Avatar billede Luffe Praktikant
15. januar 2018 - 15:34

Problemer med tidsindstillgerne i Powerpoint

Hej
Jeg mener om mig selv, at jeg er en rimelig habil powerpoint bruger. Alligevel har jeg et tilbagevendende problem med der efterhånden irriterer mig grænseløst.
Jeg laver ind imellem PP-serier, der skifter automatisk ift. den musik der kører i baggrunden. Dvs. at jeg laver en optagelse (og husker at gemme) af de nøjagtige tidsindstillinger. Det er vigtigt, for mig, at slide-skiftene sker præcist (dvs. på sekundet) da de skal følge stemningerne og teksten i musikken...
Problemet er at selvom jeg har lavet perfekte optagelser, så bliver indstillingstiden alligevel ofte forskudt op til 20 sekunder på enkelte slides.
For mig at se, burde det være meget enkelt for et Office program, at fastholde sådan en tidsindstilling, så hvad er problemet? Er det min CPU der er for langsom, og ikke kan håndtere både en musikafspiller og et Powerpoint program samtidig? Eller skulle det være mig, der endnu har noget at lære???
Jeg kører Win10 og den nyeste opdatering af officepakken, men det har også været et problem på tidligere maskiner, versioner og styresystemer!
En god løsning på problemet skal være meget velkommen!
Mvh - Luffe
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester