Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Sony Ericsson klar med ubegrænset musikdownload

Sony Ericsson er på trapperne med ubegrænset download af musik. Ny musiktjeneste skal tage kampen om med Nokias offensiv på musiksiden.

Svensk-japanske Sony Ericsson - der er verdens femte-største mobilproducent - vil til nytår åbne for en musik-tjeneste med ubegrænset download.

Den nye tjeneste skal tage kampen op med Nokias nye musiktjeneste 'Comes with music', der giver ret til ubegrænset musik-download i et år med købet af bestemte Nokia-telefoner.

Norske Telenor bliver det første teleselskab, der kommer til at tilbyde Sony Ericssons nye musiktjeneste til kunderne.

Det kommer til at ske omkring nytår, hvor Telenor vil begynde at sælge Sony Ericsson-telefoner med medfølgende ubegrænset musikdownload.

Sony Ericsson vil ifølge Financial Times forsøge at lægge afstand til Nokia ved at gøre det muligt for de kunder, der køber en musik-telefon, at overføre et bestemt antal musiknumre til andre enheder.

'Comes with music' vil blive udrullet i Storbritannien i oktober som det første land.

Nokias musikchef, Tommi Mustonen, har tidligere i interview med Computerworld fortalt om 'Comes with music'-konceptet.

PlayNow Plus med 1.000 numre

De Sony Ericsson-mobiltelefoner, der vil blive solgt under det nye koncept, der kommer til at hedde 'PlayNow Plus', vil blive solgt med 1.000 præinstallerede musiknumre.

Samtidig vil køberne få adgang til det fulde bagkatalog fra de fire store musikselskaber, Universal, EMI, Warner, Sony BMG samt en række mindre pladselselskaber, som de vil kunne downloade til deres telefon samt til deres computer.

Ifølge Financial Times er det alene de mobilselskaber, der kommer til at sælge mobiltelefonerne, der fastsætter prisen.

Det ventes ifølge avisen, at abonnements-perioden vil blive seks, 12 og 18 måneder. Derefter vil de musiknumre, der er blevet spillet oftest, blive frigivet til evig arv og eje, mens de sange, der er blevet spillet mindst, vil blive slettet.

Sony Ericsson er for tiden under pres og har alene i år nedjusteret to gange, fordi salget er gået dårligere end forventet på det europæiske marked, der er et kernemarked for selskabet.




IT-JOB

AP Pension

Arkitekturchef

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

IAM-medarbejder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere