uli nomis Praktikant
10. juli 2018 - 16:45 Der er 4 kommentarer

problem med Iphone 6

Hej
Jeg har et problem med min Iphone 6, den har låst sig og vil ikke gå til hovedskærm eller noget andet.. får kun en side frem hvor den viser lade/forbindelseskabel skal tilsluttes og at jeg skal kontakte Icloud support.. har forsøgt at gendanne telefonen adskillige gange uden held, får fejl 4013 frem hver gang.. er den død eller kan der gøres noget ?

mvh en ikke tlf nørd
ink Ekspert
10. juli 2018 - 20:01 #1
Prøv at læse denne side. Det kan måske løse problemet.
ink Ekspert
10. juli 2018 - 20:02 #2
posten Guru
10. juli 2018 - 22:45 #3
når dette ladekabel kommer frem mangler den da strøm ??
uli nomis Praktikant
11. juli 2018 - 01:10 #4
Alt på den side er forsøgt adskillige gange :(  den er fuldt opladet, så det er ikke manglende strøm. det er forbindelsen til computeren den indikerer.. den forsøger at gendanne og genkender også tlf, men når den kommer til selve gendannelsen, efter at ha opdateret itunes, så logger den af og fejlkoden kommer frem samt billedet på tlf.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan afgør Lyngby Taarbæk Kommune valget mellem Schultz og KMD: "Der er ingen tvivl om, at det vil være allernemmest bare at blive hos KMD"
Interview: Kampen om at levere det nye fagsystem til Lyngby Taarbæk Kommunes jobcenter står mellem Schultz og KMD, efter KMD har opsagt den nuværende kontrakt tre måneder før tid. Læs her hvordan Lyngby Taarbæk Kommune beslutter sig for, hvilket af de to nye systemer kommunen skal bruge fra årsskiftet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
It-fagforbund rasler med sablerne over for IBM: Kræver overenskomst til 300 fyringstruede KMD-medarbejdere
It-fagforbundene Prosa og HK kræver nu, at de 300 fyringstruede KMD-medarbejdere, der den 1. oktober bliver virksomhedsoverdraget til IBM, bliver sikret med en overenskomst. Hvis kravene ikke bliver efterkommet, kan det ende med en faglig tvist, lyder det fra Prosa.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.