Avatar billede jesper_n Novice
16. maj 2016 - 19:58 Der er 1 kommentar

Større regneark

Hejsa

Jeg har et regneark fra en tidligere Excel version, hvor jeg har data, statistik, grafer m.v. for mere end 30 års kortspil i den samme lille kortklub (whist) :-).

På det seneste er regnearket (eller Adobe Acrobat) begyndt at drille med at lave pdf-filer af nogle af fanerne og en række af graferne kunne være pænere. Og måske er det tiden for at genopbygge hele regnearket og gøre det smartere og mere rigtigt/professionelt.

Er der nogen, der f.x. mod nogle gode flasker rødvin kunne hjælpe med at bygge regnearket op igen i Excel 2013? Og hjælpe med at lave nogle flotte rapporteringer - særligt af de aftener, hvor jeg vinder :-).

På forhånd tak!

M.v.h.

Jesper
Avatar billede jens48 Ekspert
19. maj 2016 - 22:20 #1
Hvis du ikke regner med at få svar lige med det samme, må du gerne sende det til mig på kober_soerensen(snabel-a)hotmail.com
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester