MetteCrone Novice
03. januar 2018 - 16:02 Der er 9 kommentarer

Tablet til skole og let kontorarbejde?

Hej
Jeg skal starte på en kort uddannelse som med tiden gerne skal blive til en læreplads, så jeg skal have mig en tablet eller bærbar.
Men..
Da jeg har en stationær derhjemme jeg laver alt grafisk arbejde ved er der så evt. en tablet med tastatur jeg kan nøjes med? Skal gerne kunne bruge officepakken, herunder især excel, word og outlook uden man bander for meget.

Derudover er den jo bare til spas, film og tegneserier og skolen er kun 10 uger med små forløb indimellem.

Nogen der har nogle gode forslag ? :)
MetteCrone Novice
03. januar 2018 - 16:03 #1
Det er generelt kontorarbejde det handler om :)
03. januar 2018 - 17:42 #2
03. januar 2018 - 17:45 #3
Tablet skal kunne køre windows ? hvad ned en pc

godt bud kunne være denne her https://www.laptops.dk/product_info.php?cPath=119&products_id=7681
posten Professor
04. januar 2018 - 06:15 #4
nu skriver du jo intet om dit buget så jeg foreslår denne nye pc der pt er på tilbud : https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/barbar-computer/LE81A5006RMX/lenovo-ideapad-120s-14-barbar-computer-mineral-gra 1999.- + office 365 til 599.- (kun 1 nøgle/pc) det med der kun er 4 ram i den er en ulempe når du henter de store win. opdateringer ellers har min far stor glæde af den jeg har købt  til ham
MetteCrone Novice
04. januar 2018 - 19:49 #5
Nu var jeg lige i elgiganten i dag og kigge og fandt nedestående computer. Er den total overkill til kontorarbejde, let videoredigering og photoshop? Jeg har som sagt en stationær derhjemme jeg sidder med de tungere programmer på allerede og køber egentligt kun en bærbar fordi jeg skal på et 10 ugers kursus. Men det er da fedest den også er sjov bagefter og holder bare nogenlunde godt :)
posten Professor
05. januar 2018 - 01:02 #7
vil fra råde dig at bruge dine sparepenge på hp vil anbefale du køber en lenovo i stedet for : https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/tablet-og-ipad/LE80V4003GMX/lenovo-yoga-710-14-2-i-1-pc-solv denne har jo kun 4 ram i sig men kan udbygges til de 16
MetteCrone Novice
05. januar 2018 - 01:49 #8
Hvorfor vil du anbefale lenovo frem for hp? :)
posten Professor
05. januar 2018 - 07:02 #9
ved køb af hp KAN  du nøjes med en levetid på max 3 år da de generalt har problemer med batteri + div hardware har selv en lenovo ståede for enden af min sofa som kører på 4 år nu UDEN PROBLEMER
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Amazon vil snart tromle ind over Danmarks grænser - men der findes muligvis en modgift mod Amazon-effekten
ComputerViews: Der vil omgående ske tre ting, hvis Amazon åbner for sin store 'everything store' i Danmark, og det er noget, som alle e-handlende må forholde sig til. Til gengæld tyder meget på, at Amazon trods sin mægtige styrke har en akilleshæl, som danske e-handlende kan udnytte.
Computerworld
Nørgaard: Facebook er godt og grundigt på spanden på grund af nogle onde menneskers onde biks
Klumme: En række onde mennesker som Steve Bannon har via deres onde, onde biks Cambridge Analytics (CA) trukket data ud på individ-niveau fra Facebook på alle amerikanere, anvendt en yderst snedig metode, kaldet Big Five, til at finde ud af deres sindsstemning, og derpå målrettet de russiske trolde fra IRA i Sankt Petersborg mod folk med henblik på at fremme Bernie og Trumpie, men ikke Hillary.
CIO
Datatilsynet beroliger 65 dage før GDPR: "Det er ikke fordi, vi nu vil ud og give bøder til højre og venstre"
Datatilsynet forventer ikke at skulle uddele bøder til højre og venstre. I stedet vil tilsynet satse på at indgå i en dialog med virksomhederne.
Job & Karriere
Facebook søger medarbejdere til kæmpe-datacenter i Odense - se de ledige stillinger her
Facebook søger nye medarbejdere til selskabets kæmpedata-center i Odense, der efter planen skal åbne i 2020. Se her, om du kan komme i betragtning.
White paper
11 skridt, der sikrer dig det bedste udbytte af dit CRM-projekt
Dette whitepaper identificerer 11 skridt, som enhver organisation bør gennemgå i forbindelse med CRM-implementering.