Artikel top billede

BiBoB: Der er lukket for investorer

Frank Rasmussen, stifter af mobilselskabet BiBoB, er ikke, som det ellers fremgår i medierne, interesseret i investorer udefra. "Der er lukket, vi skummer selv fløden," siger han.

"Nej, vi søger ikke investorer til vores projekter, det er Børsen, der har misforstået noget," siger Frank Rasmussen, stifter af og chef for mobilselskabet BiBoB.

I artiklen Investorer skeptiske overfor BiBob-bejleri, henviser Frank Rasmussen til, at han mangler en investor, der kan "repræsentere os i Hugo Boss-jakkesæt, for ellers får de bare Frank i T-shirt."

"Men det var overhovedet ikke BiboB, jeg snakkede om, men derimod vores internationale eventyr med salg af afregningssystemer integreret på SIM-kort," siger Frank Rasmussen.

Aftale med kortproducent

Han har indgået en aftale med den danskejede producent af betalingskort, SIM-kort og andre plastickort DZ Cards i Thailand om at sælge afregningsløsninger til mobiltelefoni.

"I modsætning til de fleste andre serviceproviders har vi selv udviklet en stribe sofistikerede softwareprogrammer fra bunden, heriblandt en afregningsløsning," siger Frank Rasmussen.

Indtjeningen på en afregningsløsning eller 'billing solution' hentes ved, at en teleoperatør afregner med et gebyr per kunde per måned for brug af løsningen.

Scorer en del af kagen

Aftalen med DZ Cards går ud på, at DZ producerer kortene med afregningsløsningen integreret på SIM-kortet og efterfølgende får en del af omsætningen, når teleoperatørerne køber løsningen.

"Når vi sælger til de store teleoperatører, så skal der mere forkromede folk til end mig, og det er der, vi har brug for et 'jakkesæt' til at repræsentere os udadtil – ikke i forhold til BiBob. Der er investorerne på plads, og vi skal nok selv skumme fløden," siger Frank Rasmussen.

Lukket for nye kunder

Ifølge tele-iværksætteren går salget af den egenudviklede afregningsløsning til serviceproviders godt. Så godt, at det først kan komme på tale at tage nye kunder ind "sidst på året".

Frank Rasmussen vil hverken sige noget om hvilke eller hvor mange kunder, han har til sin afregningsløsning eller hvor stor omsætning og eventuel fortjeneste, der er på produktet.




IT-JOB

Danske Commodities A/S

IT systems developer

Dynamicweb Software A/S

Partner Solution Architect

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Underdirektør til sikkerhed og strategisk it-ledelse

Netcompany A/S

Managing Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere