Vinder fundet:Han er Danmarks bedste CIO: Martin Wood vinder Årets CIO 2024

Artikel top billede

Sander lover ny version af Borger.dk klar 20. oktober

Den næste version af den fælles borgerportal går i luften 20. oktober. Det løftede videnskabsminister Helge Sander(V) sløret for i dag.

En enkelt personlig indgang til alle selvbetjeningsløsninger på Borger.dk, hvor borgeren kun behøver logge på én gang. Det skal være en realitet om et halvt år.

Sådan lød beskeden fra videnskabsminister Helge Sander(V) i dag på IT-arkitekturkonferencen i Århus.

Ministeren offentliggjorde i dag, at Borger.dk skal stå klar i næste version til 20. oktober.

"I den nye version regner jeg med, at vi har adgang til alle digitale løsninger ved at logge på én gang," forklarede ministeren, som er meget opmærksom på, at der kommer godt indhold på portalen.

"Det kræver, at vi alle trækker i samme retning, og at vi laver relevant indhold," siger Helge Sander.

Signatur snart på plads

Helge Sander fortalte desuden de mange deltagere i arkitekturkonferencen, at han vurderer, at en af de andre centrale elementer i digitaliseringen af det offentlige, den digitale signatur, er godt på vej.

"Næste generation er i en fase, hvor det tegner rigtig godt. Det bliver en ny og bedre signatur med fokus på sikkerhed, brugervenlighed og mobilitet," siger Helge Sander.

Videnskabsministeren vurderer, at næste generation af signaturen kan få sin endelige udformning i løbet af nogle måneder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Day 2024

Vi går også bag om it-sikkerhedsbranchens modeord og giver dig indsigt i, hvordan du orkestrerer sikkerhedsindsatsen med henblik på at samle overblikket over din sikkerhedsinfrastruktur. Samt drøfte hvordan du afvejer sikkerhed mod produktivitet og navigerer mest hensigtsmæssigt i en tid, hvor store dele af infrastrukturen og centrale services driftes uden for virksomhedens fire vægge.

11. juni 2024 | Læs mere


Dynamics 365 FO: Effektiv opgradering fra AX og nye, værdiskabende funktioner

Vær med på dette webinar, hvor eksperter fra CGI stiller skarpt på udvalgte funktioner og nyheder i Dynamics 365 FO inden for planlægning og lagerstyring. Hør også om et vellykket opgraderingsprojekt hvor en Dynamics AX-installation blev erstattet med en fremtidssikker 365 FO, hurtigt og effektivt.

11. juni 2024 | Læs mere


People Tech 2024

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. juni 2024 | Læs mere