Kryltoppen Praktikant
16. april 2018 - 16:21 Der er 9 kommentarer

Hjælp til at finde hjemmeside

Hej Forum-folk

Det er måske en anelse off-topic, men forsøger lige alligevel.

For at gøre en lang historie kort, skal jeg have ny bil, som jeg stærkt overveje at lease. Jeg har ingen af erfaring med leasing. Jeg ved nogenlunde hvordan det fungerer, men føler mig stadig ikke tryg nok, til at slå til.

Mit spørgsmål går på, om nogen herinde har købt med leasing før og i så fald hvor? Jeg søger nemlig en forhandler side, hvor der står en detaljeret guide eller lignende omkring leasing.

På forhånd tak! :-)
sidwave Ekspert
16. april 2018 - 16:28 #1
pas på! typisk binder du dig til en periode, så du reelt har købt 50% af bilen!
milter Ekspert
16. april 2018 - 16:31 #2
sidwave Ekspert
16. april 2018 - 16:34 #3
generelt er det en stor faldgrube, eksempel jeg så i en reklame:

pris: 2800 md
binding 4 år!
samlet pris: 134400

som nok svarer til 50% af bilens pris.
jeg gentager: pas på!
Slater Ekspert
16. april 2018 - 16:41 #4
#3: Det svarer jo også til tæt på hvad en bil vil falde i værdi i den periode. Plus under leasing er der typisk gratis service.

Ikke at jeg er uenig med dig - jeg foretrækker selv at eje over at leje. Men nye biler falder sgu hurtigt i værdi. Min egen kostede 260.000 fra ny og vurderes til 120.000 nu efter tre år, selvom den har fået autoriseret værksted og Dinitrol, aldrig har været røget i og er i perfekt stand.
CRKrogh Ekspert
16. april 2018 - 21:29 #5
#4 Enig, biler er (desværre) ikke nogen særlig god investering. Men uanset hvordan man ser på det, skal værdiforringelsen jo betales, uanset om man køber eller leaser.
Mange selskaber tilbyder jo så også at man kan frikøbe bilen til en fornuftig pris, hvis man ønsker at overtage den ved leasingperiodens udløb.
Som du skriver, handler det nok mere om temperament og følelser end reel risiko.
Søren33 Praktikant
17. april 2018 - 09:17 #6
Jeg har gode erfaringer med leasing. Det er rigtig, som nogle af de ovenstående kommentarer pointere, at man skal være varsom ift. hvordan leasing aftalen bliver skruet sammen. Men det er ikke anderledes end, når du køber så meget andet, hvor du binder dig. Det handler om, at få læst kontrakten ordentlig igennem!

Selv har jeg leaset min bil hos https://www.formula-leasing.dk/, som jeg kun har rosende ord tilovers for. Jeg har igennem de sidste 4 år, leaset to forskellige biler. Jeg har ikke oplevet nogle pludseligt opstået udgifter, eller ting med småt i kontrakten.

Men ja i bund og grund handler det om, hvorvidt du vil eje eller leje! :-)
posten Ekspert
05. maj 2018 - 09:03 #7
det jeg vil anbefale er at du starter en google søgning i dit post nr. :
leasing af bil i XXXX kigger på hvem der kommer frem og tar en snak med dem du har mest tiltro til
Ulrich S Juniormester
05. maj 2018 - 11:05 #8
Jeg har haft en super god oplevelse med Peugeot Østerbro. De satte mig godt ind i det hele på en proffesionel måde, og jeg havde bilen indenfor 7 dage.

Jeg er dog også en smule skeptisk overfor leasing ligesom andre i tråden, så jeg vil måske anbefale at kigge på noget ala www.bilabonnement.dk/. Mange af mine bekendte taler meget positivt om det, og det er nogle andre forhold end med leasing.
Laursen Juniormester
24. juli 2018 - 22:00 #9
Jeg mener at huske, at http://wheelfindr.dk/ engang havde en fin guide - ellers så prøv og tag fat i nogle, der allerede sidder med en leasingaftale, de har ofte lavet forarbejdet for en (kunne man håbe)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Partnerskaber med verdens it-giganter er 'helt afgørende' for Ateas fremtid - men Apple mangler efter fyring af selskabet: "Apple har set mere firkantet på selskabets regler"
Interview: Atea har formået at fastholde selskabets partnerskaber med ni af verdens største it-virksomheder trods selskabets bestikkelsesdom, men blev fyret af Apple. "Apple har set mere firkantet på selskabets regler og vurderet, at når der har været tale om bestikkelse, så vil man ikke associeres direkte med vores selskab," lyder det fra topchef Morten Felding.
Computerworld
Her er Kinas næste stjernemobil: Huawei P30
Seneste lækkede detaljer om Huaweis næste toptelefon, Huawei P30, lader ikke meget tilbage til fantasien.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Hvem roder rundt i dit datacenter. Du aner det ikke, vel?
Synligheden og sikkerheden i datacenteret, når en hacker er kommet udenom den dyre perimeter sikkerhed, er ikke noget mange har et godt svar på. Ofte bliver pengene brugt på at bygge mur og grave voldgrav så fjenden ikke kan komme ind. Mange er allerede kompromitteret. Fjenden har allerede agenter på indersiden. Hvad kan du så gøre? Du skal ændre måden du tænker sikkerhed på! I dette whitepaper kan du læse om hvordan du, sammen med Atea, opnår synlighed og automatiseret trusselshåndtering i et datacenter med Palo Alto Networks og VMware NSX.