lurup Ekspert
15. april 2018 - 20:57 Der er 7 kommentarer

Webhotel med webshop

Hvad koster det at oprette en hjemmeside med webshop på ??
Tænker at købe noget fra One.com
Hvad koster det med betaling med mobilepay og/ eller Visa ??

Regner ed ca 500 varenummer
sidwave Ekspert
16. april 2018 - 02:28 #1
wordpress hotel, 22,50 kr måned

sådan noget som dibs, dansk internet betaling, til visa, koster mange 1000 kr pr måned... måske 10000 kr - mobile pay selv. ingenting.. og du kan snildt modtage betaling med paypal, det koster dig bare et stort gebyr. priserne står på paypals hjemmeside. (et eller andet sted derinde gemt væk)

Jeg er musiker, og køber ofte VST plugins. det er meget udbredt at betale med paypal.
stjans Forsker
16. april 2018 - 08:19 #2
Hej Lurup.

Jeg vil råde dig til at kigge på f.eks. Pensopay - der kombinerer VISA og rene dankort samt også håndterer Mobile Pay. Betaling er langt fra så dyr som ovenfor nævnt. Det er ofte pr. køb og i størrelsesordenen 200-400 om måneden.

Se her for nærmere info - her kan du også lægge dine egne forudsætninger ind:
https://kortgebyr.dk/

Fordelen med Pensopay - synes jeg er, at her får du gateway og indløsning samme sted. Supporten her er i øvrigt den bedste jeg har oplevet.

Paypal vil jeg holde mig fra. Betaling/træk sker inden kunden har modtaget varerne - og de skal have an Paypal konto, hvilket mange iflg mine erfaringer ikke ønsker. Jeg har brugt Paypal på 2 shops - det var ikke en succes.
claes57 Ekspert
16. april 2018 - 10:16 #3
Selvom webshop bruger paypal kan man altså som køber godt betale direkte med sit kreditkort. Men paypal har den fordel (hvis køber har konto), at de stilles i stil med dankort-sikkerhed herhjemme. Hvis man fx køber fra kina, og varen ikke er ok, så send billede af varen til paypal, og man får pengene tilbage og paypal tager selv kampen med sælger.
stjans Forsker
16. april 2018 - 10:30 #4
Hej Claes

Det er ikke altid man kan undgå konto oprettelse.

Det kommer an på ordrens størrelse, omsætning m.v..

Jeg har været i dialog med Paypal over nogle uger for at slippe herfor; det lykkedes ikke, da konto oprettelsen fremadrettet er en del af deres hvid-vask foranstaltninger.
lurup Ekspert
16. april 2018 - 19:59 #5
Kan jeg ikke lave en webshop med betaling  med Mobilepay ?man man ikke godt regne med det kun koster prisen for brugen af mobile konto ?? Det er jo ikke gratis som virksomhed
stjans Forsker
17. april 2018 - 07:49 #6
Det bør du kunne.

Tjek dog lige med Danske Bank først - jeg mener der for nylig har lavet nogle begrænsninger i Mobile Pay for business.
Jesper Hansen Praktikant
02. maj 2018 - 14:22 #7
Måske du skulle overveje en Shopify løsning?

Hvis du ikke er så teknisk, så tror jeg du vil få svært ved en "gør det selv" løsning. Tror ikke du vil blive så lykkelig med en one.com shop
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Se listen: Her er Danmarks bedste konsulentvirksomheder - medarbejderne skal have det sjovt hos vinderen
Interview: Prisen som Danmarks bedste konsulentvirksomhed gives til et nichehus, hvis medarbejdere boltrer sig i en særdeles lukrativ sektor. Selskabet har på otte år skabt en forretning, der bider skeer med de store huse.
Computerworld
Ny Windows 10 i horisonten: Disse funktioner udgår ved næste opdatering
En stribe funktioner udgår i Microsofts store oktober-opdatering af Windows 10.
CIO
Machine learning og kunstig intelligens med Jesper Steen Møller "Der er rigtigt meget teknik som for nogen ser nærmest magisk ud"
Tech fra Toppen: Hvornår det giver mening at bruge machine learning - og hvordan du kommer bedst muligt i gang? Få svaret i den seneste udgave af Computerworlds podcast "Tech fra toppen" med datalog Jesper Steen Møller.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Komplet guide: Kom godt i gang med HCI
I en verden hvor forretningsverdenen bliver mere og mere kompleks, skal it-organisationer løfte deres services i Clouden, for at gøre det hele hurtigere og mere effektivt. Det er blot nogle af grundene til at tage en mere software-defineret tilgang til tingene, og Hyper-converged Infrastructure (HCI) hjælper jer med at opnå dette. Det er ikke altid nemt at foretage en stor ændring, men denne komplette guide til HCI forklarer step-by-step hvad der skal til for at I kommer i gang og opnår alle fordelene ved cloud.