Btimmer Mester
09. juni 2018 - 16:02 Der er 8 kommentarer

Intern hukommelse

Jeg har lige fået en ny smartphone med 16 GB intern lager.
Jeg fik at vide min gamle ikke fungerede mere grundet kun 8 GB internt lager.
Nu har jeg fået den nye til at fungere, men allerede fra start meddeler den jeg har brugt 8 GB på det interne lager. Skyldes det jeg "har overført" fra den gamle telefon, eller?
ink Ekspert
09. juni 2018 - 16:30 #1
Hvilken smartphone? Android, iOS eller ?
mort1 Professor
09. juni 2018 - 16:31 #2
Styresystemet (Android eller ios) fylder et eller andet antal GB, hertil skal du lægge de Apps der er standard eller som du har installeret, plus det du måtte have overført ekstra fra den gamle telefon.
Har din telefon ikke et program til ENHEDSVEDLIOGEHOLDELSE - hvor du kan du fjerne overflødige data, og sandsynligvis også se hvad der ellers ligger på telefonen, og hvad de enkelte ting fylder.På min egen Samsung fylder applikationer ca. 2 GB, men jeg ved faktisk ikke om det er meget eller lidt.
Blød trafikant Seniormester
09. juni 2018 - 16:43 #3
Hvis det er android og hvis ikke du har et microSD kort i, så put et i og flyt alle de aps der kan flyttes, over på microSD kortet via applikationsmanageren. Så frigives en hel del hukommelse. 16gb er temmelig meget ram, så du må have mange aps...?
Btimmer Mester
09. juni 2018 - 16:59 #4
Tak til jer alle. Jeg er gået fra Android til Android. På den nye som jeg lige har taget i brug har jeg endnu ikke lagt alle APPs ind som jeg havde på den gamle. Mit spørgsmål var derfor nok lidt banalt for logisk tænkt troede jeg jo ikke at der allerede kunne være 8 GB fyldt op. Jeg satte SD kort i fra start og jeg har slettet alt overflødigt.
mort1 Professor
09. juni 2018 - 17:18 #5
#3 Jeg tror ikke vi taler om 16 GB RAM, men som Btimmer skriver intern hukommelse - Hvis telefonen havde haft 16 GB RAM ville den utvivlsomt have haft en kæmpestor intern hukommelse, og Btimmer ville ikke have haft problemet.
Jeg tilslutter mig #3 0g #4 Sæt et passende stort SD kort i tingesten, så du kommer minimum på 32 gerne 64 GB, og flyt mest muligt over på kortet, så tror jeg bestemt ikke du får problemer igen
PS: Hvis du som du skriver har sat et SD kort i fra starten, har du så aktiveret det, og "fortalt" hvad du vil gemme på kortet?
Btimmer Mester
09. juni 2018 - 17:40 #6
Tak igen. På min telefon står nu: Ialt 16,00 GB ledig 8,23 GB
Firmware fylder 5,37 GB
APPs fylder 1,71 GB

SD kortet er aktiveret.
Iøvrigt har jeg kun få billeder og videoer. Bruger ikke musik og spil etc.
På min gamle telefon kunne apps ikke overføres, kun billeder. (Doro 825)
Nu har jeg en Huawei.
mort1 Professor
09. juni 2018 - 18:05 #7
Jeg forstår, at du har overført det du umiddelbart forventer at få brug for - Til alm. brug rækker de godt 8 GB du har tilbage rigtig langt - tænk f. eks. på at 1000 billeder i en fin fin opløsning fylder under 4 GB (og hvorfor skulle du for resten opbevare 1000 billeder på din telefon) Sørg for at udnytte dit SD kort - og vær glad for din nye telefon  :-)
claes57 Ekspert
09. juni 2018 - 21:05 #8
Jeg har selv hentet en app 'files to sd card' som kan flytte apps og data fra telefonens lager til sd. Det bliver lidt langsommere (sd er langsommere end tlf selv), men du får fri plads til Android
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
KMD tippede Tech Mahindra om opsigelse af tryghedsaftaler
KMD gjorde Tech Mahindra opmærksom på, at selskabet ville opsige sine tryghedsaftaler i foråret. Få uger senere fulgte Tech Mahindra trop og lavede samme manøvre. "Tech Mahindra er en stor samarbejdspartner for KMD, og vi gav dem en orientering om, at KMD påtænkte at opsige tryghedsaftalerne. På det tidspunkt var vores egne medarbejdere også orienteret," lyder det fra KMD.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Amazon kan komme til at lide samme skæbne som Uber i Danmark - fagbevægelse ruster sig til kamp
Den danske fagbevægelse står klar til at give Amazon en varm velkomst på det danske marked. Spørgsmålet er derfor om et stærkt samarbejde mellem på den side detailbranchen og internethandlen og på den anden side fagbevægelsen vil kunne skabe et bolværk mod Amazons indtog, eller om Amazon har lært af Uber og Ryanairs fejl?
White paper
Gør som millioner af andre brugere i hele verden - bind hele dit forretningssystem sammen med Microsoft Dynamics 365 Business Central
Alle kender efterhånden til ”digital transformation”, og uanset hvor langt din virksomhed er i processen, så kan I med det rette forretningssystem, tage de nødvendige skridt og løfte det hele op i skyen. Herigennem opnår I højere effektivitet gennem automatisering og enklere arbejdsgange for jeres medarbejdere. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, og løsningen kan tilpasses i takt med at jeres forretningsbehov ændrer sig. Bliv klogere på Microsoft Dynamics 365 Business Central her.