MetteCrone Novice
03. januar 2018 - 16:02 Der er 9 kommentarer

Tablet til skole og let kontorarbejde?

Hej
Jeg skal starte på en kort uddannelse som med tiden gerne skal blive til en læreplads, så jeg skal have mig en tablet eller bærbar.
Men..
Da jeg har en stationær derhjemme jeg laver alt grafisk arbejde ved er der så evt. en tablet med tastatur jeg kan nøjes med? Skal gerne kunne bruge officepakken, herunder især excel, word og outlook uden man bander for meget.

Derudover er den jo bare til spas, film og tegneserier og skolen er kun 10 uger med små forløb indimellem.

Nogen der har nogle gode forslag ? :)
MetteCrone Novice
03. januar 2018 - 16:03 #1
Det er generelt kontorarbejde det handler om :)
03. januar 2018 - 17:42 #2
03. januar 2018 - 17:45 #3
Tablet skal kunne køre windows ? hvad ned en pc

godt bud kunne være denne her https://www.laptops.dk/product_info.php?cPath=119&products_id=7681
posten Professor
04. januar 2018 - 06:15 #4
nu skriver du jo intet om dit buget så jeg foreslår denne nye pc der pt er på tilbud : https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/barbar-computer/LE81A5006RMX/lenovo-ideapad-120s-14-barbar-computer-mineral-gra 1999.- + office 365 til 599.- (kun 1 nøgle/pc) det med der kun er 4 ram i den er en ulempe når du henter de store win. opdateringer ellers har min far stor glæde af den jeg har købt  til ham
MetteCrone Novice
04. januar 2018 - 19:49 #5
Nu var jeg lige i elgiganten i dag og kigge og fandt nedestående computer. Er den total overkill til kontorarbejde, let videoredigering og photoshop? Jeg har som sagt en stationær derhjemme jeg sidder med de tungere programmer på allerede og køber egentligt kun en bærbar fordi jeg skal på et 10 ugers kursus. Men det er da fedest den også er sjov bagefter og holder bare nogenlunde godt :)
posten Professor
05. januar 2018 - 01:02 #7
vil fra råde dig at bruge dine sparepenge på hp vil anbefale du køber en lenovo i stedet for : https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/tablet-og-ipad/LE80V4003GMX/lenovo-yoga-710-14-2-i-1-pc-solv denne har jo kun 4 ram i sig men kan udbygges til de 16
MetteCrone Novice
05. januar 2018 - 01:49 #8
Hvorfor vil du anbefale lenovo frem for hp? :)
posten Professor
05. januar 2018 - 07:02 #9
ved køb af hp KAN  du nøjes med en levetid på max 3 år da de generalt har problemer med batteri + div hardware har selv en lenovo ståede for enden af min sofa som kører på 4 år nu UDEN PROBLEMER
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterSeneste spørgsmål Seneste aktivitet
14 min siden SATA (Seriel ATA) Af orange i PC
16 min siden AES CTR 128 Dekryptering Af mjansen i PHP
19 min siden PATA (Parallel ATA) Af orange i PC
21 min siden ROM-chips Af orange i PC
22 min siden RJ45 stik Af orange i PC


Computerworld
Atea-dom bliver flere måneder forsinket efter kæmpefund af materiale: "Jeg er rystet over, hvad der foregår"
Dommen i Atea-sagen er flere måneder væk. Retten i Glostrup skulle have taget stilling til skyldsspørgsmålet i begyndelsen af februar, men enorme mængder nyt sagsmateriale får sagen til at trække ud. Nu er flere weekender inddraget til retsmøder de kommende måneder.
CIO
Opråb til ERP-leverandørerne: Stram op - I opfører jer uanstændigt
Klumme: Hvorfor kan ERP-projekter ikke leveres til fastpris ligesom andre systemer? Hvordan kan ERP-leverandørerne slippe afsted med at opføre sig uanstændigt? ERP-leverandørerne har et alvorligt problem og er nødt til at gøre det bedre. Se nogle af mine vilde eksempler fra den danske it-branche her.
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.