Artikel top billede

Foto: Michael Rieck (Foto: Foto: Mikael Rieck)

Danmarks bedste it-chef får ikke den bedste løn

Årets CIO Michael Steen Hansen må se sig henvist til en lavere placering i Computerworlds undersøgelse af de offentlige it-lederes lønninger. Se hvem der tjener mest i regionerne.

Størrelse betyder noget. I hvert fald når det kommer til it-ledernes lønninger i de danske regioner.

Det viser Computerworlds undersøgelse af it-ledernes lønninger i regionerne.

Undersøgelsen, som bygger på aktindsigt i blandt andet lønnen til den øverste it-leder, viser, at det er Region Hovedstadens it-direktør Jan Kold, som er den bedst lønnede blandt de fem.

Du kan se listen over regionernes it-lederløn her.

For nylig kårede Computerworld, IDC og Dansk IT ellers Michael Steen Hansen som årets it-leder i konkurrence med ledere fra både det offentlige og private virksomheder.

Jan Kold, som altså hiver den bedste it-lederløn hjem i regionerne på 89.884 kroner om måneden eksklusiv pension, har blandt andet stået i spidsen for Region Hovedstadens store konsolidering i perioden, efter amterne blev fusioneret til regioner.

Topscorer væk

Sidste gang Computerworld undersøgte de offentlige it-lønninger, i 2007, var det Niels Mortensen, som var it-direktør i Region Syddanmark, der var den bedst lønnede. Han har siden skiftet job og står i dag i spidsen for det store sygehus-byggeri, som er i støbeskeen i Odense.

Niels Mortensen var i 2007 ikke bare den bedst lønnede it-leder i regionerne. Han fik også den bedste løn på tværs af kommuner, ministerier og regioner.

Du kan se listerne over lønningerne i 2007 her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere