MetteCrone Novice
03. januar 2018 - 16:02 Der er 9 kommentarer

Tablet til skole og let kontorarbejde?

Hej
Jeg skal starte på en kort uddannelse som med tiden gerne skal blive til en læreplads, så jeg skal have mig en tablet eller bærbar.
Men..
Da jeg har en stationær derhjemme jeg laver alt grafisk arbejde ved er der så evt. en tablet med tastatur jeg kan nøjes med? Skal gerne kunne bruge officepakken, herunder især excel, word og outlook uden man bander for meget.

Derudover er den jo bare til spas, film og tegneserier og skolen er kun 10 uger med små forløb indimellem.

Nogen der har nogle gode forslag ? :)
MetteCrone Novice
03. januar 2018 - 16:03 #1
Det er generelt kontorarbejde det handler om :)
03. januar 2018 - 17:42 #2
03. januar 2018 - 17:45 #3
Tablet skal kunne køre windows ? hvad ned en pc

godt bud kunne være denne her https://www.laptops.dk/product_info.php?cPath=119&products_id=7681
posten Guru
04. januar 2018 - 06:15 #4
nu skriver du jo intet om dit buget så jeg foreslår denne nye pc der pt er på tilbud : https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/barbar-computer/LE81A5006RMX/lenovo-ideapad-120s-14-barbar-computer-mineral-gra 1999.- + office 365 til 599.- (kun 1 nøgle/pc) det med der kun er 4 ram i den er en ulempe når du henter de store win. opdateringer ellers har min far stor glæde af den jeg har købt  til ham
MetteCrone Novice
04. januar 2018 - 19:49 #5
Nu var jeg lige i elgiganten i dag og kigge og fandt nedestående computer. Er den total overkill til kontorarbejde, let videoredigering og photoshop? Jeg har som sagt en stationær derhjemme jeg sidder med de tungere programmer på allerede og køber egentligt kun en bærbar fordi jeg skal på et 10 ugers kursus. Men det er da fedest den også er sjov bagefter og holder bare nogenlunde godt :)
posten Guru
05. januar 2018 - 01:02 #7
vil fra råde dig at bruge dine sparepenge på hp vil anbefale du køber en lenovo i stedet for : https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/tablet-og-ipad/LE80V4003GMX/lenovo-yoga-710-14-2-i-1-pc-solv denne har jo kun 4 ram i sig men kan udbygges til de 16
MetteCrone Novice
05. januar 2018 - 01:49 #8
Hvorfor vil du anbefale lenovo frem for hp? :)
posten Guru
05. januar 2018 - 07:02 #9
ved køb af hp KAN  du nøjes med en levetid på max 3 år da de generalt har problemer med batteri + div hardware har selv en lenovo ståede for enden af min sofa som kører på 4 år nu UDEN PROBLEMER
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Udbetaling Danmark skal forhandle om mulig kompensation med Netcompany til efteråret
Interview: Inden årsskiftet står det klart, om Netcompany skal kompensere Udbetaling Danmark for de startvanskeligheder, der har været i forbindelse med det nye boligstøttesystem. "Jeg kan hverken be- eller afkræfte, at vi kommer til at bede om et pengebeløb fra Netcompany," lyder det fra Søren Eismark, underdirektør i ATP, som står bag Udbetaling Danmark.
Computerworld
Ny-opdaget malware blokerer programmer som forsøger at slette den: Særligt windows 10 er ramt
En ny type malware er blevet opfanget, der både overvåger din computer og generer falske reklameindtægter til bagmændende. Og så har den en forkærlighed for Windows 10.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Du slipper ikke … digitaliseringen rammer også dig og din virksomhed. Men gå ikke i panik, for de fundamentale færdigheder er (næsten) de samme som altid
Hvordan slipper industrivirksomheder i alle størrelser igennem det minefelt af markedskræfter, stadig mere krævende digitale kunder, konkurrencepres og digitale forventninger? Nøglen er at begynde med det fundamentale. Mennesker, smidige processer, digitalt lederskab og tilfredse kunder. Læs dette whitepaper fra Columbus med bidrag fra eksperter og få indsigt i relevant benchmarking. 24 sider på engelsk.