Hr. Thorsted Novice
13. februar 2018 - 09:41 Der er 8 kommentarer og
1 løsning

Blå skærm flere gange inden Pc'en starter op

Jeg har bøvlet med det længe. Ingen virus fundet, malware fjernet. Jeg kan slukke pc'en eller genstarte den uden problemer, men hvis den har været slukket i lang tid, f.eks. natten over, så får jeg 2-3-4 forskellige blå stopskærme, inden den starter rigtigt op. Det kan også ske stopskærmen kommer indenfor de første museklik, når man tror den ellers er klar.
Kører Windows 7 Home Premium, Intel Core i7 processor, 16 GB ram
Windows er opdateret.
Har prøvet at tage en ny HD og installere Windows 10. Så ud til at køre perfekt, indtil næste dag, så kunne pc'en igen ikke starte og det lykkes aldrig at få startet Windows 10 igen. Den nye HD er blevet formateret igen, så godt som man nu kan, efter Windows 10 har sat sine spor.
GODE FORSLAG MODTAGES MED KYSHÅND, gerne så Windows 10 kan køre, da jeg har købt Windows 10 og seneste version af office.
ink Ekspert
13. februar 2018 - 10:07 #1
Er det en bærbar? Hvilken?

Hvis det er en stationær kunne det tyde på det lille tabletbatteri på bundkortet skal skiftes. Glemmer den også datoen?
NO1dane Mester
13. februar 2018 - 10:28 #2
Hvis du har både grafikkort og skærmindgang på bundkortet så prøve at bytte rundt, hvis det hjælper så skift dit grafikkort.
220661 Ekspert
13. februar 2018 - 11:34 #3
Når men opgraderer til Win 10 kan man få problemer med drivere til en ældre pc. Jeg har på en bærbar jeg opgraderede til Win 10 valgt at deaktivere signering af drivere fordi jeg fik blå skærm på den. Har på samme pc også deaktiveret en hardware på bundkort (modem) jeg ikke brugte der gav problemer selvom drivere ikke var signeret.
Hr. Thorsted Novice
13. februar 2018 - 14:28 #4
> INK,  Det er en stationær PC og den husker både tid og dato
> NO1dane, Der er sat grafikkort i fordi der ikke er en skærmudgang på bundkortet.
NO1dane Mester
13. februar 2018 - 14:50 #5
Hvad skrive systemet på din blå skærm helt præcis
Hr. Thorsted Novice
13. februar 2018 - 16:53 #6
Det er forskelligt hver gang, nogle gange kun 3 lange 0x00 osv. andre gange er der 5 - 6 fejlkoder. Nogle gange er det rigtig lange koder.
Jeg har ikke skrevet dem ned. Nogle gange genstarter pc'en automatisk efter blå skærm.
Kan man vedhæfte billeder her, hvis jeg tager billeder af de blå skærme?
Hr. Thorsted Novice
14. februar 2018 - 09:41 #7
Man tror man gør det helt rigtige, når man lader diverse programmer opdatere drivere mm. Jeg tænkte på bios opdatering, men da No1dane nævnte grafikkortet, gik jeg til ATI's hjemmeside og fandt seneste driver til netop mit grafikkort og installerede den.
Her til morgen startede pc'en helt normalt. Spændt på om den også starter helt normalt de næste dage.
KONKLUTION: find selv drivere. Lad ikke diverse programmer gøre det for dig.
NO1dane Mester
14. februar 2018 - 09:44 #8
Du kan uploade screendumps til dropbox og så dele med andre den vej
220661 Ekspert
14. februar 2018 - 09:52 #9
#7 Jeg er enig.

Man kan også dele skærmdumps direkte i tråden her evt med denne side:
https://da.imgbb.com/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester





Premium
Hjalp virksomheder Atea med at klage over omstridt udbud i Region Sjælland? Forsvarer udpeger Ib Kunøe som fællesnævner
Der indløb klager fra flere it-selskaber, da Region Sjælland i 2015 udpegede 3A-it som vinder af et stort it-udbud foran næsen af Atea. Det pudsige er, at klagerne var næsten ens. Forsvarer i Atea-sagen peger på et interessant sammenfald - Ib Kunøe.
Computerworld
Fona-ejer skal betale million-beløb tilbage: Hævede 22 millioner kroner lige inden krak
Fona-ejeren Elkjøp Nordic trak uretmæssigt 22 millioner kroner ud af selskabet lige inden salget af den kendte kæde gik ned med flaget.
CIO
Her er tre vigtige spørgsmål, som du altid bør stille til sælgere af it-systemer
Klumme: Softwareudviklere elsker at hade sælgere, der generelt er lidt for glatte, lidt for smilende, lidt for hjertelige og også dygtige til at undvige eller parere, når man fagligt argumenterer for sine forbehold overfor det system, man lige har fået præsenteret og lynhurtigt har spottet ikke vil fungere.
Job & Karriere
Regeringen vil gøre it-undervisning obligatorisk i folkeskolen: "Planen er, at alle danske børn skal lære at kode," siger undervisningsministeren
Interview: Regeringen indfører obligatorisk undervisning i it i folkeskolen på alle klassetrin og præsenterer fredag ny plan. Ny forsøgsordning i op til 50 skoler skal bane vejen. “Visionen for planen er, at alle danske børn skal lære at kode,” siger undervisningsminister Merete Riisager (LA).
White paper
Sådan virker Oracles svar på konvergeret infrastruktur i virkeligheden
Den såkaldte konvergerede infrastruktur, som sammensmelter software og hardware i datacenteret, er en populær metode til at effektivisere driften. En anden metode er Oracles Exadata Database Machine, som bygger på hardware specialsyet til databasesoftware, der sigter på at optimere databasens performance og gøre administrationen mere simpel. Men hvordan virker det i virkeligheden? Analysehuset IDC har undersøgt sagen blandt kunder, der bruger systemet, og resultaterne kan du læse i dette meget grundige whitepaper på 16 sider sponseret af Oracle. Business Value of Oracle Exadata Database Machine, whitepaper fra IDC, 16 sider på engelsk, oktober 2016. Få samtidig to infografik-filer fra om exadata fra Oracle.