Avatar billede chri633x Novice
19. januar 2018 - 11:15 Der er 1 kommentar

Hvordan reguleres omdr/min. for dronepropeller?

Hej

Jeg er ved at lave en rapport om et drone (dronen skal ikke bygges i virkeligheden da det blot er et skoleprojekt), hvor jeg bl.a. vil finde ud af hvor langt tid min drone kan holde sig i luften (ved stilstand). Derfor er jeg meget interesseret i at vide noget om disse ting:
- Hvilken værdi skal ændres for at omdr/min. ændres - er det spænding, strømstyrke eller begge dele?

Jeg har fundet følgende tabel som viser testresultater fra kombinationen af min motor og propel: http://innov8tivedesigns.com/images/specs/CM-2206-20-FC-6x45-Perf-4S.pdf

Min drone vejer ca. 1750g og ud fra tabellen kan jeg se at 50% "throttle setting" er nok til at holde min drone i luften (jeg har 4x motorer på dronen og 4x437,8g ~ 1750g). Ved denne kraft bruges 6.13A og det ser ud til at spændingen er konstant 14,8V for alle målinger - er det sandt? Jeg troede at det var ændring i spænding der forårsagede ændring i omdr/min.

På forhånd tak
Avatar billede chri633x Novice
22. januar 2018 - 11:09 #1
Ingen der kan hjælpe? :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester