Mathias Neessen Juniormester
06. marts 2018 - 21:30 Der er 7 kommentarer

Må man have en stor powerbank med i et fly?

Hej eksperter. Jeg overvejer og købe den her giga powerbank. Det er så lige det om man må have den med i et fly. Så jeg kunne rejse med den.

Nogen erfaringer?
https://www.amazon.com/MAXOAK-50000mAh-Portable-External-Notebook-Most/dp/B00YP823NA
kurtba Ekspert
06. marts 2018 - 23:37 #2
Du har vel bemærket, at der på den side du henviser til, står at de ikke sender til DK.
cht22 Professor
07. marts 2018 - 03:02 #3
Du kan købe den her, hvis du skal have leveret til Danmark:

https://www.amazon.co.uk/MAXOAK-50000mAh-Portable-External-Notebook-Most/dp/B00YP823NA
kkvist Novice
12. marts 2018 - 17:02 #4
Har selv undersøgt sagen til min kommende rejse. Du kan læse om det her:
http://flypassager.dk/Bagageregler/Elektronisk-udstyr

Har dog læst artikler ved siden af, der fortæller at det åbenbart ikke er alle lande der har reguleret reglerne efter det. Et dansk måtte ikke have powerbanken med i håndbagagen hjem fra Beijing, og måtte derfor kasserer den derovre.
marki Praktikant
08. august 2018 - 20:37 #5
Jeg har læst på https://komputer.dk/it-og-samfund/flyv-sikkert-paa-ferie-med-batterier-i-haandbagagen og https://www.forsinkedefly.dk/, at det godt kan skabe problemer at tage en større powerbank med i flyet. Dog har jeg aldrig selv oplevet problemer med det - hverken med Norwegian, SAS eller KLM. Derfor ville jeg ikke være nervøs for at tage chancen.
Jacob Oppenheim Praktikant
01. oktober 2018 - 18:43 #6
Nej det kan du ikke. Grænsen er for powerbanks i fly er 100 Wh. Du kan læse mere specifikt om de krav der er til powerbanks her i fly her: https://powerbanken.dk/blog/guide-saadan-tager-du-powerbanks-med-i-flyet/
Mia Praktikant
11. oktober 2018 - 15:22 #7
Hej,

Nej, det kan du ikke. Vi havde også en større en med på vores sidste udlandsrejse og fik at vide, at vi ikke måtte have den med i håndbagagen, så det var bare bad luck. Jeg ved ikke, om de bare var strikse, eller om det er en generel regel :-)

Mvh

Mia - http://backpackingtheworld.dk/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kendt dansk webshop åbner igen efter to måneders nedbrud efter hackerangreb: "Det er ikke nogen billig beslutning"
Bahne.dk har været nede siden nytår efter at være blevet ramt af et hackerangreb. Om to uger kan direktøren igen åbne siden, men ved stadig ikke med sikkerhed, hvorfor siden blev ramt.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
I 2019 vil vi se en kæmpe udskiftning af ressourcer, hvorunder de menneskelige processer overtages af software, der gør os mennesker hurtigere og mere effektive. Betyder det store fyringsrunder? Måske.
White paper
Sikkerhedsimplikationerne ved digital transformation
I Fortinets rapport fra 2018 omkring sikkerhedsimplikationerne ved digital transformation, tages temperaturen på den aktuelle tilstand for Cybersecurity i organisationer rundt omkring i hele verden. Blandt de 300 respondenter viste der sig en række spændende trends. Her er et par stykker af dem: - Digital Transformation er den mest indflydelsesrige it-trend i organisationer i dag. Hele 92% svarede at det har stor indvirkning på deres forretning - Sikkerhed er den klart største udfordring i forhold til digital transformation. Hele 85% mener det har stor indvirkning på deres forretning Download hele rapporten her og få flere spændende findings.