Onsdagens aviser om it

Telia-rekord trods færre kunder. Telia åbner 3G med turbo. Telia truer TDC og Sonofon med konkurrencesag. Kundeflugt fra Telia. Galmond presser Telia i Rusland. Metroxpress opruster på nettet.

Telia-rekord trods færre kunder

Telia jubler over et overskud på 341 millioner kroner i 2006. Hver tredje mobilkunde forlod ellers selskabet i årets løb. Bredbånd og en sammensmeltning af mobil- og fastnetforretningen er grundene til den økonomiske vækst. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Telia åbner 3G med turbo

Som den sidste operatør åbner Telia nu sit 3G-mobilnet, og det bliver i en turboudgave. Nu er danskerne klar, og mobiltelefonerne er til stede på markedet, siger Telias direktør. Tjenesten kaldes for turbo-3G og skulle ifølge Berlingske Tidende sætte datahastigheden op til ti gange den normale hastighed. (Berlingske Tidende)

Telia truer TDC og Sonofon med konkurrencesag

Hvis ikke de to selskaber frivilligt giver slip på deres Debitel-abonnenter, vil Telia gå rettens vej. (Børsen)

Kundeflugt fra Telia

Kunderne hos Telia i Danmark er de mest illoyale i den svenske telekoncern. Hele 34 procent af kunderne er flyttet til konkurrenterne, og selvom Telia også fik mange nye kunder, endte året med et tab på 31.000 kunder på et voksende marked. (Børsen)

Galmond presser Telia i Rusland

Teliasoneras topchef Anders Igel anerkender, sammen med den danske advokat og forretningsmand Jeffrey Galmond, at selskabets russiske investeringer på længere sigt kan bremse telegigantens internationale succes. Ifølge Anders Igel er der nemlig gået så meget hårdknude i ejerstriden omkring Telias russiske investeringer, at selskabet nu overvejer at trække sig helt ud af Rusland. (Børsen)

Metroxpress opruster på nettet

Efter flere års tilløb kaster gratisavisen Metroxpress sig nu ud i cyberspace. Til marts lanceres en ny hjemmeside, der i modsætning til den nuværende har nyhedsformidling som omdrejningspunkt. En webmaster og to journalister er i første omgang sat på opgaven. (Børsen)




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Architect - Projects

Netcompany A/S

Network Engineer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Data Engineers til bekæmpelse af skatteunddragelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere