lurup Ekspert
15. april 2018 - 20:57 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

Webhotel med webshop

Hvad koster det at oprette en hjemmeside med webshop på ??
Tænker at købe noget fra One.com
Hvad koster det med betaling med mobilepay og/ eller Visa ??

Regner ed ca 500 varenummer
sidwave Ekspert
16. april 2018 - 02:28 #1
wordpress hotel, 22,50 kr måned

sådan noget som dibs, dansk internet betaling, til visa, koster mange 1000 kr pr måned... måske 10000 kr - mobile pay selv. ingenting.. og du kan snildt modtage betaling med paypal, det koster dig bare et stort gebyr. priserne står på paypals hjemmeside. (et eller andet sted derinde gemt væk)

Jeg er musiker, og køber ofte VST plugins. det er meget udbredt at betale med paypal.
stjans Forsker
16. april 2018 - 08:19 #2
Hej Lurup.

Jeg vil råde dig til at kigge på f.eks. Pensopay - der kombinerer VISA og rene dankort samt også håndterer Mobile Pay. Betaling er langt fra så dyr som ovenfor nævnt. Det er ofte pr. køb og i størrelsesordenen 200-400 om måneden.

Se her for nærmere info - her kan du også lægge dine egne forudsætninger ind:
https://kortgebyr.dk/

Fordelen med Pensopay - synes jeg er, at her får du gateway og indløsning samme sted. Supporten her er i øvrigt den bedste jeg har oplevet.

Paypal vil jeg holde mig fra. Betaling/træk sker inden kunden har modtaget varerne - og de skal have an Paypal konto, hvilket mange iflg mine erfaringer ikke ønsker. Jeg har brugt Paypal på 2 shops - det var ikke en succes.
claes57 Ekspert
16. april 2018 - 10:16 #3
Selvom webshop bruger paypal kan man altså som køber godt betale direkte med sit kreditkort. Men paypal har den fordel (hvis køber har konto), at de stilles i stil med dankort-sikkerhed herhjemme. Hvis man fx køber fra kina, og varen ikke er ok, så send billede af varen til paypal, og man får pengene tilbage og paypal tager selv kampen med sælger.
stjans Forsker
16. april 2018 - 10:30 #4
Hej Claes

Det er ikke altid man kan undgå konto oprettelse.

Det kommer an på ordrens størrelse, omsætning m.v..

Jeg har været i dialog med Paypal over nogle uger for at slippe herfor; det lykkedes ikke, da konto oprettelsen fremadrettet er en del af deres hvid-vask foranstaltninger.
lurup Ekspert
16. april 2018 - 19:59 #5
Kan jeg ikke lave en webshop med betaling  med Mobilepay ?man man ikke godt regne med det kun koster prisen for brugen af mobile konto ?? Det er jo ikke gratis som virksomhed
stjans Forsker
17. april 2018 - 07:49 #6
Det bør du kunne.

Tjek dog lige med Danske Bank først - jeg mener der for nylig har lavet nogle begrænsninger i Mobile Pay for business.
Jesper Hansen Praktikant
02. maj 2018 - 14:22 #7
Måske du skulle overveje en Shopify løsning?

Hvis du ikke er så teknisk, så tror jeg du vil få svært ved en "gør det selv" løsning. Tror ikke du vil blive så lykkelig med en one.com shop
lurup Ekspert
13. november 2018 - 21:08 #8
Tak
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester





Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Markedsanalyse: Sådan forbedrer EDI din samhandel
I en markedsundersøgelse fra august 2018 blev 300 retailers og producenter spurgt til, hvordan EDI og supply chain-teknologi hjælper dem med at forbedre deres samhandel. Det er ikke nogen hemmelighed, at konkurrenceforholdene er blevet skærpet i det seneste årti, og specielt priserne er udsat for øget pres. Dette betyder, at virksomheder hele tiden skal arbejde for at implementere mere effektive handelsprocesser. Heldigvis er der stadig forretningsområder, som er nemme at strømline ved hjælp af intelligente outsourcede løsninger. Ét af disse er den elektroniske udveksling af ordrer og fakturaer (EDI). I dette whitepaper kigger vi nærmere på de fem vigtigste områder, hvor EDI ifølge de 300 respondenter spiller en stor rolle i at forbedre virksomhedernes samhandel.