Microsoft dropper sikkerhedspakken i marts

For første gang siden september 2005 udsender Microsoft ikke sikkerhedsopdateringer i denne måned, efter selskabet troligt har udsendt en sikkerhedspakke hver anden tirsdag i måneden. "Vi er ikke klar", lyder det.

Det bliver tilsyneladende den roligste måned i flere år for system-administratorer, der benytter Microsofts produkter.

Den månedlige sikkerhedspakke fra software-giganten er nemlig blevet aflyst, fremgår det af Microsoft Security Bulletin Advance Notification.

Det er kun sket en håndfuld gange siden software-firmaet lancerede de månedlige opdateringer, kaldet for 'Patch Tuesday' i 2003.

Koden blev ikke færdig

Microsoft arbejder ellers på rettelser til sårbarheder i Explorer 7, Publisher 2007 og til Windows Vista, men koden er ikke blevet klar til denne måneds tirsdags-opdateringer, oplyser virksomheden.

Det er længe siden, det sidst er sket.

Man skal helt tilbage til september 2005 for at finde en lignende situation, hvor tirsdagspakken ikke er blevet frigivet.

Microsoft vil dog stadig frigive en ny version af firmaets Windows Malicious Software Removal Tool.

Derudover kommer der en stribe ikke sikkerhedsrelaterede opdateringer den 13. marts.

Det drejer sig blandt andet om opdateringer til Windows on Windows Update, Software Update Services og Windows Server Update Services.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere