Avatar billede esys Juniormester
08. juni 2018 - 09:38

Automatisk print af pivot-tabel ved åbning

Ønske:
1: Et Excel-ark åbnes automatisk. (klaret, en robot gør dette)
2: På en fane 1 er der en Pivot-tabel som automatisk får indlæst data via ODBC ved åbning af arket. (klaret, indstilling i Excel)
3: Gå til fane 2, som kun er en print-side, der viser Pivot-tabellen på fane 1 men i et pænere layout.
4: Udskriv den viste tabel i A4 eller A3 på bestemt printer.
5: Luk arket (Klaret, en robot kan gøre dette)

Nogen der ved hvordan dette sidste (3-5) kan gøres?

Lidt ekstra noter:
På print-layoutet er der formler med conditional formatting osv i måske 200 kolonner og 200 rækker som viser Pivottabellen fra Fane 1 på en fin måde med farver, understregning osv.
Tabellen på printlayotet vil nogle dage vise data i 35 kolonner og 15 rækker mens der i andre dage kan være i 70 kolonner og 40 rækker. Det, der skal printes, skal helst kun være den tabel, der vises på print-layoutet og den har altså forskellig størrelse fra dag til dag. Tabellen må gerne kunne skaleres op eller ned så den passer til feks A4 eller A3.
I dag markeres dagligt det område der skal printes. Dette skal altså gerne foregå automatisk.

Printernavn, format, skalering må gerne (helst) stå i nogle felter i arket så de kan genbruges senere. Alternativt kan det hardcodes.

I arket er der i øvrigt 10-12 print-faner der alle skal printes i forskellige størrelser og nogle gange med siden liggende og andre gange stående.
Hvis det ikke kan lade sig gøre at printe alle fanerne fra samme ark kan Excel-arket i stedet kopieres til 10-12 filer i stedet som så åbnes og printes et for et.

Nogen der har råd til denne opgave?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester