smukkemn Seniormester
13. september 2017 - 15:41 Der er 1 løsning

Kontrol opdatering af lnks i Powerpoint fra Excel

Vi har en tabel fra Excel, som viser tal for hver måned i løbet af et år. Hver måned laver vi en pp præsentation, for at vise månedens tal - altså en præsentation for januar, en ny præsentation for februar, osv.

Det er nemt nok at integrere tabel fra excel over i en pp præsentation.
Problemstillingen kommer, hvis f.eks. vi er i marts måned og har brug for at se PP præsentationen for januar: Finder vi januar præsentationen, så har den jo opdateret tallene for februar og marts også - men de tal vil kun forvirrer, da januar præsentationen KUN omhandler januar måned.
Kan man gøre sådan, at når man åbner januar præsentationen, at den ikke opdatere fra de øvrige måneder??
20. september 2017 - 16:13 #1
Hej Smukkemn
Når I åbner PowerPoint bliver i så ikke spurgt om i vil Opdatere kæder?
Her skal i svare <Annuller> så vises de gamle data - fra sidst i gemte. Det er lidt usikkert for er der 1 der vælger <Opdater> så vil det blive opdateret. I kan selvfølgelig skrivebeskytte PowrPointen.

Hvis det er muligt synes jeg at i skal gemme data som en Pivot-tabel. Så kan i I PowerPoint højreklikke og vælge sammenkædet Worksheet-objekt --> Rediger. Derefter kan i udpege måneden i Excel og se det i PowerPoint.
(Om i kan bruge den løsning afhænger selvfølgelig af hvad i ellers har skrevet i PowerPoint.)

https://support.office.com/en-us/article/Create-a-PivotTable-to-analyze-worksheet-data-A9A84538-BFE9-40A9-A8E9-F99134456576

Med venlig hilsen

Birthe Lauridsen
Praktisk IT
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Med ny iOS-opdatering vil du selv kunne slå udskældt batterifunktion fra på din iPhone
Apple har sænket ydeevnen på ældre iPhones for at få batteriet til at holde længere, men nu fortæller Tim Cook, at du i fremtiden selv kan slå funktionen fra.
CIO
Vestas’ CIO stopper: Torben Bonde trækker sig efter 19 år på posten
Interview: Torben Bonde har været CIO i Vestas i de seneste 19 år og har været øverste chef for mange hundrede it-medarbejdere i en global it-organisation, men nu er det slut. Her fortæller Torben Bonde om fremtidsplanerne.
Comon
Microsofts Surface Book 2 kan nu købes i Danmark - men prisen er høj
Microsofts egen hybrid-computer med et dedikeret grafikkort kan nu købes i Danmark, men særligt den store 15 tommer-model får også en høj pris.
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.