Artikel top billede

Microsofts Office 14 på vej ud i alfatest

Den næste version af Office alfatestes sidst på året og vil sandsynligvis have styrket BI-funktionalitet.

Computerworld News Service: Microsoft vil begynde at alfateste den næste version af Office i november eller december, ifølge et blogindlæg skrevet af en Microsoft-medarbejder.

Ifølge et blogindlæg af Hayley Rixon, som arbejder i Microsofts business intelligence-team, så opfordrer Microsoft nu folk til at deltage i det såkaldte "technology adoption program (TAP), der giver en tidlig lejlighed til at teste overvågnings- og analysefunktionerne i Office PerformancePoint Server.

Technology adoption-programmet for dette produkt vil være en del af programmet for Office 14, som går i alfa-test inden for "tidsrammen november/december i år," ifølge blogindlægget. Office PerformancePoint Server er software til analyse af business performance og vil være en del af Office 14.

Microsofts pr-firma svarede ikke på en henvendelse om kommentarer mandag.

Der er deadline for ansøgninger om at deltage i technology adoption-programmet for Office PerformancePoint Server 28. august, ifølge blogindlægget.

BI-funktioner

Office er verdens mest brugte produktivitetssoftware, selvom rivaler som Google og IBM konkurrerer med Microsoft ved at tilbyde gratis kontorprogrammer.

Med den seneste version, Office 2007, er Microsoft begyndt at udvide erhvervsversionerne af Office til at omfatte samarbejds- og business intelligence-funktioner samtidig med sammenkædninger med Microsofts enterprise-applikationer og database-værktøj.

Selvom Microsoft kun har frigivet sparsomme detaljer om Office 14, vil virksomheden sandsynligvis udvide disse funktioner og sammenkædninger yderligere i den næste udgivelse.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere