Artikel top billede

En million amerikanere klar til at købe en iPhone

Mere end en million amerikanere har bedt teleselskabet AT&T om at give dem besked, så snart Apples nye telefon, iPhone, er i butikkerne. "Interessen er overvældende," lyder det fra selskabet.

Mere end en million amerikanere har bedt det amerikanske teleselskab AT&T om at kontakte dem, når Apple-telefonen, iPhone, er på gaden, skriver Financial Times.

AT&T har sikret sig ekslusiv-rettighederne til at sælge telefonen, når den kommer på gaden senere i år på det amerikanske marked.

"Interessen har været enorm. Der er rigtigt mange Apple-fans derude. Mere end en million mennesker har bedt os om at ringe, når telefonen er klar," lyder det fra Randall Stephenson, driftsdirektør i AT&T, skriver Financial Times.

Han vurderer dog, at mange af disse mennesker efter alt at dømme alligevel ikke vil købe en iPhone, når det kommer til stykket.

Apple forventer salg på 10 millioner

Alligevel er den store forhånds-interesse en streg i regningen til de mange analytikere, der havde vurderet, at iPhonen vil være for dyr til at blive et salgshit.

Apple sender to versioner på gaden på det amerikanske marked. Den lille på fire gigabyte til godt 2.800 kroner og en stor på otte gigabyte til 3.500 kroner.

Selskabet vurderer selv, at der vil være solgt 10 millioner iPhone-telefoner ved udgangen af 2008.

Apple forventer, at de første iPhone-telefoner vil lande i butikkerne i løbet af sommeren.

Telefonerne vil blive solgt af selskabet Cingular, der er USA's største mobilselskab. Cingular ændrer om kort tid navn til AT&T, efter AT&T har købt Bellsouth, der ejer Cingular.

Cingular modtager endnu ikke regulære bestillinger på iPhonen, men har dog oprettet en funktion på sin hjemmeside, hvor interesserede kan aflevere deres email-adresse og dernæst få tilsendt en mail, når iPhonen er klar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere