lurup Ekspert
15. april 2018 - 20:57 Der er 7 kommentarer

Webhotel med webshop

Hvad koster det at oprette en hjemmeside med webshop på ??
Tænker at købe noget fra One.com
Hvad koster det med betaling med mobilepay og/ eller Visa ??

Regner ed ca 500 varenummer
sidwave Ekspert
16. april 2018 - 02:28 #1
wordpress hotel, 22,50 kr måned

sådan noget som dibs, dansk internet betaling, til visa, koster mange 1000 kr pr måned... måske 10000 kr - mobile pay selv. ingenting.. og du kan snildt modtage betaling med paypal, det koster dig bare et stort gebyr. priserne står på paypals hjemmeside. (et eller andet sted derinde gemt væk)

Jeg er musiker, og køber ofte VST plugins. det er meget udbredt at betale med paypal.
stjans Forsker
16. april 2018 - 08:19 #2
Hej Lurup.

Jeg vil råde dig til at kigge på f.eks. Pensopay - der kombinerer VISA og rene dankort samt også håndterer Mobile Pay. Betaling er langt fra så dyr som ovenfor nævnt. Det er ofte pr. køb og i størrelsesordenen 200-400 om måneden.

Se her for nærmere info - her kan du også lægge dine egne forudsætninger ind:
https://kortgebyr.dk/

Fordelen med Pensopay - synes jeg er, at her får du gateway og indløsning samme sted. Supporten her er i øvrigt den bedste jeg har oplevet.

Paypal vil jeg holde mig fra. Betaling/træk sker inden kunden har modtaget varerne - og de skal have an Paypal konto, hvilket mange iflg mine erfaringer ikke ønsker. Jeg har brugt Paypal på 2 shops - det var ikke en succes.
claes57 Ekspert
16. april 2018 - 10:16 #3
Selvom webshop bruger paypal kan man altså som køber godt betale direkte med sit kreditkort. Men paypal har den fordel (hvis køber har konto), at de stilles i stil med dankort-sikkerhed herhjemme. Hvis man fx køber fra kina, og varen ikke er ok, så send billede af varen til paypal, og man får pengene tilbage og paypal tager selv kampen med sælger.
stjans Forsker
16. april 2018 - 10:30 #4
Hej Claes

Det er ikke altid man kan undgå konto oprettelse.

Det kommer an på ordrens størrelse, omsætning m.v..

Jeg har været i dialog med Paypal over nogle uger for at slippe herfor; det lykkedes ikke, da konto oprettelsen fremadrettet er en del af deres hvid-vask foranstaltninger.
lurup Ekspert
16. april 2018 - 19:59 #5
Kan jeg ikke lave en webshop med betaling  med Mobilepay ?man man ikke godt regne med det kun koster prisen for brugen af mobile konto ?? Det er jo ikke gratis som virksomhed
stjans Forsker
17. april 2018 - 07:49 #6
Det bør du kunne.

Tjek dog lige med Danske Bank først - jeg mener der for nylig har lavet nogle begrænsninger i Mobile Pay for business.
Jesper Hansen Praktikant
02. maj 2018 - 14:22 #7
Måske du skulle overveje en Shopify løsning?

Hvis du ikke er så teknisk, så tror jeg du vil få svært ved en "gør det selv" løsning. Tror ikke du vil blive så lykkelig med en one.com shop
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Udbetaling Danmark skal forhandle om mulig kompensation med Netcompany til efteråret
Interview: Inden årsskiftet står det klart, om Netcompany skal kompensere Udbetaling Danmark for de startvanskeligheder, der har været i forbindelse med det nye boligstøttesystem. "Jeg kan hverken be- eller afkræfte, at vi kommer til at bede om et pengebeløb fra Netcompany," lyder det fra Søren Eismark, underdirektør i ATP, som står bag Udbetaling Danmark.
Computerworld
Ny-opdaget malware blokerer programmer som forsøger at slette den: Særligt windows 10 er ramt
En ny type malware er blevet opfanget, der både overvåger din computer og generer falske reklameindtægter til bagmændende. Og så har den en forkærlighed for Windows 10.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Står din infrastruktur i vejen for virksomhedens udvikling? … her er de 10 vigtigste overvejelser
Oplever du, at din virksomheds it-infrastruktur er en stopklods for udviklingen af forretningen, digitalisering og konkurrencekraft? Måske er svaret hyperkonvergeret infrastruktur, hvor software og hardware smelter sammen i én konkurrencedygtig enhed, som er nem at administrere. Men der er 10 meget vigtige overvejelser at gøre sig, før man vælger en løsning. Læs dette whitepaper fra Lenovo og bliv klædt bedre på til at vælge rigtigt. 10 Key Considerations for Selecting Hyper-Converged Infrastructure - What to Know Before You Choose a Solution, Lenovo, 18 sider på engelsk.