namgrab Juniormester
07. december 2017 - 17:45 Der er 4 kommentarer og
2 løsninger

administrator

OS:  Windows 10/64
PC: lenovo stationær S510

Jeg skal have flyttet en brugerkonto med indhold fra gammel til ny pc (begge med W10), men kan ikke fordi der kræves administratorrettigheder. Hvordan kan jeg 'blive' administrator på min egen personloige pc??
ink Ekspert
07. december 2017 - 21:03 #1
Det burde du allerede være. Gå i indstillinger, konti, dine oplysninger. Her skulle gerne stå du er administrator. Måske findes der en anden administratorkonto, mens du i hverdagen bruger en almindelig "brugerkonto"?
220661 Ekspert
07. december 2017 - 21:40 #2
Prøv at logge af med din bruger. Tryk på dit konto billede og log af. Når du kommer til log in skærm kan du så her vælge administrator?
namgrab Juniormester
Skrevet i dag kl. 13:22 #3
Som du siger, er jeg på begge mine pc'er opført som administrator. Problemet opstod i forbindelse med en overførsel af samtlige data til anden pc, hvor jeg ikke fik tilladelse med den begrundelse at jeg ikke var administrator. Jeg har ikke forsøgt igen, men købt  LAPLINK overførselsprogram og afventer resultat af denne operation.
220661 Ekspert
Skrevet i dag kl. 16:15 #4
LAPLINK blev løsningen?
namgrab Juniormester
Skrevet i dag kl. 17:31 #5
Ja, ser du, jeg er ikke kommet rigtig i gang med Laplink endnu pga. travlhed. Forventer at overførsel bliver problemfri. Laplink har jo erstattet 'let overførsel' fra Microsoft, men skal altså købes! Da jeg gerne vil have programmer overført ud over data, afventer jeg en besked fra Laplink om en evt. upgrade, som muliggør dette. Regner med at dette vil gøre det muligt at overføre de programmer, som jeg oprindeligt har på CD_ROM. Den nye pc har ikke CD/DVD drev!
220661 Ekspert
Skrevet i dag kl. 17:57 #6
Ok.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Efter masser af luksusbilag i Atea-bestikkelsesretssagen: Tiltalte it-topfolk fastholder uskyld - vil frifindes
Efter 18 retsdage med timelange afhøringer af de tiltalte og tonsvis af bilag står sagen stadig åben. "Hvis der er kommet noget frem her under sagen, så er det noget, der taler for vores påstand om frifindelse," mener forsvarer Michael Skjødt.
Comon
Test af Jelly Pro: Lillebitte telefon er overraskende brugbar
Har du brug for en lillebitte mobiltelefon, som stadig kan køre Spotify, Mobile Pay og Messenger? Så er denne lille 4G-telefon noget for dig
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.