licantropo Novice
21. april 2017 - 19:48 Der er 2 kommentarer

Extern harddisk med brændte komponenter

Dataudstræk for en gammel moder
Hej drenge og piger,

Jeg formidler dette på baggrund af min moder. Sagen kort:

Intenso HDD, 2TB, i stykker. Datakyndig ven af mig åbner den, nogle komponenter er brændt af, ifølge ham umulig at redde - men måske nogle uddannede har en løsning.

Der ligger nogle - for min moder - vitale billeder af børnebørn osv på denne harddisk, og det ville være yderst lykkeligt at få dem gendannede.

Så, er der nogle i Danmark - eller måske ligefrem lokalt her i Århus, der har ekspertise i data-udtræk af sådanne næsten kaputte HDD, der samtidig ikke tager 3000 i timen for deres service?

Please.
valby Ekspert
21. april 2017 - 19:52 #1
Du er på gale veje. Man må ikke oprette det samme spørgsmål 2 gange, heller ikke med 2 forskellige overskrifter.
Men svaret er, at når HDD er i stykker, er det kun muligt for et professionelt firma, at redde data. Det er dyrt, men hvis data er værdifulde, så er det vel pengene værd.
ptj_11 Forsker
23. april 2017 - 02:26 #2
Prøv her:
http://www.dkp-ml.dk/
Fair priser, men ekspertise koster.
Du indsender din HD, og firmaet tester din disk, og giver dig et pristilbud.
Men læs selv på deres hjemmeside
/ptj_11
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ERP-virksomhed har indført ubegrænset ferie for alle medarbejdere - og resultatet er en succes: "Medarbejderne knokler og har et smil på læben"
ERP-virksomheden Unit4 har indført ubegrænset betalt ferie for samtlige medarbejdere verden over, hvor man som ansat nu selv kan bestemme. "Som direktør har jeg det rigtig godt med det", siger dansk landechef Anders Holm Jørgensen. Ifølge ham kan medarbejderne sagtens administrere ordningen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.