Weedbag Novice
12. november 2016 - 14:32 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

K55VD bundkort diagram

Hej eksperter. Jeg søger et diagram over et K55VD r.3.0 bundkort. Maskinen kan ikke starte og tilsyndeladende heller ikke lade batteriet op. Jeg har selvfølgelig testet AC/DC adapteren, jackstikket og CMOS batteriet, men min viden slipper hurtigt op og et diagram over kredsløbet kunne måske hjælpe til at opklare problemet.
220661 Ekspert
12. november 2016 - 14:46 #1
Når du tilkobler strømforsyningen, kommer der så en lille konstant "bippe" lyd fra bundkortet?
Hvis der gør dette kunne det tyde på en defekt kondensator i indgangen til opladningen, og derved kommer der heller ikke strøm frem når du skal starte med strømforsyning.
Weedbag Novice
12. november 2016 - 14:55 #2
Nej der er hverken lyde eller lys. Jeg har også forsøgt at kortslutte startknappen/pwr boardet for at se om problemet var der, men uden held.
Weedbag Novice
12. november 2016 - 20:38 #4
Tak men der er ikke noget diagram over kredsløbet, det er blot en almen brugsmanual. Jeg søger noget mere teknisk som kan beskrive de enkelte komponenter på bundkortet, og evt fortælle mig hvilke spændinger som kan måles hvor.
poko1 Ekspert
12. november 2016 - 21:07 #5
Det tror jeg ikke du får ud af Producenterne!
Weedbag Novice
12. november 2016 - 23:04 #6
Det tror jeg desværre du har ret i. Det ville ellers være et sjovt projekt. Men skidt, bundkortet ryger ud og jeg finder mig nok et nyt. Men i skal have tak for hjælpen.
Weedbag Novice
08. februar 2018 - 16:35 #7
Fandt tilfældigvis en defekt transistor. Jeg skiftede skidtet ud med en ny og computeren har kørt upåklageligt siden :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ERP-virksomhed har indført ubegrænset ferie for alle medarbejdere - og resultatet er en succes: "Medarbejderne knokler og har et smil på læben"
ERP-virksomheden Unit4 har indført ubegrænset betalt ferie for samtlige medarbejdere verden over, hvor man som ansat nu selv kan bestemme. "Som direktør har jeg det rigtig godt med det", siger dansk landechef Anders Holm Jørgensen. Ifølge ham kan medarbejderne sagtens administrere ordningen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.