uli nomis Praktikant
10. juli 2018 - 16:45 Der er 4 kommentarer

problem med Iphone 6

Hej
Jeg har et problem med min Iphone 6, den har låst sig og vil ikke gå til hovedskærm eller noget andet.. får kun en side frem hvor den viser lade/forbindelseskabel skal tilsluttes og at jeg skal kontakte Icloud support.. har forsøgt at gendanne telefonen adskillige gange uden held, får fejl 4013 frem hver gang.. er den død eller kan der gøres noget ?

mvh en ikke tlf nørd
ink Ekspert
10. juli 2018 - 20:01 #1
Prøv at læse denne side. Det kan måske løse problemet.
ink Ekspert
10. juli 2018 - 20:02 #2
posten Ekspert
10. juli 2018 - 22:45 #3
når dette ladekabel kommer frem mangler den da strøm ??
uli nomis Praktikant
11. juli 2018 - 01:10 #4
Alt på den side er forsøgt adskillige gange :(  den er fuldt opladet, så det er ikke manglende strøm. det er forbindelsen til computeren den indikerer.. den forsøger at gendanne og genkender også tlf, men når den kommer til selve gendannelsen, efter at ha opdateret itunes, så logger den af og fejlkoden kommer frem samt billedet på tlf.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bestikkelsessagen kostede Atea store millionbeløb og kunder i 2018 - men 2019 skal være comeback-året: "Nu har vi afsonet vores straf"
Interview: "Nu har vi afsonet vores straf. Hvis man bliver ved med at forfølge dem, der har afsonet deres straf, så er det, det samme som at sige, at man skal lukke Atea." I et stort interview med Computerworld fortæller Ateas danske topchef, Morten Felding, hvorfor det nu er på tide at komme videre efter den store bestikkelsessag ramte virksomheden.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Vil du snydes når du skal vælge printløsning?
Svaret er forhåbentlig/naturligvis nej, men sandheden er at det er et reelt problem for mange virksomheder. I langt de fleste tilfælde skrives der under på kontrakter, der binder virksomheder til unødigt kostbare og langvarige leasing og lejeforløb, og underskriften er desværre bindende. Derfor – der er mange penge at spare ved at få den rigtige rådgivning og sætte sig ind i aftalerne, og vi har samlet 5 gode råd i dette whitepaper.