Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Folketingssite i knæ midt i ministerrokade

Folketingets hjemmeside gik kort før middag i knæ. Det skete midt i den største regeringsrokade i nyere tid.

Det er ikke kun ministre, der vælter i Folketinget i dag. Også parlamentets hjemmeside ft.dk er under pres i dag.

Kort før middag oplevede besøgende lange svartider på Folketingets hjemmeside. Det skete midt i den største regeringsrokade i nyere tid.

"Den har været lidt langsom, og så har de genstartet den. Nu kører den udmærket igen," siger Liselotte Astrup, som er it-udviklingschef hos Folketinget.

Hun forklarer, at der intet usædvanligt er i genstarten af Folketingets hjemmeside. Det sker et sted mellem en gang om ugen og hver 14. dag på grund af 'nogle monumentale fejl', vi ikke rigtigt kan finde," siger udviklingschefen.

Muligvis mange besøgende

Imidlertid vil hun ikke afvise, at hjemmesiden er blevet hårdt presset af befolkningens interesse for de nye ministeransigter.

"Jeg skal da ikke kunne udelukke, at antallet af brugere er steget markant på grund af regeringsændringen," siger hun.

Imidlertid vil det ifølge Liselotte Astrup kræve en gennemgang af overvågningsværktøjet at klarlægge, om hjemmesiden rent faktisk har været presset af mange brugere tirsdag.

It-udviklingschefen fortæller, at Folketingets hjemmeside er opdelt således, at medarbejdere og politikere ser en intern version af siden. Og her er der aldrig problemer, forklarer hun. Imidlertid holder Folketinget nu øje med den eksterne version, for at monitorere eventuelle problemer.

Liselotte Astrup fortæller, at Folketinget ikke fra stedets hotline har fået orientering fra brugere om problemer med hjemmesiden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere