Sebastian Bjørnsen Praktikant
10. august 2018 - 20:59 Der er 3 kommentarer

Ny online identitet - hvad synes i?

Hej eksperter!

Vi har på https://alfabeto.dk valgt at ændre vores online identitet, såvel som ikke passende til målgruppen.

Det nye er nu live (godt nok med lidt børnesygdomme), og jeg vil høre hvad jeres take er på det nye design.

Det nye design har til formål at gå helt ind til benet, men på flot og huskværdig vis.

Jeg vil tage imod feedback med stor tak, og ser frem til at høre fra jer!

Kort om konceptet:
Alfabeto er en virksomheder, som ønsker at strømline et ellers kaotisk tekstmarked, ved at skabe et intuitivt miljø, hvor virksomheder kan finde tekstforfattere, og arbejde sammen.
Prisstrukturen er simpel, og afgøres igennem dialog mellem de to parter. Det er gratis at benytte for virksomheder.

Venlig hilsen
Sebastian Bjørnsen
milter Ekspert
10. august 2018 - 21:59 #1
Undskyld, men hvis jeres tekstforfatteres kunnen er på samme sproglige og grammatiske niveau som dette indlæg, så får I nok ikke mange kunder. Jeg kan umiddelbart tælle ti fejl.

Jeg ved godt, nogle ikke tager den slags så højtideligt, men et firma som jeres burde have 100%  styr på den slags.
Sebastian Bjørnsen Praktikant
10. august 2018 - 22:51 #2
Hej milter

Tak for din feedback.

Du har helt ret i, at jeg ikke er 100-meter-løber i retskrivning, men det har nu heller aldrig været mit område. Til dét har vi dygtige skribenter tilknyttet som alle har en relevant uddannelse bag sig.
milter Ekspert
11. august 2018 - 20:45 #3
Min samvittighed fik mig til at forsøge at sammensætte en lidt mere konstruktiv kritik end kommentaren i mit  indlæg #1, og derfor har jeg så brugt lidt tid på at gennemlæse siderne på jeres foreløbige hjemmeside :-)

Jeg må starte med en indrømmelse: Jeg er ikke på nogen måde ekspert i SEO, webdesign eller copywriting og har heller ikke nogen ph.d  i dansk sprogbrug. Jeg taler udelukkende ud fra de erfaringer, mine år på nettet har givet mig, plus tre års arbejde med at stable min egen hjemmeside på benene.

Min kritik i indlæg #1 gælder også for jeres hjemmeside, selv om der på den er færre sproglige og grammatiske fejl. Min væsentligste kritik af alfabeto.dk er:

1:  Indgangssiden ligner noget fra dengang, normal skærmopløsning var på 800x600 . Tekststørrelse og bogstavafstand er væsentlige ingredienser her. 

2:  Brug af for mange tekstfarver virker uprofessionelt, og brug af tekster med lav mætning vanskeliggør læsningen.

3:  Hvorfor ikke benytte det gode, danske ord ”tekstforfattere”? I det hele taget bruger I, efter min mening, for mange nørdede, engelske begreber, hvor en klar, dansk beskrivelse ville være meget mere ”flot og huskværdig”.

Jeg beklager, men du beder selv om vores mening. Min mening er, at siden, som den ser ud nu, virker uprofessionel og ikke klart og  ”på flot og huskværdig vis” fortæller, hvad det egentligt er, I ønsker at hjælpe hvem med.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Frank Rasmussen nægter at afvise Hopper stjæler data fra Saphe: "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise"
Interview: Telerigmanden Frank Rasmussen tager endnu en gang til genmæle over for konkurrenten Saphe, der beskylder ham for at stjæle data. Han nægter dog at afvise, at det rent faktisk sker. "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise," lyder det.
Computerworld
Windows 10's katastrofe-update: Derfor begyndte den pludseligt at slette brugernes filer
Den seneste Windows 10 opdatering kunne i værste fald slette vigtige filer. Microsoft sætter tal på hvor mange der er berørt af den katastrofale fejl.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Test jeres it-sikkerhed gratis i 14 dage med Cisco Cloudlock - og få rapport med resultaterne direkte i din indbakke
Du kan nu - kvit og frit - teste banebrydende it-sikkerhedsløsninger fra Cisco. Cisco Cloudlock er en sikkerhedsløsning, der hjælper dig med at kontrollere dine brugeres rettigheder på tværs af systemer. Løsningen fungerer altså med Office 365, Salesforce og lignende, helt usynligt for dine brugere. Efter 14 dage modtager du en rapport direkte i din indbakke med en vurdering af jeres sikkerhedsprofil på tværs af jeres cloud-løsninger. Når du booker en demo, registrerer vi dig i vores system og retter henvendelse til dig via en af vores partnere inden for ganske få dage. Demoen er enkel at installere og kræver ingen ny hardware.