oppes Seniormester
14. november 2017 - 10:58 Der er 5 kommentarer

epson

Jeg købte en epson printer fra Bilka for 500 kr  og det var en tilbud som lovede at hvis mjeg registrerede mig så skulle jeg få nogle penge tilbage fra Epson. Men jeg har ikke modtaget nogle penge. er der nogen der har fået penge tilbage fra deres køb?
ole_madsen Ekspert
14. november 2017 - 11:10 #1
Hvad siger aftalen helt nøjagtig? - har du noget på skrift?

Man er nødt til at forholde sig til det, der er skrevet i aftalebetingelserne, så det kan ske du mangler at købe nogle farvepatroner el. lign. før du får din rabat.
jalved Ekspert
14. november 2017 - 11:47 #2
Hvis man læser betingelserne for kampagnen, så er udløbsdatoen for anmodninger faktisk i dag d. 14.

Du skal sørge for både at registrere dig og at indsende dokumentation for købet.

"Når en anmodning er modtaget, sendes en bekræftelse på modtagelsen via email."

Har du fået en sådan?

Betingelserne kan læses her:

https://neon.epson-europe.com/files/repo/2017/BTSCashbackPromo-12593/downloads/TCs/WEST/P427_Q2BTSTerms_Printeronly_DA_dk.pdf
oppes Seniormester
16. november 2017 - 17:52 #3
ok
oppes Seniormester
16. november 2017 - 17:52 #4
tak
jalved Ekspert
16. november 2017 - 18:32 #5
Hvis du ikke fik opfyldt alle kriterierne, så prøv at skriv til dem, om du kan komme i betragtning alligevel - for du har jo registreret dit produkt, skriver du.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fyringer kan være på vej i kølvandet på KMD-outsourcing: "Vi vil sammen med IBM bruge resten af året på at se på på medarbejdernes kompetencer"
Interview: KMD outsourcer 300 ansatte til IBM, men efter nytår er det antal efter alt at dømme reduceret til færre medarbejdere. Det bekræfter KMD over for Computerworld.
Computerworld
Datatilsynet advarer om falske GDPR-tilsyn: Mystiske folk i tøj fra sikkerhedsfirma dukkede op hos dansk ørelæge
Dansk klinik er blevet udsat for et mistænkeligt besøg af to mænd i forklædning som tilsynsfolk fra Datatilsynet. Datatilsynet kommer nu med et opråb: "Jeg håber, at vi med denne advarsel kan undgå, at det gentager sig."
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
Stor outsourcing i Region Hovedstaden kan føre til medarbejderflugt
Der er en risiko for, at vigtige it-medarbejdere vælger at forlade Region Hovedstaden, hvis et nyt stort outsourcing-projekt gennemføres.
White paper
Gør som millioner af andre brugere i hele verden - bind hele dit forretningssystem sammen med Microsoft Dynamics 365 Business Central
Alle kender efterhånden til ”digital transformation”, og uanset hvor langt din virksomhed er i processen, så kan I med det rette forretningssystem, tage de nødvendige skridt og løfte det hele op i skyen. Herigennem opnår I højere effektivitet gennem automatisering og enklere arbejdsgange for jeres medarbejdere. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, og løsningen kan tilpasses i takt med at jeres forretningsbehov ændrer sig. Bliv klogere på Microsoft Dynamics 365 Business Central her.