Sebastian Bjørnsen Praktikant
10. august 2018 - 20:59 Der er 3 kommentarer

Ny online identitet - hvad synes i?

Hej eksperter!

Vi har på https://alfabeto.dk valgt at ændre vores online identitet, såvel som ikke passende til målgruppen.

Det nye er nu live (godt nok med lidt børnesygdomme), og jeg vil høre hvad jeres take er på det nye design.

Det nye design har til formål at gå helt ind til benet, men på flot og huskværdig vis.

Jeg vil tage imod feedback med stor tak, og ser frem til at høre fra jer!

Kort om konceptet:
Alfabeto er en virksomheder, som ønsker at strømline et ellers kaotisk tekstmarked, ved at skabe et intuitivt miljø, hvor virksomheder kan finde tekstforfattere, og arbejde sammen.
Prisstrukturen er simpel, og afgøres igennem dialog mellem de to parter. Det er gratis at benytte for virksomheder.

Venlig hilsen
Sebastian Bjørnsen
milter Ekspert
10. august 2018 - 21:59 #1
Undskyld, men hvis jeres tekstforfatteres kunnen er på samme sproglige og grammatiske niveau som dette indlæg, så får I nok ikke mange kunder. Jeg kan umiddelbart tælle ti fejl.

Jeg ved godt, nogle ikke tager den slags så højtideligt, men et firma som jeres burde have 100%  styr på den slags.
Sebastian Bjørnsen Praktikant
10. august 2018 - 22:51 #2
Hej milter

Tak for din feedback.

Du har helt ret i, at jeg ikke er 100-meter-løber i retskrivning, men det har nu heller aldrig været mit område. Til dét har vi dygtige skribenter tilknyttet som alle har en relevant uddannelse bag sig.
milter Ekspert
11. august 2018 - 20:45 #3
Min samvittighed fik mig til at forsøge at sammensætte en lidt mere konstruktiv kritik end kommentaren i mit  indlæg #1, og derfor har jeg så brugt lidt tid på at gennemlæse siderne på jeres foreløbige hjemmeside :-)

Jeg må starte med en indrømmelse: Jeg er ikke på nogen måde ekspert i SEO, webdesign eller copywriting og har heller ikke nogen ph.d  i dansk sprogbrug. Jeg taler udelukkende ud fra de erfaringer, mine år på nettet har givet mig, plus tre års arbejde med at stable min egen hjemmeside på benene.

Min kritik i indlæg #1 gælder også for jeres hjemmeside, selv om der på den er færre sproglige og grammatiske fejl. Min væsentligste kritik af alfabeto.dk er:

1:  Indgangssiden ligner noget fra dengang, normal skærmopløsning var på 800x600 . Tekststørrelse og bogstavafstand er væsentlige ingredienser her. 

2:  Brug af for mange tekstfarver virker uprofessionelt, og brug af tekster med lav mætning vanskeliggør læsningen.

3:  Hvorfor ikke benytte det gode, danske ord ”tekstforfattere”? I det hele taget bruger I, efter min mening, for mange nørdede, engelske begreber, hvor en klar, dansk beskrivelse ville være meget mere ”flot og huskværdig”.

Jeg beklager, men du beder selv om vores mening. Min mening er, at siden, som den ser ud nu, virker uprofessionel og ikke klart og  ”på flot og huskværdig vis” fortæller, hvad det egentligt er, I ønsker at hjælpe hvem med.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan afgør Lyngby Taarbæk Kommune valget mellem Schultz og KMD: "Der er ingen tvivl om, at det vil være allernemmest bare at blive hos KMD"
Interview: Kampen om at levere det nye fagsystem til Lyngby Taarbæk Kommunes jobcenter står mellem Schultz og KMD, efter KMD har opsagt den nuværende kontrakt tre måneder før tid. Læs her hvordan Lyngby Taarbæk Kommune beslutter sig for, hvilket af de to nye systemer kommunen skal bruge fra årsskiftet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
It-fagforbund rasler med sablerne over for IBM: Kræver overenskomst til 300 fyringstruede KMD-medarbejdere
It-fagforbundene Prosa og HK kræver nu, at de 300 fyringstruede KMD-medarbejdere, der den 1. oktober bliver virksomhedsoverdraget til IBM, bliver sikret med en overenskomst. Hvis kravene ikke bliver efterkommet, kan det ende med en faglig tvist, lyder det fra Prosa.
White paper
Ny undersøgelse: Service er nøglen til øget omsætning i den digitale fremtid
Service bliver en vigtigere og vigtigere del af din virksomheds succes fremadrettet, og i dette whitepaper kan du blive klogere på hvordan du kommer i gang med at implementere intelligente serviceløsninger. Undersøgelsen der er udført af Salesforce, fortæller blandt andet at hele 92% af alle adspurgte ledere vil have deres organisation til at adaptere servicestrategier, for bedre at kunne reflektere kundens ønsker og behov. Læs dette og meget mere nu, ved at downloade vores gratis whitepaper.