namgrab Juniormester
07. december 2017 - 17:45 Der er 4 kommentarer og
3 løsninger

administrator

OS:  Windows 10/64
PC: lenovo stationær S510

Jeg skal have flyttet en brugerkonto med indhold fra gammel til ny pc (begge med W10), men kan ikke fordi der kræves administratorrettigheder. Hvordan kan jeg 'blive' administrator på min egen personloige pc??
ink Ekspert
07. december 2017 - 21:03 #1
Det burde du allerede være. Gå i indstillinger, konti, dine oplysninger. Her skulle gerne stå du er administrator. Måske findes der en anden administratorkonto, mens du i hverdagen bruger en almindelig "brugerkonto"?
220661 Ekspert
07. december 2017 - 21:40 #2
Prøv at logge af med din bruger. Tryk på dit konto billede og log af. Når du kommer til log in skærm kan du så her vælge administrator?
namgrab Juniormester
11. december 2017 - 13:22 #3
Som du siger, er jeg på begge mine pc'er opført som administrator. Problemet opstod i forbindelse med en overførsel af samtlige data til anden pc, hvor jeg ikke fik tilladelse med den begrundelse at jeg ikke var administrator. Jeg har ikke forsøgt igen, men købt  LAPLINK overførselsprogram og afventer resultat af denne operation.
220661 Ekspert
11. december 2017 - 16:15 #4
LAPLINK blev løsningen?
namgrab Juniormester
11. december 2017 - 17:31 #5
Ja, ser du, jeg er ikke kommet rigtig i gang med Laplink endnu pga. travlhed. Forventer at overførsel bliver problemfri. Laplink har jo erstattet 'let overførsel' fra Microsoft, men skal altså købes! Da jeg gerne vil have programmer overført ud over data, afventer jeg en besked fra Laplink om en evt. upgrade, som muliggør dette. Regner med at dette vil gøre det muligt at overføre de programmer, som jeg oprindeligt har på CD_ROM. Den nye pc har ikke CD/DVD drev!
220661 Ekspert
11. december 2017 - 17:57 #6
Ok.
namgrab Juniormester
19. december 2017 - 15:10 #7
Opfølgning:

Efter installation af LAPLINK PCMover pro (!) er det lykkedes (om end med noget bøvl undervejs) at foretage de nødvendige overførsler, så alt kører (nogenlunde) som det skal, men under alle omstændigheder væsentligt hurtigere end med den gamle MSI PC. Herligt!  God Jul
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
”Vores løsning vil betyde, at du som patient kan tage et billede af en pille med din telefon og herefter få bekræftet, at den medicindosis du er ved at indtage er valid.”
Virkningsløs piratmedicin koster tusindvis af liv hvert år, men it-giganten IBM mener, at den har fundet en løsning på problemet. Bliv klogere på hvordan IBM vil bruge blockchain til at forhindre svindel i medicinalindustrien supply-chain
Computerworld
Se listen: Disse it-virksomheder drømmer de danske it-studerende om at arbejde for
Konsulenthusene buldrer frem på listen over de virksomheder, som de danske it-studerende helst vil arbejde for. "Konsulenthusene har simpelthen øget kendskabet til sig selv som arbejdsgiver blandt de it-studerende. Det kræver heftig aktivitet på de sociale medier og universiteterne," lyder det fra Universum, der står bag undersøgelsen.
CIO
Sådan kan du stå imod, når hackerangrebet rammer: 16 nye anbefalinger fra politiet
En ny vejledning fra Rigspolitiet og Dansk IT skal hjælpe danske virksomheder med at få bedre styr på it-sikkerheden. Se her, hvad du bør gøre før, under og efter du bliver ramt af et hackerangreb.
Job & Karriere
500 uorganiserede it-folk skal holde liv i statens it-systemer under konflikt
Hvis der udbryder konflikt, vil hundredvis af uorganiserede it-folk få ansvaret for at sikre, at de statslige it-systemer ikke går ned. Men ifølge fagforbundet Prosa kan det få store konsekvenser, hvis Danmark bliver ramt af it-sikkerhedsangreb.
White paper
Du slipper ikke … digitaliseringen rammer også dig og din virksomhed. Men gå ikke i panik, for de fundamentale færdigheder er (næsten) de samme som altid
Hvordan slipper industrivirksomheder i alle størrelser igennem det minefelt af markedskræfter, stadig mere krævende digitale kunder, konkurrencepres og digitale forventninger? Nøglen er at begynde med det fundamentale. Mennesker, smidige processer, digitalt lederskab og tilfredse kunder. Læs dette whitepaper fra Columbus med bidrag fra eksperter og få indsigt i relevant benchmarking. 24 sider på engelsk.