Hr. Thorsted Juniormester
13. februar 2018 - 09:41 Der er 8 kommentarer og
1 løsning

Blå skærm flere gange inden Pc'en starter op

Jeg har bøvlet med det længe. Ingen virus fundet, malware fjernet. Jeg kan slukke pc'en eller genstarte den uden problemer, men hvis den har været slukket i lang tid, f.eks. natten over, så får jeg 2-3-4 forskellige blå stopskærme, inden den starter rigtigt op. Det kan også ske stopskærmen kommer indenfor de første museklik, når man tror den ellers er klar.
Kører Windows 7 Home Premium, Intel Core i7 processor, 16 GB ram
Windows er opdateret.
Har prøvet at tage en ny HD og installere Windows 10. Så ud til at køre perfekt, indtil næste dag, så kunne pc'en igen ikke starte og det lykkes aldrig at få startet Windows 10 igen. Den nye HD er blevet formateret igen, så godt som man nu kan, efter Windows 10 har sat sine spor.
GODE FORSLAG MODTAGES MED KYSHÅND, gerne så Windows 10 kan køre, da jeg har købt Windows 10 og seneste version af office.
ink Ekspert
13. februar 2018 - 10:07 #1
Er det en bærbar? Hvilken?

Hvis det er en stationær kunne det tyde på det lille tabletbatteri på bundkortet skal skiftes. Glemmer den også datoen?
NO1dane Mester
13. februar 2018 - 10:28 #2
Hvis du har både grafikkort og skærmindgang på bundkortet så prøve at bytte rundt, hvis det hjælper så skift dit grafikkort.
220661 Ekspert
13. februar 2018 - 11:34 #3
Når men opgraderer til Win 10 kan man få problemer med drivere til en ældre pc. Jeg har på en bærbar jeg opgraderede til Win 10 valgt at deaktivere signering af drivere fordi jeg fik blå skærm på den. Har på samme pc også deaktiveret en hardware på bundkort (modem) jeg ikke brugte der gav problemer selvom drivere ikke var signeret.
Hr. Thorsted Juniormester
13. februar 2018 - 14:28 #4
> INK,  Det er en stationær PC og den husker både tid og dato
> NO1dane, Der er sat grafikkort i fordi der ikke er en skærmudgang på bundkortet.
NO1dane Mester
13. februar 2018 - 14:50 #5
Hvad skrive systemet på din blå skærm helt præcis
Hr. Thorsted Juniormester
13. februar 2018 - 16:53 #6
Det er forskelligt hver gang, nogle gange kun 3 lange 0x00 osv. andre gange er der 5 - 6 fejlkoder. Nogle gange er det rigtig lange koder.
Jeg har ikke skrevet dem ned. Nogle gange genstarter pc'en automatisk efter blå skærm.
Kan man vedhæfte billeder her, hvis jeg tager billeder af de blå skærme?
Hr. Thorsted Juniormester
14. februar 2018 - 09:41 #7
Man tror man gør det helt rigtige, når man lader diverse programmer opdatere drivere mm. Jeg tænkte på bios opdatering, men da No1dane nævnte grafikkortet, gik jeg til ATI's hjemmeside og fandt seneste driver til netop mit grafikkort og installerede den.
Her til morgen startede pc'en helt normalt. Spændt på om den også starter helt normalt de næste dage.
KONKLUTION: find selv drivere. Lad ikke diverse programmer gøre det for dig.
NO1dane Mester
14. februar 2018 - 09:44 #8
Du kan uploade screendumps til dropbox og så dele med andre den vej
220661 Ekspert
14. februar 2018 - 09:52 #9
#7 Jeg er enig.

Man kan også dele skærmdumps direkte i tråden her evt med denne side:
https://da.imgbb.com/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
It-rigmanden Stig Abildsøs nye selskab buldrer frem: Kaprer ansatte fra konkurrenter som Atea og Conscia
Interview: Stig Abildsø er efter salget af Axcess til Atea i 2014 tilbage i netværksbranchen med Wingmen Solutions, der allerede buldrer afsted økonomisk - men planerne stopper langt fra der. It-rigmanden har dog en mere passiv rolle denne gang. "Jeg har prøvet at være den første, der mødte på arbejde, og den sidste der gik hjem i rigtigt mange år. Det skal jeg ikke igen," lyder det.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
I 2019 vil vi se en kæmpe udskiftning af ressourcer, hvorunder de menneskelige processer overtages af software, der gør os mennesker hurtigere og mere effektive. Betyder det store fyringsrunder? Måske.
White paper
Dine Office 365 data er ikke sikre i skyen!
Hvis din virksomhed er blandt det hastigt voksende felt af virksomheder, som har migreret til Office 365, så kender du allerede til de mange fordele, der er ved Microsofts cloud-baserede suite. Men er du også klar over din organisations ansvar for at kontrollere og styre dine Office 365 data? Du tror måske, at der er back-up på dine gemte Office 365 data i skyen, men dette er desværre en forkert perception. Hvad hvis en medarbejder ved en fejl sletter en vigtig mail eller en vital rapport? Eller hvad hvis en utilfreds medarbejder gør det med vilje? Det er ikke kun denne slags fejl eller onde handlinger, du skal bekymre dig om, for de begrænsede sikkerhedspunkter der er bygget ind i Office 365 gør, at I er meget sårbare. I dette white paper bliver du klogere på, hvordan I kan sikre jer og undgå at ovenstående scenarie udfolder sig.