lb-brauner Juniormester
17. januar 2018 - 10:55 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Opdatering KB4056892

Kan ikke få den seneste opdatering fra microsoft til at virke. Har smadret min PC flere gange og resulteret i om installation flere gange.
Ved genstart og opdateringen behandles når den kun til 30% og genstarter,  men åbner ikke, der er inaktiv skærm. PC´en har en ældre AMD processer, SSD harddisk, men indtil denne opdatering har alt ellers virket fint. Har forsøgt at installere manuelt, men med samme resultat.
220661 Ekspert
17. januar 2018 - 12:19 #2
Der arbejdes på at rette problem med den opdatering. Man kan i indstillinger under avanceret udsætte opdatering i 35 dage så pc ikke går i sort
poko1 Ekspert
17. januar 2018 - 12:21 #3
Den ligger på min Pc.og har ikke voldt problemer.
michael_stim Ekspert
17. januar 2018 - 12:48 #4
220661 Ekspert
17. januar 2018 - 14:13 #5
Det er rigtigt. Det er ikke alle cpu der er berørt af problem. Jeg har den også installeret på en pc med Amd
lb-brauner Juniormester
17. januar 2018 - 16:03 #6
Tak for svar. Løsningen må indtil videre være at sætte opdateringerne på pause og så regne med Microsoft kommer med en løsning.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.