rasmuso Mester
24. april 2017 - 09:29 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Auto tekst, Windows 10 til "alle" programmer, freeware

hej med jer

findes der et "auto tekst" program til Windows 10, ligesom Autotekst i Word mm. men skal bruges til at udfylde felter f. eks. i et program i en browser.
altså, således at hvis jeg er på en eller anden hjemmeside, og ønsker at skrive:

Med venlig hilsen
mit navn
min adresse

bare ved at trykke f.eks.: *ma
gerne gratis! ;-)
Slater Ekspert
24. april 2017 - 12:13 #1
Det, og mange andre ting, kan gøres med AutoHotKey. Mange ting er lidt svære at konfigurere i det, men netop dette er rimelig simpelt. Se det første eksempel her: https://autohotkey.com/docs/Hotstrings.htm
rasmuso Mester
24. april 2017 - 19:07 #2
Hej Slater
Det er en SUPER løsning - lige det jeg søgte!!
Mange TAK for god & hurtig hjælp!!  ;-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Frank Rasmussen nægter at afvise Hopper stjæler data fra Saphe: "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise"
Interview: Telerigmanden Frank Rasmussen tager endnu en gang til genmæle over for konkurrenten Saphe, der beskylder ham for at stjæle data. Han nægter dog at afvise, at det rent faktisk sker. "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise," lyder det.
Computerworld
Windows 10's katastrofe-update: Derfor begyndte den pludseligt at slette brugernes filer
Den seneste Windows 10 opdatering kunne i værste fald slette vigtige filer. Microsoft sætter tal på hvor mange der er berørt af den katastrofale fejl.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Kundeservice som et konkurrencevåben
Kundeservice har i mange år været ensbetydende med lange telefonkøer, men i dag er situationen heldigvis helt anderledes. Virksomheder bruger det som et vigtigt konkurrenceparameter, og kunderne forventer ligeledes at få den rigtige hjælp, ellers går de til en anden virksomhed. I dette whitepaper gennemgår vi fem simple trin, der kan give jer vigtige konkurrencefordele.