uli nomis Praktikant
10. juli 2018 - 16:45 Der er 4 kommentarer

problem med Iphone 6

Hej
Jeg har et problem med min Iphone 6, den har låst sig og vil ikke gå til hovedskærm eller noget andet.. får kun en side frem hvor den viser lade/forbindelseskabel skal tilsluttes og at jeg skal kontakte Icloud support.. har forsøgt at gendanne telefonen adskillige gange uden held, får fejl 4013 frem hver gang.. er den død eller kan der gøres noget ?

mvh en ikke tlf nørd
ink Ekspert
10. juli 2018 - 20:01 #1
Prøv at læse denne side. Det kan måske løse problemet.
ink Ekspert
10. juli 2018 - 20:02 #2
posten Ekspert
10. juli 2018 - 22:45 #3
når dette ladekabel kommer frem mangler den da strøm ??
uli nomis Praktikant
11. juli 2018 - 01:10 #4
Alt på den side er forsøgt adskillige gange :(  den er fuldt opladet, så det er ikke manglende strøm. det er forbindelsen til computeren den indikerer.. den forsøger at gendanne og genkender også tlf, men når den kommer til selve gendannelsen, efter at ha opdateret itunes, så logger den af og fejlkoden kommer frem samt billedet på tlf.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft har snedig plan for at lokke stædige brugere væk fra Skype for Business: "Når vi vil flytte kunderne, er der som regel to muligheder: Enten er det pisk eller også er det gulerødder"
Kundernes migration væk fra Skype for Business og hen mod Microsoft Teams skal ikke foregå med en ladt revolver i ryggen. Derfor arbejder Microsoft efter en plan, der mere eller mindre lægger Skype for Business i koma.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Fire trin til øget cybersikkerhed på den digitale arbejdsplads
Organisationer af enhver størrelse er i konstant risiko for at blive udsat for cyberangreb, som potentielt kan ende med at koste millioner af kroner. I de kommende år vil reguleringer, som den nye EU-persondataforordning, kunne straffe virksomheder med gigantiske bøder, for utilstrækkelig sikring af deres systemer og data. Hvordan dette kan undgås, kan du læse mere om i dette whitepaper.