Artikel top billede

Erik G. Hansen overtager formandsstolen i ComX' bestyrelse. Foto: Wynand van Niekerk.

ComX får ny bestyrelse efter boliginvestors kollaps

Fiberselskabet ComX siger farvel til bestyrelsesformand Jesper Henrik Jørgensen, der er gået konkurs.

Læs også: Finn Helmer sletter ComX-gæld på over 100 millioner

To nye navne indtræder i fiberselskabet ComX' bestyrelse, efter at medejer og bestyrelsesformand Jesper Henrik Jørgensen er gået konkurs.

Ejendomsinvestoren Jesper Henrik Jørgensen ejede den ene halvdel af ComX, mens stifteren af it-firmaet Giga, Finn Helmer, ejede den anden halvdel.

I dag ejer Finn Helmer stadig halvdelen, mens den anden halvdel nu er en del af et konkursbo. Det skyldes, at Jesper Henrik Jørgensens ejendomsselskab ADR gik konkurs. Derfor udtrådte investoren af ComX' bestyrelse 28. januar.

Ind i bestyrelsen træder Erik G. Hansen som ny bestyrelsesformand, mens også kuratoren i ADR-konkursboet, Pernille Bigaard, indtræder.

"Vi har med bankens opbakning lagt en ny plan for at udvikle ComX fremad," siger Erik G. Hansen.

Målet for virksomheden er ifølge Erik G. Hansen klart.

"Det er at være en stor og stærk spiller i markedet for bredbåndsydelser som telefoni, internet og tv," fortæller han.

Erfaren bestyrelsesformand

Den ny bestyrelsesformand i selskabet har erfaring fra finansverdenen, ligesom han også har en lang historik fra bestyrelser i danske virksomheder.

"Jeg må sige med det samme, at jeg ikke har forstand på bredbåndsbranchen. Min baggrund af finansiel. Jeg har finansiel baggrund som blandt andet bestyrelsesformand for Polaris Equity, men jeg har også været en hel del år i A.P. Møller-koncernen, og så har jeg siddet i en del bestyrelser de sidste 15 år," fortæller Erik G. Hansen om sig selv.

Ifølge erhvervsregisteret BiQ sidder den ny bestyrelsesformand i 17 bestyrelser, hvoraf to af dem er tilknyttet ComX; ComX Holding og ComX Networks.

Blandt andre kendte firmaer, hvor han sidder i bestyrelsen, er tyggegummiproducenten Gumlink og pensionskæmpen PFA.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere