Mathias Neessen Juniormester
06. marts 2018 - 21:30 Der er 7 kommentarer

Må man have en stor powerbank med i et fly?

Hej eksperter. Jeg overvejer og købe den her giga powerbank. Det er så lige det om man må have den med i et fly. Så jeg kunne rejse med den.

Nogen erfaringer?
https://www.amazon.com/MAXOAK-50000mAh-Portable-External-Notebook-Most/dp/B00YP823NA
kurtba Ekspert
06. marts 2018 - 23:37 #2
Du har vel bemærket, at der på den side du henviser til, står at de ikke sender til DK.
cht22 Forsker
07. marts 2018 - 03:02 #3
Du kan købe den her, hvis du skal have leveret til Danmark:

https://www.amazon.co.uk/MAXOAK-50000mAh-Portable-External-Notebook-Most/dp/B00YP823NA
kkvist Novice
12. marts 2018 - 17:02 #4
Har selv undersøgt sagen til min kommende rejse. Du kan læse om det her:
http://flypassager.dk/Bagageregler/Elektronisk-udstyr

Har dog læst artikler ved siden af, der fortæller at det åbenbart ikke er alle lande der har reguleret reglerne efter det. Et dansk måtte ikke have powerbanken med i håndbagagen hjem fra Beijing, og måtte derfor kasserer den derovre.
marki Praktikant
08. august 2018 - 20:37 #5
Jeg har læst på https://komputer.dk/it-og-samfund/flyv-sikkert-paa-ferie-med-batterier-i-haandbagagen og https://www.forsinkedefly.dk/, at det godt kan skabe problemer at tage en større powerbank med i flyet. Dog har jeg aldrig selv oplevet problemer med det - hverken med Norwegian, SAS eller KLM. Derfor ville jeg ikke være nervøs for at tage chancen.
Jacob Oppenheim Praktikant
01. oktober 2018 - 18:43 #6
Nej det kan du ikke. Grænsen er for powerbanks i fly er 100 Wh. Du kan læse mere specifikt om de krav der er til powerbanks her i fly her: https://powerbanken.dk/blog/guide-saadan-tager-du-powerbanks-med-i-flyet/
Mia Praktikant
11. oktober 2018 - 15:22 #7
Hej,

Nej, det kan du ikke. Vi havde også en større en med på vores sidste udlandsrejse og fik at vide, at vi ikke måtte have den med i håndbagagen, så det var bare bad luck. Jeg ved ikke, om de bare var strikse, eller om det er en generel regel :-)

Mvh

Mia - http://backpackingtheworld.dk/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM siger farvel til Lotus Notes: Her er historien om systemet, der var elsket af konsulenter, hadet af slutbrugere - og en vigtig del af Stein Bagger-sagen
IBM's milliardsalg af Notes kan blive enden på eventyret om et af historiens mest succesfulde stykker enterprise-software. Gennem mere end 30 år har Notes været elsket af it-folk og konsulenter, hadet af frustrerede slutbrugere og spillet en birolle i Stein Baggers spektakulære svindel.
Computerworld
Microsoft smider håndklædet i ringen: Vil lukke Microsoft Edge og bygge ny open source-browser i Windows 10
Det kan snart være slut med den udskældte webbrowser Microsoft Edge i Windows 10. Allerede i første halvår af 2019 kan Microsofts egen browser blive erstattet af en ny open source-browser bygget på Chromium.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Roadmap til din digitale forretning
Digital transformation er på alles læber, men flere virksomheder er usikre på hvordan man rent faktisk kommer i gang. I dette whitepaper gennemgår vi en case fra den britiske online retail branche, hvor vi ser, hvordan I opnår en operationel og konkurrencemæssig fordel.