samarbejde udviklet et nyt webbaseret system til anmeldelse af EU-typegodkendte biler. Systemet vil reducere ekspeditionstiden markant, og samtidigt spare ressourcer hos både branchen og myndighederne. Det sker fordi, at man tidligere skulle sende en papiranmeldelse til Færdselsstyrelsen, som derefter indtastede oplysningerne manuelt. Nu kan bilimportørerne overføre data direkte og digitalt til Færdselsstyrelsen.

Zune-topchef forlader Microsoft

En af topcheferne bag Microsofts iPod-udfordrer, Zune, forlader selskabet. Det drejer sig om Bryan Lee, der har haft titel af vice president i Microsofts underholdnings-division. Bag hans exit ligger planer om at "forfølge personlige interesser", som det hedder.

Otte Tangora-forhandlere stifter forening

De otte Tangora-forhandlere, Dandesign, Decor Marketing, GrafiskHus, Marusa Design, MiltonPeople, O'mega, OCC Innovation og Par No. 1, danner en ny forening, som har til formål at sikre, at alle parter får optimale vilkår.

Tabulex vinder industripris

Tabulex fra Roskilde har vundet Dansk Industris Initiativpris, der blev uddelt af Prins Joachim. Selskabet står bag software til skoleadministration til 63 af landets 98 kommuner. Halvdelen af selskabets 35 medarbejdere er uddannede skolelærere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere