MySpace klar med gigantisk musiktjeneste

MySpace lancerer i dag en stor musiktjeneste med et bagkatalog på millioner af numre, der kan deles, bruges og videresendes til højre og venstre.

Det Rupert Murdoch-ejede MySpace lancerer i dag torsdag en spritny musiktjeneste, der har som direkte mål at fravriste Apple iTunes Store markedsandele.

Den nye tjeneste kommer til at hedde MySpace Music, og med i ejerkredsen er de store musikselskaber, EMI, Universal, Sony BMG og Warner Music, der tilsammen sidder på omkring 40 procent af joint venturen.

Ambitionen er ikke mindre end at levere verdens største musikkatalog, lyder det fra MySpace Musics administrerende direktør, Chris DeWolfe.

Selskabet mener, at det vil kunne udnytte, at 65 procent af MySpaces 120 millioner globale brugere allerede streamer musik via deres MySpace-side, ved at tilbyde en bedre integreret musik-applikation, så brugerne får direkte adgang til hele bagkataloget.

Samtidig kommer der forskellige virale muligheder, så en bruger kan nuppe en vens play-liste og afspille den selv, ligesom MySpace vil tilbyde en stribe avancerede søge-muligheder.

USA kommer først
Ideen er, at det bliver muligt at streame gratis med muligheden for at købe MP3-filerne via Amazon.com. For at øge indtjeningen bliver der åbnet for sponsorer. De tæller i øjeblikket McDonalds, Toyota, Sony Pictures og State Farm.

Ifølge Financial Times har Rupert Murdoch erklæret sig rede til poste op mod en milliard kroner ind for at få musik-butikken til at lægge ordentligt fra land.

I første omgang bliver den fulde musiktjeneste med DRM-fri musik-filer alene gjort tilgængelig for de amerikanske musikkunder, mens de globale kunder vil få adgang til udvalgte tjenester.

MySpace-musiktjeneste kommer samtidig med, at både Nokia og Sony Ericsson er i færd med at lancere deres egne store musiktjenester, som bygger på aftaler med de samme fire store musikselskaber.

Nokias nye musiktjeneste 'Comes with music' vil ret til ubegrænset musik-download i et år med købet af bestemte Nokia-telefoner. Sony Ericssons 'PlayNow Plys' vil bygge på samme koncept.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.