oppes Mester
14. november 2017 - 10:58 Der er 5 kommentarer

epson

Jeg købte en epson printer fra Bilka for 500 kr  og det var en tilbud som lovede at hvis mjeg registrerede mig så skulle jeg få nogle penge tilbage fra Epson. Men jeg har ikke modtaget nogle penge. er der nogen der har fået penge tilbage fra deres køb?
ole_madsen Ekspert
14. november 2017 - 11:10 #1
Hvad siger aftalen helt nøjagtig? - har du noget på skrift?

Man er nødt til at forholde sig til det, der er skrevet i aftalebetingelserne, så det kan ske du mangler at købe nogle farvepatroner el. lign. før du får din rabat.
jalved Ekspert
14. november 2017 - 11:47 #2
Hvis man læser betingelserne for kampagnen, så er udløbsdatoen for anmodninger faktisk i dag d. 14.

Du skal sørge for både at registrere dig og at indsende dokumentation for købet.

"Når en anmodning er modtaget, sendes en bekræftelse på modtagelsen via email."

Har du fået en sådan?

Betingelserne kan læses her:

https://neon.epson-europe.com/files/repo/2017/BTSCashbackPromo-12593/downloads/TCs/WEST/P427_Q2BTSTerms_Printeronly_DA_dk.pdf
oppes Mester
16. november 2017 - 17:52 #3
ok
oppes Mester
16. november 2017 - 17:52 #4
tak
jalved Ekspert
16. november 2017 - 18:32 #5
Hvis du ikke fik opfyldt alle kriterierne, så prøv at skriv til dem, om du kan komme i betragtning alligevel - for du har jo registreret dit produkt, skriver du.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Hjalp virksomheder Atea med at klage over omstridt udbud i Region Sjælland? Forsvarer udpeger Ib Kunøe som fællesnævner
Der indløb klager fra flere it-selskaber, da Region Sjælland i 2015 udpegede 3A-it som vinder af et stort it-udbud foran næsen af Atea. Det pudsige er, at klagerne var næsten ens. Forsvarer i Atea-sagen peger på et interessant sammenfald - Ib Kunøe.
Computerworld
Fona-ejer skal betale million-beløb tilbage: Hævede 22 millioner kroner lige inden krak
Fona-ejeren Elkjøp Nordic trak uretmæssigt 22 millioner kroner ud af selskabet lige inden salget af den kendte kæde gik ned med flaget.
CIO
Her er tre vigtige spørgsmål, som du altid bør stille til sælgere af it-systemer
Klumme: Softwareudviklere elsker at hade sælgere, der generelt er lidt for glatte, lidt for smilende, lidt for hjertelige og også dygtige til at undvige eller parere, når man fagligt argumenterer for sine forbehold overfor det system, man lige har fået præsenteret og lynhurtigt har spottet ikke vil fungere.
Job & Karriere
Regeringen vil gøre it-undervisning obligatorisk i folkeskolen: "Planen er, at alle danske børn skal lære at kode," siger undervisningsministeren
Interview: Regeringen indfører obligatorisk undervisning i it i folkeskolen på alle klassetrin og præsenterer fredag ny plan. Ny forsøgsordning i op til 50 skoler skal bane vejen. “Visionen for planen er, at alle danske børn skal lære at kode,” siger undervisningsminister Merete Riisager (LA).
White paper
Digitalisering i verdensklasse: Lær af finanssektorens erfaringer og nye syn på infrastruktur
Digitaliseringen buldrer afsted i erhvervslivet, men få brancher er så langt fremme som finanssektoren i bestræbelserne på digital transformation. Det har resulteret i en masse erfaringer om blandt andet hybrid infrastruktur, som andre kan drage nytte af. Læs i dette whitepaper udarbejdet af IDC for Interxion om udviklingen, den nye tankegang og de umiddelbare fordele. 12 sider på engelsk.