Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

MySpace klar med gigantisk musiktjeneste

MySpace lancerer i dag en stor musiktjeneste med et bagkatalog på millioner af numre, der kan deles, bruges og videresendes til højre og venstre.

Det Rupert Murdoch-ejede MySpace lancerer i dag torsdag en spritny musiktjeneste, der har som direkte mål at fravriste Apple iTunes Store markedsandele.

Den nye tjeneste kommer til at hedde MySpace Music, og med i ejerkredsen er de store musikselskaber, EMI, Universal, Sony BMG og Warner Music, der tilsammen sidder på omkring 40 procent af joint venturen.

Ambitionen er ikke mindre end at levere verdens største musikkatalog, lyder det fra MySpace Musics administrerende direktør, Chris DeWolfe.

Selskabet mener, at det vil kunne udnytte, at 65 procent af MySpaces 120 millioner globale brugere allerede streamer musik via deres MySpace-side, ved at tilbyde en bedre integreret musik-applikation, så brugerne får direkte adgang til hele bagkataloget.

Samtidig kommer der forskellige virale muligheder, så en bruger kan nuppe en vens play-liste og afspille den selv, ligesom MySpace vil tilbyde en stribe avancerede søge-muligheder.

USA kommer først

Ideen er, at det bliver muligt at streame gratis med muligheden for at købe MP3-filerne via Amazon.com. For at øge indtjeningen bliver der åbnet for sponsorer. De tæller i øjeblikket McDonalds, Toyota, Sony Pictures og State Farm.

Ifølge Financial Times har Rupert Murdoch erklæret sig rede til poste op mod en milliard kroner ind for at få musik-butikken til at lægge ordentligt fra land.

I første omgang bliver den fulde musiktjeneste med DRM-fri musik-filer alene gjort tilgængelig for de amerikanske musikkunder, mens de globale kunder vil få adgang til udvalgte tjenester.

MySpace-musiktjeneste kommer samtidig med, at både Nokia og Sony Ericsson er i færd med at lancere deres egne store musiktjenester, som bygger på aftaler med de samme fire store musikselskaber.

Nokias nye musiktjeneste 'Comes with music' vil ret til ubegrænset musik-download i et år med købet af bestemte Nokia-telefoner. Sony Ericssons 'PlayNow Plys' vil bygge på samme koncept.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere