MetteCrone Novice
03. januar 2018 - 16:02 Der er 9 kommentarer

Tablet til skole og let kontorarbejde?

Hej
Jeg skal starte på en kort uddannelse som med tiden gerne skal blive til en læreplads, så jeg skal have mig en tablet eller bærbar.
Men..
Da jeg har en stationær derhjemme jeg laver alt grafisk arbejde ved er der så evt. en tablet med tastatur jeg kan nøjes med? Skal gerne kunne bruge officepakken, herunder især excel, word og outlook uden man bander for meget.

Derudover er den jo bare til spas, film og tegneserier og skolen er kun 10 uger med små forløb indimellem.

Nogen der har nogle gode forslag ? :)
MetteCrone Novice
03. januar 2018 - 16:03 #1
Det er generelt kontorarbejde det handler om :)
03. januar 2018 - 17:42 #2
03. januar 2018 - 17:45 #3
Tablet skal kunne køre windows ? hvad ned en pc

godt bud kunne være denne her https://www.laptops.dk/product_info.php?cPath=119&products_id=7681
posten Ekspert
04. januar 2018 - 06:15 #4
nu skriver du jo intet om dit buget så jeg foreslår denne nye pc der pt er på tilbud : https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/barbar-computer/LE81A5006RMX/lenovo-ideapad-120s-14-barbar-computer-mineral-gra 1999.- + office 365 til 599.- (kun 1 nøgle/pc) det med der kun er 4 ram i den er en ulempe når du henter de store win. opdateringer ellers har min far stor glæde af den jeg har købt  til ham
MetteCrone Novice
04. januar 2018 - 19:49 #5
Nu var jeg lige i elgiganten i dag og kigge og fandt nedestående computer. Er den total overkill til kontorarbejde, let videoredigering og photoshop? Jeg har som sagt en stationær derhjemme jeg sidder med de tungere programmer på allerede og køber egentligt kun en bærbar fordi jeg skal på et 10 ugers kursus. Men det er da fedest den også er sjov bagefter og holder bare nogenlunde godt :)
posten Ekspert
05. januar 2018 - 01:02 #7
vil fra råde dig at bruge dine sparepenge på hp vil anbefale du køber en lenovo i stedet for : https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/tablet-og-ipad/LE80V4003GMX/lenovo-yoga-710-14-2-i-1-pc-solv denne har jo kun 4 ram i sig men kan udbygges til de 16
MetteCrone Novice
05. januar 2018 - 01:49 #8
Hvorfor vil du anbefale lenovo frem for hp? :)
posten Ekspert
05. januar 2018 - 07:02 #9
ved køb af hp KAN  du nøjes med en levetid på max 3 år da de generalt har problemer med batteri + div hardware har selv en lenovo ståede for enden af min sofa som kører på 4 år nu UDEN PROBLEMER
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Simcorps kerneprodukt skal transformeres til cloud as a service på fire år: "Vi skifter motorerne ud, mens vi flyver"
Oracle Open World, San Francisco: Simcorps kernesystem Simcorp Dimension skal transformeres til et cloudbaseret as a service concept på fire år, men selskabet har endnu ikke valgt en cloud-leverandør. Se selskabets muligheder her.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Undgå fælderne når du skal lease multimaskiner – her er 5 tips!
Markedet for leasing af print- og kopiløsninger kan være lidt af en jungle uden nøje brancheindsigt. Virksomheder og institutioner har i flere tilfælde accepteret kontrakter, som har bundet dem til unødigt kostbare og langvarige leasing-og lejeforløb. Underskriften er desværre bindende og derfor er det en god idé at sætte sig ind i aftalerne. I dette whitepaper giver vi dig 5 tips, så du sikrer dig de bedste vilkår.