Sebastian Bjørnsen Praktikant
10. august 2018 - 20:59 Der er 3 kommentarer

Ny online identitet - hvad synes i?

Hej eksperter!

Vi har på https://alfabeto.dk valgt at ændre vores online identitet, såvel som ikke passende til målgruppen.

Det nye er nu live (godt nok med lidt børnesygdomme), og jeg vil høre hvad jeres take er på det nye design.

Det nye design har til formål at gå helt ind til benet, men på flot og huskværdig vis.

Jeg vil tage imod feedback med stor tak, og ser frem til at høre fra jer!

Kort om konceptet:
Alfabeto er en virksomheder, som ønsker at strømline et ellers kaotisk tekstmarked, ved at skabe et intuitivt miljø, hvor virksomheder kan finde tekstforfattere, og arbejde sammen.
Prisstrukturen er simpel, og afgøres igennem dialog mellem de to parter. Det er gratis at benytte for virksomheder.

Venlig hilsen
Sebastian Bjørnsen
milter Ekspert
10. august 2018 - 21:59 #1
Undskyld, men hvis jeres tekstforfatteres kunnen er på samme sproglige og grammatiske niveau som dette indlæg, så får I nok ikke mange kunder. Jeg kan umiddelbart tælle ti fejl.

Jeg ved godt, nogle ikke tager den slags så højtideligt, men et firma som jeres burde have 100%  styr på den slags.
Sebastian Bjørnsen Praktikant
10. august 2018 - 22:51 #2
Hej milter

Tak for din feedback.

Du har helt ret i, at jeg ikke er 100-meter-løber i retskrivning, men det har nu heller aldrig været mit område. Til dét har vi dygtige skribenter tilknyttet som alle har en relevant uddannelse bag sig.
milter Ekspert
11. august 2018 - 20:45 #3
Min samvittighed fik mig til at forsøge at sammensætte en lidt mere konstruktiv kritik end kommentaren i mit  indlæg #1, og derfor har jeg så brugt lidt tid på at gennemlæse siderne på jeres foreløbige hjemmeside :-)

Jeg må starte med en indrømmelse: Jeg er ikke på nogen måde ekspert i SEO, webdesign eller copywriting og har heller ikke nogen ph.d  i dansk sprogbrug. Jeg taler udelukkende ud fra de erfaringer, mine år på nettet har givet mig, plus tre års arbejde med at stable min egen hjemmeside på benene.

Min kritik i indlæg #1 gælder også for jeres hjemmeside, selv om der på den er færre sproglige og grammatiske fejl. Min væsentligste kritik af alfabeto.dk er:

1:  Indgangssiden ligner noget fra dengang, normal skærmopløsning var på 800x600 . Tekststørrelse og bogstavafstand er væsentlige ingredienser her. 

2:  Brug af for mange tekstfarver virker uprofessionelt, og brug af tekster med lav mætning vanskeliggør læsningen.

3:  Hvorfor ikke benytte det gode, danske ord ”tekstforfattere”? I det hele taget bruger I, efter min mening, for mange nørdede, engelske begreber, hvor en klar, dansk beskrivelse ville være meget mere ”flot og huskværdig”.

Jeg beklager, men du beder selv om vores mening. Min mening er, at siden, som den ser ud nu, virker uprofessionel og ikke klart og  ”på flot og huskværdig vis” fortæller, hvad det egentligt er, I ønsker at hjælpe hvem med.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bestikkelsessagen kostede Atea store millionbeløb og kunder i 2018 - men 2019 skal være comeback-året: "Nu har vi afsonet vores straf"
Interview: "Nu har vi afsonet vores straf. Hvis man bliver ved med at forfølge dem, der har afsonet deres straf, så er det, det samme som at sige, at man skal lukke Atea." I et stort interview med Computerworld fortæller Ateas danske topchef, Morten Felding, hvorfor det nu er på tide at komme videre efter den store bestikkelsessag ramte virksomheden.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Vil du snydes når du skal vælge printløsning?
Svaret er forhåbentlig/naturligvis nej, men sandheden er at det er et reelt problem for mange virksomheder. I langt de fleste tilfælde skrives der under på kontrakter, der binder virksomheder til unødigt kostbare og langvarige leasing og lejeforløb, og underskriften er desværre bindende. Derfor – der er mange penge at spare ved at få den rigtige rådgivning og sætte sig ind i aftalerne, og vi har samlet 5 gode råd i dette whitepaper.