Avatar billede 2pretty4u Mester
02. juli 2018 - 17:40 Der er 6 kommentarer

Fejl på Gmail i Outlook mac?

Hej alle sammen

Jeg har officepakkens Outlook installeret på min mac. For nylig er den begyndt, via. min gmail., at komme op med fejl sigende:

Den samlede størrelse af de vedhæftede filer er for stor. Prøv at fjerne en eller flere vedhæftede filer, før du gemmer eller sender.

Den viste så "message subject", på dem den fejlede på. Har søgt og slettet - nogle jeg har haft liggende længe uden problemer - filstørrelse mac 50 mb.

Den bliver dog ved med denne fejl. Jeg aner ikke hvordan jeg kommer udenom? Jeg har stadigvæk massere af GB tilbage på min gmail, så det kan ikke være fejlen; tænker jeg.

Kan i hjælpe?

På forhånd tak

Stefan
02. juli 2018 - 17:42 #1
max størrelse er 10 mb
Avatar billede 2pretty4u Mester
02. juli 2018 - 17:47 #2
Er det noget nyt så? Siden den først nu kommer med fejl på ting, der er sendt / modtaget for minimum 5-7 år siden?

Og hvorfor forsvinder fejlen ikke, når emnerne er slettet?
Avatar billede ink Ekspert
02. juli 2018 - 17:47 #3
I gmail er der en begrænsning på 25 MB, se dette link
https://support.google.com/mail/answer/6584?hl=da&co=GENIE.Platform%3DDesktop
Avatar billede 2pretty4u Mester
02. juli 2018 - 19:17 #4
Udfordringen er, at jeg har slettet dem den har anvist til. Men den kommer stadigvæk med fejl. Det er mails sendt for mange år siden. For vedhæfter jeg nu en fil på mere end 25 mb, så vil den ikke acceptere det. Det ville den så dengang, men nu kommer den med fejl, selvom de er slettet. Så ved ikke helt hvad jeg skal gøre?
Avatar billede ink Ekspert
02. juli 2018 - 19:20 #5
Har du tømt papirkurven? Både i mailprogrammet og på webmail.
Avatar billede 2pretty4u Mester
02. juli 2018 - 19:33 #6
Jep, alt er slettet
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Stor fyringsrunde koster IBM Danmark mere end 100 millioner kroner på bundlinjen
Interview: Stor fyringsrunde koster IBM Danmark mere end 100 millioner kroner på bundlinjen i 2020. Samtidig falder toplinjen med 300 millioner kroner, hvilket direktør Henrik Bodskov ikke stiller sig tilfreds med.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.