plok Forsker
14. september 2018 - 11:32 Der er 3 kommentarer

Epson Wordforce 2750 vil ikke printe Magneta? (har udskiftet patron flere gange)

Hej.

Jeg har en 14 dags gammel Epson Forkforce 2750 som ikke vil printe med magneta, selvom jeg har prøvet at skifte patronen flere gange?

Jeg benytter kompatibel patroner fra Gorilla-Ink og det har virket med de sidste patroner jeg nu har tømt! De andre patroner er der ikke noget galt med og jeg kan se blæknevauet på dem alle i indstillinger?

Jeg har prøvet følgende:
• Skift af patroner
• Rensning af printerhovedet via printerindstillinger
• Rensning af dyser via printerindstillinger
• Se om der sad noget i vejen for blæktilførslen
• Udskrive testsider
• Slukke og tænde printeren

Er der nogen som kender til dette problem, når det har virket med kompatibel patroner førhen?

Køre windows 10 64-bit

Håber at høre fra jer :)
mort1 Guru
14. september 2018 - 12:07 #1
Det ser nærmest ud som om du har prøvet det meste, har du også prøvet med en original blækpatron - Uoriginale blækpatroner er måske udmærkede til nogle printere, selv har jeg desværre kun dårlige erfaringer.
Du skriver, at printeren kun er 14 dage gammel, så der er vel grænser for hvor meget blæk du har brugt, men de originale patroner har vel virket fra starten - Prøv igen med originale patroner, hvis det ikke virker, må du tilbage til forretningen med den for ombytning - men du skal nok ikke tale for højt om det uoriginale blæk.
plok Forsker
14. september 2018 - 12:16 #2
Jeg har nemlig brugt alt blækket i de originale da jeg skulle printe nogle A4 billeder
ErikHg Ekspert
14. september 2018 - 21:17 #3
#1
Jeg har Canon, og der har flere gange været problemer, men især Magenta (rød)
farven der skulle være på det ud-printede var nærmest brun. Der var der netop tale om uoriginale blækpatroner, så det er ikke altid det er den bedste ide at anvende uoriginalt blæk.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Claus Larsen skal som ny landechef skubbe anonyme Atos frem i lyset i Danmark: "Jeg har været i militæret i en del år, så jeg har brug for en plan. Derfor eksekverer vi fra 1. januar på en ny plan"
Claus Larsen blev midt i oktober i al diskretion indsat som ny landechef for Atos i Danmark. Han skal nu gøre den franske it-kæmpe ligeså kendt i Danmark, som den er på verdensplan.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.