Avatar billede b4de4nd Nybegynder
31. marts 2016 - 10:18

Synology Webcam stillbillede output

Hej Alle

Jeg har et problem med 3 stk. webcam siden google fjernede support for rstp protokollen. Jeg skal bruge enten video stream eller et billede output fra kameraerne. De kan ikke lave et billede output native, men jeg fandt på en tysk side en løsning der gør man kan hente stillbilleder ud og efterfølgende opdatere på en hjemmeside, jeg kan slet ikke finde hoved og hale i det.

Det jeg har brug for er at 2 stk kameraer giver et stillbillede output ca. hver 5 sek? og derefter gemmes i en mappe som jeg fra en side på min hjemmeside kalder.

Jeg er klar over der findes en masse streaming tjenester man kan købe sig til, men det er til en forening som ikke har økonomisk overskud til at købe sig til månedlige ydelser bare for at deres medlemmer kan se om der er folk i klubben osv.

Så enten skal jeg bruge en der ved en masse om synology, og ved hvordan man kan scripte sig ud af den slags, eller en der ved en masse om hvordan man kan lave crossplatform output fra rstp streams.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester