Mads Jensen Novice
14. november 2017 - 17:05 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Hjælp til stationær gamer pc.

Hej, jeg er på udkig efter min første gamer computer, hverken mine forældre eller jeg ved noget om computere (Har spillet ps4) Så har aldrig rigtigt skulle købe en Gamer PC.
Jeg har et budget på ca 8.000, har selv tastatur skærm osv.
Jeg skal primært bruge den til spil som: Counter Strike, Minecraft, PUBG, og lignende spil, men ikke spil som trækker rigtig meget på fps,
Den skal gerne kunne optage (Til youtube) spillene, uden at lagge, og gerne i Counter Strike og minecraft stabilt 100+ Fps, hvis det er muligt til mit budget.
Har selv kigget på dem her.
https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/stationar-pc/LE90H7000CMW/lenovo-legion-y520-tower-stationar-gaming-computer

https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/stationar-pc/LE90H2000QMW/lenovo-y720-cube-gaming-pc
Tak på forhånd :)
Mads Jensen Novice
14. november 2017 - 17:19 #1
http://topdata.dk/product.asp?product=11381
har også kigget på den, har hørt godt om Topdata
kurtba Guru
14. november 2017 - 23:26 #2
Topdata laver glimrende pc.er og især til gaming. M.h.t. den du linker til hos Topdata, der skal du lige være opmærksom på dit budget. Du skal oveni prisen også betale for windows 10, ekstra harddisk (der følger kun en 120 gb ssd med) og evt. en dvd brænder, hvis du har brug for det.
Når du ser på specifikationerne skal du nok især se på, om du har brug for et 8 gb 1070 kort. Hverken Counter Strike eller Minecraft  kræver noget specielt grafikkort. Kan vist stort set køre med alt.
Umiddelbart synes jeg, at du får mest for pengene og formentlig også rigeligt opfyldt dit behov, hvis du vælger Lenovo Y520. 3 gb 1060 grafikkort er altså rigtig godt. Dernæst får du 16 gb ram i stedet for 8 i de andre. Der er også ssd disk på 128 gb samt en lagerdisk på 1 tb, så der er du også godt på vej.
Hvis du ser på specifikationerne af de 2 stk. Lenovo, vil du også se, at Y520 faktisk scorer lidt bedre både med Minecraft og Counterstrike. Jeg ved ikke helt hvorfor, men måske de ekstra ram hukommelse er medvirkende til det.
Ingen af de 2 Lenovoer har dvd drev, og med den udformning som kabinettet har, er man nok nødt til at købe et dvd drev med usb forbindelse, hvis man har brug for det.
Du kan også se hos Topdata, hvad du kan få der, hvis du går ned i grafikkort til et 3 gb 1060 der, og så opgraderer lidt på det andet. Men den bliver nok dyrere end Lenovoen fra Elgiganten, som ser helt fornuftig ud i pris. (Y520)
Mads Jensen Novice
15. november 2017 - 14:13 #3
Hej, mange tak for din hjælp det betyder meget for mig, at du gider bruge tid på at hjælpe mig ;) Det bliver nok y520´eren, men jeg er ikke så meget inde i computeren.. Men Wifi hvordan fungere det? Er der wifi kort i? Jeg har ikke mulighed for at forbinde den direkte til "wifi´en"
kurtba Guru
16. november 2017 - 01:17 #4
Jfr. specifikationerne, er det kun lenovo Y720, som  har indbygget wifi. Men man kan for forholdsvis få penge købe et wifi netkort, som kan sættes i et ledigt usb stik.
Wifi betyder, at pc.en forbindes trådløst til netværket. Det betyder så, at det netværk du har også skal kunne levere trådløst netværk, og det kan næsten alle i dag.
Hvis der er mulighed for det, er det dog bedre og mere stabilt, hvis du har mulighed for at forbinde den til dit netværk via kabel. Til almindelig brug er det ikke så nødvendigt, men mange som gamer via nettet klager over, at der kan være kortvarige udfald og dermed forsinkelse, når man gamer trådløst, og det vil normalt ikke være et problem, når man har en kablet forbindelse.
Du skriver, at du ikke har mulighed for at forbinde den direkte til wifi. Vil det sige, at du ikke kan kable den til din router? Så skal du have et wifi netkort.
Wifi netkort understøtter forskellige standarder, og der bør du gå efter noget, som både har 2,4 ghz og 5,0 ghz mulighed. Derudover bør det understøtte ac standarden, da det er den nyeste og hurtigste standard.
Hertil skal du være opmærksom på, hvor mange Mbps den kan køre med. Jo højere tallet er, desto hurtigere kan den flytte data.
Her er et link til nogle ac usb netkort.
http://www.edbpriser.dk/netvaerk/wi-fi-dongle.aspx?dataforbindelsesprotokol=%5BIEEE+802.11ac%5D&count=10&sort=TotalPrice&rlm=List
Du må så selv prøve at gå ind på de enkelte og se, hvor mange Mbps de kan køre med. De skulle alle sammen understøtte ac standarden.
Det billigste er nok ikke det hurtigste, men man behøver normalt ikke at vælge det dyreste, for at få et godt kort. Det er et spørgsmål om lige at vurdere, hvor man umiddelbart kan se, at man får mest for pengene.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fyringer kan være på vej i kølvandet på KMD-outsourcing: "Vi vil sammen med IBM bruge resten af året på at se på på medarbejdernes kompetencer"
Interview: KMD outsourcer 300 ansatte til IBM, men efter nytår er det antal efter alt at dømme reduceret til færre medarbejdere. Det bekræfter KMD over for Computerworld.
Computerworld
Datatilsynet advarer om falske GDPR-tilsyn: Mystiske folk i tøj fra sikkerhedsfirma dukkede op hos dansk ørelæge
Dansk klinik er blevet udsat for et mistænkeligt besøg af to mænd i forklædning som tilsynsfolk fra Datatilsynet. Datatilsynet kommer nu med et opråb: "Jeg håber, at vi med denne advarsel kan undgå, at det gentager sig."
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
Stor outsourcing i Region Hovedstaden kan føre til medarbejderflugt
Der er en risiko for, at vigtige it-medarbejdere vælger at forlade Region Hovedstaden, hvis et nyt stort outsourcing-projekt gennemføres.
White paper
Gør som millioner af andre brugere i hele verden - bind hele dit forretningssystem sammen med Microsoft Dynamics 365 Business Central
Alle kender efterhånden til ”digital transformation”, og uanset hvor langt din virksomhed er i processen, så kan I med det rette forretningssystem, tage de nødvendige skridt og løfte det hele op i skyen. Herigennem opnår I højere effektivitet gennem automatisering og enklere arbejdsgange for jeres medarbejdere. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, og løsningen kan tilpasses i takt med at jeres forretningsbehov ændrer sig. Bliv klogere på Microsoft Dynamics 365 Business Central her.