Mads Jensen Novice
14. november 2017 - 17:05 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Hjælp til stationær gamer pc.

Hej, jeg er på udkig efter min første gamer computer, hverken mine forældre eller jeg ved noget om computere (Har spillet ps4) Så har aldrig rigtigt skulle købe en Gamer PC.
Jeg har et budget på ca 8.000, har selv tastatur skærm osv.
Jeg skal primært bruge den til spil som: Counter Strike, Minecraft, PUBG, og lignende spil, men ikke spil som trækker rigtig meget på fps,
Den skal gerne kunne optage (Til youtube) spillene, uden at lagge, og gerne i Counter Strike og minecraft stabilt 100+ Fps, hvis det er muligt til mit budget.
Har selv kigget på dem her.
https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/stationar-pc/LE90H7000CMW/lenovo-legion-y520-tower-stationar-gaming-computer

https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/stationar-pc/LE90H2000QMW/lenovo-y720-cube-gaming-pc
Tak på forhånd :)
Mads Jensen Novice
14. november 2017 - 17:19 #1
http://topdata.dk/product.asp?product=11381
har også kigget på den, har hørt godt om Topdata
kurtba Professor
14. november 2017 - 23:26 #2
Topdata laver glimrende pc.er og især til gaming. M.h.t. den du linker til hos Topdata, der skal du lige være opmærksom på dit budget. Du skal oveni prisen også betale for windows 10, ekstra harddisk (der følger kun en 120 gb ssd med) og evt. en dvd brænder, hvis du har brug for det.
Når du ser på specifikationerne skal du nok især se på, om du har brug for et 8 gb 1070 kort. Hverken Counter Strike eller Minecraft  kræver noget specielt grafikkort. Kan vist stort set køre med alt.
Umiddelbart synes jeg, at du får mest for pengene og formentlig også rigeligt opfyldt dit behov, hvis du vælger Lenovo Y520. 3 gb 1060 grafikkort er altså rigtig godt. Dernæst får du 16 gb ram i stedet for 8 i de andre. Der er også ssd disk på 128 gb samt en lagerdisk på 1 tb, så der er du også godt på vej.
Hvis du ser på specifikationerne af de 2 stk. Lenovo, vil du også se, at Y520 faktisk scorer lidt bedre både med Minecraft og Counterstrike. Jeg ved ikke helt hvorfor, men måske de ekstra ram hukommelse er medvirkende til det.
Ingen af de 2 Lenovoer har dvd drev, og med den udformning som kabinettet har, er man nok nødt til at købe et dvd drev med usb forbindelse, hvis man har brug for det.
Du kan også se hos Topdata, hvad du kan få der, hvis du går ned i grafikkort til et 3 gb 1060 der, og så opgraderer lidt på det andet. Men den bliver nok dyrere end Lenovoen fra Elgiganten, som ser helt fornuftig ud i pris. (Y520)
Mads Jensen Novice
15. november 2017 - 14:13 #3
Hej, mange tak for din hjælp det betyder meget for mig, at du gider bruge tid på at hjælpe mig ;) Det bliver nok y520´eren, men jeg er ikke så meget inde i computeren.. Men Wifi hvordan fungere det? Er der wifi kort i? Jeg har ikke mulighed for at forbinde den direkte til "wifi´en"
kurtba Professor
16. november 2017 - 01:17 #4
Jfr. specifikationerne, er det kun lenovo Y720, som  har indbygget wifi. Men man kan for forholdsvis få penge købe et wifi netkort, som kan sættes i et ledigt usb stik.
Wifi betyder, at pc.en forbindes trådløst til netværket. Det betyder så, at det netværk du har også skal kunne levere trådløst netværk, og det kan næsten alle i dag.
Hvis der er mulighed for det, er det dog bedre og mere stabilt, hvis du har mulighed for at forbinde den til dit netværk via kabel. Til almindelig brug er det ikke så nødvendigt, men mange som gamer via nettet klager over, at der kan være kortvarige udfald og dermed forsinkelse, når man gamer trådløst, og det vil normalt ikke være et problem, når man har en kablet forbindelse.
Du skriver, at du ikke har mulighed for at forbinde den direkte til wifi. Vil det sige, at du ikke kan kable den til din router? Så skal du have et wifi netkort.
Wifi netkort understøtter forskellige standarder, og der bør du gå efter noget, som både har 2,4 ghz og 5,0 ghz mulighed. Derudover bør det understøtte ac standarden, da det er den nyeste og hurtigste standard.
Hertil skal du være opmærksom på, hvor mange Mbps den kan køre med. Jo højere tallet er, desto hurtigere kan den flytte data.
Her er et link til nogle ac usb netkort.
http://www.edbpriser.dk/netvaerk/wi-fi-dongle.aspx?dataforbindelsesprotokol=%5BIEEE+802.11ac%5D&count=10&sort=TotalPrice&rlm=List
Du må så selv prøve at gå ind på de enkelte og se, hvor mange Mbps de kan køre med. De skulle alle sammen understøtte ac standarden.
Det billigste er nok ikke det hurtigste, men man behøver normalt ikke at vælge det dyreste, for at få et godt kort. Det er et spørgsmål om lige at vurdere, hvor man umiddelbart kan se, at man får mest for pengene.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Hjalp virksomheder Atea med at klage over omstridt udbud i Region Sjælland? Forsvarer udpeger Ib Kunøe som fællesnævner
Der indløb klager fra flere it-selskaber, da Region Sjælland i 2015 udpegede 3A-it som vinder af et stort it-udbud foran næsen af Atea. Det pudsige er, at klagerne var næsten ens. Forsvarer i Atea-sagen peger på et interessant sammenfald - Ib Kunøe.
Computerworld
Fona-ejer skal betale million-beløb tilbage: Hævede 22 millioner kroner lige inden krak
Fona-ejeren Elkjøp Nordic trak uretmæssigt 22 millioner kroner ud af selskabet lige inden salget af den kendte kæde gik ned med flaget.
CIO
Her er tre vigtige spørgsmål, som du altid bør stille til sælgere af it-systemer
Klumme: Softwareudviklere elsker at hade sælgere, der generelt er lidt for glatte, lidt for smilende, lidt for hjertelige og også dygtige til at undvige eller parere, når man fagligt argumenterer for sine forbehold overfor det system, man lige har fået præsenteret og lynhurtigt har spottet ikke vil fungere.
Job & Karriere
Regeringen vil gøre it-undervisning obligatorisk i folkeskolen: "Planen er, at alle danske børn skal lære at kode," siger undervisningsministeren
Interview: Regeringen indfører obligatorisk undervisning i it i folkeskolen på alle klassetrin og præsenterer fredag ny plan. Ny forsøgsordning i op til 50 skoler skal bane vejen. “Visionen for planen er, at alle danske børn skal lære at kode,” siger undervisningsminister Merete Riisager (LA).
White paper
Digitalisering i verdensklasse: Lær af finanssektorens erfaringer og nye syn på infrastruktur
Digitaliseringen buldrer afsted i erhvervslivet, men få brancher er så langt fremme som finanssektoren i bestræbelserne på digital transformation. Det har resulteret i en masse erfaringer om blandt andet hybrid infrastruktur, som andre kan drage nytte af. Læs i dette whitepaper udarbejdet af IDC for Interxion om udviklingen, den nye tankegang og de umiddelbare fordele. 12 sider på engelsk.