pvn Juniormester
20. november 2016 - 17:46 Der er 2 kommentarer

USB oplader HUB

Vi har ikke stikkontakter nok, til at oplader alle vores gadgets(& iPhones). Så jeg tænkte at en USB oplader HUB var en god løsning.
Er der nogle der har erfaring med disse?

Den skal helt kunne justere tildelingen af strømmen efter det behov som de respektive gadgets kræver, da jeg mener at have hørt, at de alle ikke trækker det samme i strøm ved opladning.
claes57 Ekspert
20. november 2016 - 18:59 #1
du skal se på dine enheder, om hvad de kan oplade ved. nogle har maks ved 1A. andre kan fint bruge 2A.
http://www.batteribyen.dk/4-port-usb-hub-2x-2-4a-2x-1-0a
så har du 2 hurtige og 2 normale - plug de ældste enheder i 1A, og de nyeste i 2A.
kurt54 Ekspert
20. november 2016 - 21:03 #2
Det er mine erfaringer at enhederne selv styrer det - men selvfølgelig ikke kan trække mere end opladeren kan yde. der er forskel på de forskellige USB versioner. USB2 man skal starte med ar trække max 0.1A og må ikke trække mere før det er forhandlet - og 0.5A er max ifølge standarden - mange porte giver dog gerne mere og de fleste USB harddiske der er leveret med dobbelt usb stik i den ene ende klarer sig selvom man kun bruger det ene.

Jeg har overvåget flere enheder med et mellem stik der måler V og A og samme enhed, samme stik varierer en hel - der lades kraftigere på et næsten tomt batteri end på et næsten fyldt.

I min bil på en billig dims i cigaret stikket kommer min Sony Experia Z somme tider med en popud der siger - der lades nu men med mindre end der forbruges
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Energistyrelsen slår fast efter flere års ballade: Sådan bør kommuner og staten udregne prisen for udlejning af arealer til telemaster
Efter flere år med meget svingende priser vil Energistyrelsen med ny vejledning have ensartet de priser, som kommuner og staten tager for at udleje arealer til teleselskabernes mobilmaster. Styrelsen peger på tre forskellige beregningsmetoder, som alle kan anvende. Se den nye vejledning med tre forslag til beregning her.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.