namgrab Juniormester
07. december 2017 - 17:45 Der er 4 kommentarer og
3 løsninger

administrator

OS:  Windows 10/64
PC: lenovo stationær S510

Jeg skal have flyttet en brugerkonto med indhold fra gammel til ny pc (begge med W10), men kan ikke fordi der kræves administratorrettigheder. Hvordan kan jeg 'blive' administrator på min egen personloige pc??
ink Ekspert
07. december 2017 - 21:03 #1
Det burde du allerede være. Gå i indstillinger, konti, dine oplysninger. Her skulle gerne stå du er administrator. Måske findes der en anden administratorkonto, mens du i hverdagen bruger en almindelig "brugerkonto"?
220661 Ekspert
07. december 2017 - 21:40 #2
Prøv at logge af med din bruger. Tryk på dit konto billede og log af. Når du kommer til log in skærm kan du så her vælge administrator?
namgrab Juniormester
11. december 2017 - 13:22 #3
Som du siger, er jeg på begge mine pc'er opført som administrator. Problemet opstod i forbindelse med en overførsel af samtlige data til anden pc, hvor jeg ikke fik tilladelse med den begrundelse at jeg ikke var administrator. Jeg har ikke forsøgt igen, men købt  LAPLINK overførselsprogram og afventer resultat af denne operation.
220661 Ekspert
11. december 2017 - 16:15 #4
LAPLINK blev løsningen?
namgrab Juniormester
11. december 2017 - 17:31 #5
Ja, ser du, jeg er ikke kommet rigtig i gang med Laplink endnu pga. travlhed. Forventer at overførsel bliver problemfri. Laplink har jo erstattet 'let overførsel' fra Microsoft, men skal altså købes! Da jeg gerne vil have programmer overført ud over data, afventer jeg en besked fra Laplink om en evt. upgrade, som muliggør dette. Regner med at dette vil gøre det muligt at overføre de programmer, som jeg oprindeligt har på CD_ROM. Den nye pc har ikke CD/DVD drev!
220661 Ekspert
11. december 2017 - 17:57 #6
Ok.
namgrab Juniormester
19. december 2017 - 15:10 #7
Opfølgning:

Efter installation af LAPLINK PCMover pro (!) er det lykkedes (om end med noget bøvl undervejs) at foretage de nødvendige overførsler, så alt kører (nogenlunde) som det skal, men under alle omstændigheder væsentligt hurtigere end med den gamle MSI PC. Herligt!  God Jul
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Her er de vigtigste pointer i NNIT's nye halvårsregnskab: Frigører sig fra Novo Nordisk - og stort udbytte på vej
Interview: Manglende omsætning hos Novo Nordisk og stor fremgang i tre andre sektorer betyder, at NNIT gør sig mere uafhængig af Novo Nordisk. Her er de vigtigste punkter i selskabets nye regnskab. Interview med finansdirektør Carsten Krogsgaard Thomsen.
Computerworld
Studieguide: Følg disse råd og få mest smartphone for pengene - disse fire smartphones er de bedste køb lige nu
En ny, velfungerende smartphone behøver ikke at koste alverden. Sådan får du masser af mobil til få penge.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Amazon kan komme til at lide samme skæbne som Uber i Danmark - fagbevægelse ruster sig til kamp
Den danske fagbevægelse står klar til at give Amazon en varm velkomst på det danske marked. Spørgsmålet er derfor om et stærkt samarbejde mellem på den side detailbranchen og internethandlen og på den anden side fagbevægelsen vil kunne skabe et bolværk mod Amazons indtog, eller om Amazon har lært af Uber og Ryanairs fejl?
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.