Btimmer Mester
09. juni 2018 - 16:02 Der er 8 kommentarer

Intern hukommelse

Jeg har lige fået en ny smartphone med 16 GB intern lager.
Jeg fik at vide min gamle ikke fungerede mere grundet kun 8 GB internt lager.
Nu har jeg fået den nye til at fungere, men allerede fra start meddeler den jeg har brugt 8 GB på det interne lager. Skyldes det jeg "har overført" fra den gamle telefon, eller?
ink Ekspert
09. juni 2018 - 16:30 #1
Hvilken smartphone? Android, iOS eller ?
mort1 Guru
09. juni 2018 - 16:31 #2
Styresystemet (Android eller ios) fylder et eller andet antal GB, hertil skal du lægge de Apps der er standard eller som du har installeret, plus det du måtte have overført ekstra fra den gamle telefon.
Har din telefon ikke et program til ENHEDSVEDLIOGEHOLDELSE - hvor du kan du fjerne overflødige data, og sandsynligvis også se hvad der ellers ligger på telefonen, og hvad de enkelte ting fylder.På min egen Samsung fylder applikationer ca. 2 GB, men jeg ved faktisk ikke om det er meget eller lidt.
Blød trafikant Seniormester
09. juni 2018 - 16:43 #3
Hvis det er android og hvis ikke du har et microSD kort i, så put et i og flyt alle de aps der kan flyttes, over på microSD kortet via applikationsmanageren. Så frigives en hel del hukommelse. 16gb er temmelig meget ram, så du må have mange aps...?
Btimmer Mester
09. juni 2018 - 16:59 #4
Tak til jer alle. Jeg er gået fra Android til Android. På den nye som jeg lige har taget i brug har jeg endnu ikke lagt alle APPs ind som jeg havde på den gamle. Mit spørgsmål var derfor nok lidt banalt for logisk tænkt troede jeg jo ikke at der allerede kunne være 8 GB fyldt op. Jeg satte SD kort i fra start og jeg har slettet alt overflødigt.
mort1 Guru
09. juni 2018 - 17:18 #5
#3 Jeg tror ikke vi taler om 16 GB RAM, men som Btimmer skriver intern hukommelse - Hvis telefonen havde haft 16 GB RAM ville den utvivlsomt have haft en kæmpestor intern hukommelse, og Btimmer ville ikke have haft problemet.
Jeg tilslutter mig #3 0g #4 Sæt et passende stort SD kort i tingesten, så du kommer minimum på 32 gerne 64 GB, og flyt mest muligt over på kortet, så tror jeg bestemt ikke du får problemer igen
PS: Hvis du som du skriver har sat et SD kort i fra starten, har du så aktiveret det, og "fortalt" hvad du vil gemme på kortet?
Btimmer Mester
09. juni 2018 - 17:40 #6
Tak igen. På min telefon står nu: Ialt 16,00 GB ledig 8,23 GB
Firmware fylder 5,37 GB
APPs fylder 1,71 GB

SD kortet er aktiveret.
Iøvrigt har jeg kun få billeder og videoer. Bruger ikke musik og spil etc.
På min gamle telefon kunne apps ikke overføres, kun billeder. (Doro 825)
Nu har jeg en Huawei.
mort1 Guru
09. juni 2018 - 18:05 #7
Jeg forstår, at du har overført det du umiddelbart forventer at få brug for - Til alm. brug rækker de godt 8 GB du har tilbage rigtig langt - tænk f. eks. på at 1000 billeder i en fin fin opløsning fylder under 4 GB (og hvorfor skulle du for resten opbevare 1000 billeder på din telefon) Sørg for at udnytte dit SD kort - og vær glad for din nye telefon  :-)
claes57 Ekspert
09. juni 2018 - 21:05 #8
Jeg har selv hentet en app 'files to sd card' som kan flytte apps og data fra telefonens lager til sd. Det bliver lidt langsommere (sd er langsommere end tlf selv), men du får fri plads til Android
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM siger farvel til Lotus Notes: Her er historien om systemet, der var elsket af konsulenter, hadet af slutbrugere - og en vigtig del af Stein Bagger-sagen
IBM's milliardsalg af Notes kan blive enden på eventyret om et af historiens mest succesfulde stykker enterprise-software. Gennem mere end 30 år har Notes været elsket af it-folk og konsulenter, hadet af frustrerede slutbrugere og spillet en birolle i Stein Baggers spektakulære svindel.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Millennials – Kommuniker med den nye generation
Mange virksomheder har en stor udfordring når det gælder Millennials. De er online hele tiden, har sociale medier som omdrejningspunktet i deres hverdag, og har meget høje forventninger til god service. De vægter værdier som tilgængelighed, hurtighed og kontinuitet meget højt, og det skal afspejle sig i den service I som virksomhed yder dem. Det er en del virksomheder slet ikke forberedte på. I dette whitepaper gennemgår vi, hvordan du skal gøre for at kommunikere med den nye generation.