Windows Ultimate Extras, Tablet-pc og ReadyBoost

Tilbage til oversigten

Windows Ultimate Extras

En af de funktioner, som kun findes i Vista Ultimate Edition, er muligheden for at deaktivere de totalt meningsløse funktioner, der kun findes i Vista Ultimate Edition.

Her taler jeg selvfølgelig om Ultimate Extras - en række add-ons, som kun Ultimate-brugere kan downloade. Hvis du ikke har betalt for den dyreste version af Vista, behøver du ikke at bekymre dig om disse totalt ubrugelige add-ons.

Men hvis du har Ultimate, skal du gå ind i Windows Update (Start, All Programs, Windows Update), klikke på View available updates og sætte hak ved alt det ubrugelige stads, Microsoft har gjort tilgængeligt for folk, der har betalt i dyre domme for at få den mest spækkede version af Vista.

Du kan slå Windows Ultimate Extras fra i kontrolpanelet Windows Features ved at klikke på Turn Windows features on or off for at åbne dialogboksen Windows features og derefter fjerne markeringen i Windows Ultimate Extras.

Tablet-pc

Jeg har en tablet-pc, og jeg elsker Vistas tablet-orienterede funktioner. Men hvis du ikke har en tablet, kan du ikke bruge disse funktioner.

Du skal gøre to ting for at slå Vistas tablet-funktioner fra: Start i dialogboksen Windows Features. Hvis du ikke allerede har den fremme, kan du se i de forrige punkter, hvordan du finder den. Når du har den fremme på skærmen, fjerner du markeringen i Tablet PC Optional Components.

Du afslutter deaktiveringen i vinduet Services, som du åbner ved at klikke på Start, skrive services og trykke Enter. Find og dobbeltklik på Tablet PC Input Services. I rullepanelet Startup type vælger du Disabled og klikker efterefter på OK.

ReadyBoost

Hvis du bruger den meget omtalte Vista-funktion - der efter sigende øger Vistas hastighed ved at cache hukommensen til et flash drive - sløver det faktisk dit system en lille smule.

Du kan slå ReadyBoost fra i Services. Hvis du ikke allerede har vinduet åbent, kan du klikke på Start, skrive services og trykke Enter. Find og dobbeltklik på ReadyBoost. I rullepanelet Startup type vælger du Disabled og klikker efterefter på OK.

Tilbage til oversigten




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere