Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Det er tid til at pakke tasken og gå for to højtstående medarbejdere i Tre-For Bredbånd.

Chefer forlader fiberselskabet Tre-For Bredbånd

Opdateret: Det underskudsplagede Tre-For Bredbånd i Kolding siger farvel til direktør og salgschef.

Røde tal og farvel til to chefer. Det er realiteterne hos fibernetselskabet Tre-For Bredbånd i Kolding. I dag forlader direktør Uffe Nielsen sin stilling, mens salgs- og marketingchef Gert Helenius også fratræder sin stilling senere.

Direktør Uffe Nielsen ønsker ikke at kommentere, hvorfor han fratræder sin stilling, men han bekræfter sin afsked fra virksomheden over for Computerworld.

"Jeg kan bekræfte, at jeg stopper i virksomheden, men ellers har jeg ingen kommentarer," siger en fåmælt Uffe Nielsen til Computerworld.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra den nu tidligere salgs- og marketingchef Gert Helenius, men hans Linkedin-profil viser, at hans egne visioner for virksomheden ikke stemmer overens med ledelsens.

"På grund af strategiske og organisatoriske uenigheder er jeg nu åben for nye muligheder inden for forretningsudvikling, salg, marketing og HR," skriver Gert Helenius i sin åbne Linkedin-profil.

I en anbefaling på Linkedin skrevet af Gert Helenius fremgår det, at der har været store forsinkelser i udviklingen af erhvervsløsninger i Tre-For Bredbånd.

Store underskud

Administrerende direktør i Tre-For og bestyrelsesformand i Tre-For Bredbånd, Knud Steen Larsen, bekræfter, at de to forlader virksomheden, men at årsagerne er forskellige.

"Jeg kan bekræfte, at Gert Helenius og Uffe Nielsen stopper, men deres to farvel og videre væk fra Tre-For Bredbånd har intet med hinanden at gøre. Der er slet ingen sammenhæng mellem, at Gert Helenius og Uffe Nielsen stopper," siger Knud Steen Larsen til Computerworld.

Derudover vil bestyrelsesformanden ikke udtale sig meget mere i sagen.

"Jeg vil ønske dem held og lykke og vil også gerne medvirke positivt på dem begge to på hver deres måde og komme videre godt og positivt. Sådan er det," siger Knud Steen Larsen.

Kan du sige, om der er tale om fyringer eller fratrædelser?

"Nej, jeg har ikke flere kommentarer, for jeg ønsker at beskytte de mennesker, og de skal have de bedste muligheder for at komme videre," siger bestyrelsesformanden.

Knud Steen Larsen står i spidsen for et bredbåndsfirma, som har været igennem nogle år med blodrøde tal. I det seneste offentliggjorte årsregnskab, som er fra 2007, lød resultatet før skat på minus 76 millioner kroner.

Dengang forsikrede Knud Steen Larsen, at alt gik efter bogen.

"Vi kigger langsigtet, så underskuddet er fuldstændig som forventet," fortalte han til Computerworld i maj sidste år.

Knud Steen Larsen meddelte ved samme lejlighed, at virksomheden forventede et lignende resultat i 2008.

Rettelse: Gert Helenius fratræder ikke med øjeblikkelig virkning, som det fremgik af første afsnit tidligere. Computerworld præciserer det sjette afsnit omkring forsinkelser i udviklingen af erhvervsløsninger. Før fremgik det ikke, at det var taget fra en anbefaling forfattet af Gert Helenius på Linkedin.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere