smukkemn Seniormester
13. september 2017 - 15:41 Der er 1 løsning

Kontrol opdatering af lnks i Powerpoint fra Excel

Vi har en tabel fra Excel, som viser tal for hver måned i løbet af et år. Hver måned laver vi en pp præsentation, for at vise månedens tal - altså en præsentation for januar, en ny præsentation for februar, osv.

Det er nemt nok at integrere tabel fra excel over i en pp præsentation.
Problemstillingen kommer, hvis f.eks. vi er i marts måned og har brug for at se PP præsentationen for januar: Finder vi januar præsentationen, så har den jo opdateret tallene for februar og marts også - men de tal vil kun forvirrer, da januar præsentationen KUN omhandler januar måned.
Kan man gøre sådan, at når man åbner januar præsentationen, at den ikke opdatere fra de øvrige måneder??
20. september 2017 - 16:13 #1
Hej Smukkemn
Når I åbner PowerPoint bliver i så ikke spurgt om i vil Opdatere kæder?
Her skal i svare <Annuller> så vises de gamle data - fra sidst i gemte. Det er lidt usikkert for er der 1 der vælger <Opdater> så vil det blive opdateret. I kan selvfølgelig skrivebeskytte PowrPointen.

Hvis det er muligt synes jeg at i skal gemme data som en Pivot-tabel. Så kan i I PowerPoint højreklikke og vælge sammenkædet Worksheet-objekt --> Rediger. Derefter kan i udpege måneden i Excel og se det i PowerPoint.
(Om i kan bruge den løsning afhænger selvfølgelig af hvad i ellers har skrevet i PowerPoint.)

https://support.office.com/en-us/article/Create-a-PivotTable-to-analyze-worksheet-data-A9A84538-BFE9-40A9-A8E9-F99134456576

Med venlig hilsen

Birthe Lauridsen
Praktisk IT
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
”Vores løsning vil betyde, at du som patient kan tage et billede af en pille med din telefon og herefter få bekræftet, at den medicindosis du er ved at indtage er valid.”
Virkningsløs piratmedicin koster tusindvis af liv hvert år, men it-giganten IBM mener, at den har fundet en løsning på problemet. Bliv klogere på hvordan IBM vil bruge blockchain til at forhindre svindel i medicinalindustrien supply-chain
Computerworld
Se listen: Disse it-virksomheder drømmer de danske it-studerende om at arbejde for
Konsulenthusene buldrer frem på listen over de virksomheder, som de danske it-studerende helst vil arbejde for. "Konsulenthusene har simpelthen øget kendskabet til sig selv som arbejdsgiver blandt de it-studerende. Det kræver heftig aktivitet på de sociale medier og universiteterne," lyder det fra Universum, der står bag undersøgelsen.
CIO
Sådan kan du stå imod, når hackerangrebet rammer: 16 nye anbefalinger fra politiet
En ny vejledning fra Rigspolitiet og Dansk IT skal hjælpe danske virksomheder med at få bedre styr på it-sikkerheden. Se her, hvad du bør gøre før, under og efter du bliver ramt af et hackerangreb.
Job & Karriere
500 uorganiserede it-folk skal holde liv i statens it-systemer under konflikt
Hvis der udbryder konflikt, vil hundredvis af uorganiserede it-folk få ansvaret for at sikre, at de statslige it-systemer ikke går ned. Men ifølge fagforbundet Prosa kan det få store konsekvenser, hvis Danmark bliver ramt af it-sikkerhedsangreb.
White paper
Sådan indfrier du virksomhedens digitale potentiale - og her giver det mest værdi at starte
Digitalisering er det altafgørende omdrejningspunkt for mange virksomheder. Men hvor tager man fat, så det giver mest værdi? EG har identificeret fem helt centrale områder, hvor der typisk er et perfekt match mellem virksomhedens behov og de teknologiske muligheder. Læs dette whitepaper og få indblik i, hvordan vidt forskellige virksomheder har grebet det an. 14 sider på dansk.