Mathias Neessen Juniormester
06. marts 2018 - 21:30 Der er 7 kommentarer

Må man have en stor powerbank med i et fly?

Hej eksperter. Jeg overvejer og købe den her giga powerbank. Det er så lige det om man må have den med i et fly. Så jeg kunne rejse med den.

Nogen erfaringer?
https://www.amazon.com/MAXOAK-50000mAh-Portable-External-Notebook-Most/dp/B00YP823NA
kurtba Ekspert
06. marts 2018 - 23:37 #2
Du har vel bemærket, at der på den side du henviser til, står at de ikke sender til DK.
cht22 Forsker
07. marts 2018 - 03:02 #3
Du kan købe den her, hvis du skal have leveret til Danmark:

https://www.amazon.co.uk/MAXOAK-50000mAh-Portable-External-Notebook-Most/dp/B00YP823NA
kkvist Novice
12. marts 2018 - 17:02 #4
Har selv undersøgt sagen til min kommende rejse. Du kan læse om det her:
http://flypassager.dk/Bagageregler/Elektronisk-udstyr

Har dog læst artikler ved siden af, der fortæller at det åbenbart ikke er alle lande der har reguleret reglerne efter det. Et dansk måtte ikke have powerbanken med i håndbagagen hjem fra Beijing, og måtte derfor kasserer den derovre.
marki Praktikant
08. august 2018 - 20:37 #5
Jeg har læst på https://komputer.dk/it-og-samfund/flyv-sikkert-paa-ferie-med-batterier-i-haandbagagen og https://www.forsinkedefly.dk/, at det godt kan skabe problemer at tage en større powerbank med i flyet. Dog har jeg aldrig selv oplevet problemer med det - hverken med Norwegian, SAS eller KLM. Derfor ville jeg ikke være nervøs for at tage chancen.
Jacob Oppenheim Praktikant
01. oktober 2018 - 18:43 #6
Nej det kan du ikke. Grænsen er for powerbanks i fly er 100 Wh. Du kan læse mere specifikt om de krav der er til powerbanks her i fly her: https://powerbanken.dk/blog/guide-saadan-tager-du-powerbanks-med-i-flyet/
Mia Praktikant
11. oktober 2018 - 15:22 #7
Hej,

Nej, det kan du ikke. Vi havde også en større en med på vores sidste udlandsrejse og fik at vide, at vi ikke måtte have den med i håndbagagen, så det var bare bad luck. Jeg ved ikke, om de bare var strikse, eller om det er en generel regel :-)

Mvh

Mia - http://backpackingtheworld.dk/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kendt dansk trafik-app virker igen som før: Har lukket ned for Frank Rasmussens adgang til data
Interview: Saphe har stoppet for telerigmanden Frank Rasmussens adgang til trafik-appens data. Det er sket på utraditionel vis, men betyder, at Fartkontrol.nu-appen igen fungerer som før. "Beskyldningerne var rigtige nok, men vi har lukket ned, så vi kan se, at Hopper ikke tager vores data længere," lyder det fra Saphe.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Millennials – Kommuniker med den nye generation
Mange virksomheder har en stor udfordring når det gælder Millennials. De er online hele tiden, har sociale medier som omdrejningspunktet i deres hverdag, og har meget høje forventninger til god service. De vægter værdier som tilgængelighed, hurtighed og kontinuitet meget højt, og det skal afspejle sig i den service I som virksomhed yder dem. Det er en del virksomheder slet ikke forberedte på. I dette whitepaper gennemgår vi, hvordan du skal gøre for at kommunikere med den nye generation.