namgrab Juniormester
07. december 2017 - 17:45 Der er 4 kommentarer og
3 løsninger

administrator

OS:  Windows 10/64
PC: lenovo stationær S510

Jeg skal have flyttet en brugerkonto med indhold fra gammel til ny pc (begge med W10), men kan ikke fordi der kræves administratorrettigheder. Hvordan kan jeg 'blive' administrator på min egen personloige pc??
ink Ekspert
07. december 2017 - 21:03 #1
Det burde du allerede være. Gå i indstillinger, konti, dine oplysninger. Her skulle gerne stå du er administrator. Måske findes der en anden administratorkonto, mens du i hverdagen bruger en almindelig "brugerkonto"?
220661 Ekspert
07. december 2017 - 21:40 #2
Prøv at logge af med din bruger. Tryk på dit konto billede og log af. Når du kommer til log in skærm kan du så her vælge administrator?
namgrab Juniormester
11. december 2017 - 13:22 #3
Som du siger, er jeg på begge mine pc'er opført som administrator. Problemet opstod i forbindelse med en overførsel af samtlige data til anden pc, hvor jeg ikke fik tilladelse med den begrundelse at jeg ikke var administrator. Jeg har ikke forsøgt igen, men købt  LAPLINK overførselsprogram og afventer resultat af denne operation.
220661 Ekspert
11. december 2017 - 16:15 #4
LAPLINK blev løsningen?
namgrab Juniormester
11. december 2017 - 17:31 #5
Ja, ser du, jeg er ikke kommet rigtig i gang med Laplink endnu pga. travlhed. Forventer at overførsel bliver problemfri. Laplink har jo erstattet 'let overførsel' fra Microsoft, men skal altså købes! Da jeg gerne vil have programmer overført ud over data, afventer jeg en besked fra Laplink om en evt. upgrade, som muliggør dette. Regner med at dette vil gøre det muligt at overføre de programmer, som jeg oprindeligt har på CD_ROM. Den nye pc har ikke CD/DVD drev!
220661 Ekspert
11. december 2017 - 17:57 #6
Ok.
namgrab Juniormester
19. december 2017 - 15:10 #7
Opfølgning:

Efter installation af LAPLINK PCMover pro (!) er det lykkedes (om end med noget bøvl undervejs) at foretage de nødvendige overførsler, så alt kører (nogenlunde) som det skal, men under alle omstændigheder væsentligt hurtigere end med den gamle MSI PC. Herligt!  God Jul
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Aarhus Kommune dropper Atea som hardware-leverandør: Vælger konkurrent til hardwareordre på op til 350 millioner kroner
Efter et langt og rodet forløb har Aarhus Kommune nu endelig fundet vinderen af det enorme hardwareudbud til en værdi på op til 350 millioner kroner. Det blev et farvel til Atea og et velkommen til konkurrenten.
CIO
Cybersikkerhed til hele Danmark: Endelig faldt tiøren – lad os så komme i gang
Klumme: Regeringen og en række partier har afsat 1,4 milliarder kroner til at beskytte Danmark mod fremtidige cyber-angreb. Det er meget positivt. Nu bør vi handle. For pengene har ingen værdi i sig selv.
Comon
Det skal du gøre for at få skiftet dit (måske slidte) iPhone-batteri til 229 kroner
Apple har sænket prisen for at få skiftet batteriet i iPhone det næste år efter en større afsløring, og hvis du vil gøre brug af tilbuddet, skal du gøre dette
Job & Karriere
Regeringen vil gøre it-undervisning obligatorisk i folkeskolen: "Planen er, at alle danske børn skal lære at kode," siger undervisningsministeren
Interview: Regeringen indfører obligatorisk undervisning i it i folkeskolen på alle klassetrin og præsenterer fredag ny plan. Ny forsøgsordning i op til 50 skoler skal bane vejen. “Visionen for planen er, at alle danske børn skal lære at kode,” siger undervisningsminister Merete Riisager (LA).
White paper
Sådan virker Oracles svar på konvergeret infrastruktur i virkeligheden
Den såkaldte konvergerede infrastruktur, som sammensmelter software og hardware i datacenteret, er en populær metode til at effektivisere driften. En anden metode er Oracles Exadata Database Machine, som bygger på hardware specialsyet til databasesoftware, der sigter på at optimere databasens performance og gøre administrationen mere simpel. Men hvordan virker det i virkeligheden? Analysehuset IDC har undersøgt sagen blandt kunder, der bruger systemet, og resultaterne kan du læse i dette meget grundige whitepaper på 16 sider sponseret af Oracle. Business Value of Oracle Exadata Database Machine, whitepaper fra IDC, 16 sider på engelsk, oktober 2016. Få samtidig to infografik-filer fra om exadata fra Oracle.