uli nomis Praktikant
10. juli 2018 - 16:45 Der er 4 kommentarer

problem med Iphone 6

Hej
Jeg har et problem med min Iphone 6, den har låst sig og vil ikke gå til hovedskærm eller noget andet.. får kun en side frem hvor den viser lade/forbindelseskabel skal tilsluttes og at jeg skal kontakte Icloud support.. har forsøgt at gendanne telefonen adskillige gange uden held, får fejl 4013 frem hver gang.. er den død eller kan der gøres noget ?

mvh en ikke tlf nørd
ink Ekspert
10. juli 2018 - 20:01 #1
Prøv at læse denne side. Det kan måske løse problemet.
ink Ekspert
10. juli 2018 - 20:02 #2
posten Ekspert
10. juli 2018 - 22:45 #3
når dette ladekabel kommer frem mangler den da strøm ??
uli nomis Praktikant
11. juli 2018 - 01:10 #4
Alt på den side er forsøgt adskillige gange :(  den er fuldt opladet, så det er ikke manglende strøm. det er forbindelsen til computeren den indikerer.. den forsøger at gendanne og genkender også tlf, men når den kommer til selve gendannelsen, efter at ha opdateret itunes, så logger den af og fejlkoden kommer frem samt billedet på tlf.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fem vigtige CRM-trends, som det er værd at holde øje med
Aldrig har forholdet til dine kunder været vigtigere - og CRM-systemerne er godt på vej til at skifte over mod en mere holistisk tilgang, som er drevet af masser af data. Her har du fem vigtige trends, som dominerer brugen af CRM lige nu.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Den evigt forandrende rolle som it-manager – sådan ser fremtiden ud!
Rollen som it-manager har ændret sig meget, og bliver fremadrettet endnu vigtigere i enhver organisation, i takt med at teknologien udvikler sig. Det betyder at hverdagen er fyldt med mange udfordringer, som hele tiden stiller krav til medarbejderne og deres evne til at have de rette kompetencer. Hvad fremtiden bringer kan ingen spå om, men du får et bud på hvordan en it-managers hverdag ser ud i 2020, og hvilke løsninger der kan være vejen frem. Silotænkningen er fortid og det kræver at du som it-manager hele tiden tænker innovativt for at være på forkant. Hvordan du tilpasser dig til fremtiden, går vi i dybden med i dette Whitepaper.