Fjotte Mester
28. september 2018 - 09:49 Der er 5 kommentarer

opdatering

Hej jeg har et spørgsmål ved. opdatering af driver
Hvordan finder jeg den rigtige driver har været inde enhedshåndtering og finde navn på driver og så søge efter en uden held går man ind på producentens hjemmeside kan man lade deres søgerobot lede efter den  bedste driver og gør jeg det fungere min computer ikke ordentlig.
og går jeg ind på HP hjemme side som er navnet på min computer så er det gl driver ?

Håber på hjælp

Hilsen Lars
28. september 2018 - 10:00 #1
brug altid producentens hjemmeside.
hvilken navn og model er det ? (så kan jeg forsøge at finde)
Fjotte Mester
28. september 2018 - 12:36 #2
Hej har været inde på producentens hjemmeside men det er AMD Radeon AMD8400 og AMD HD8670M
220661 Ekspert
28. september 2018 - 17:28 #3
220661 Ekspert
28. september 2018 - 18:03 #4
Har du prøvet "autodetect"?
Fjotte Mester
02. oktober 2018 - 17:20 #5
har været inde og installerer på deres hjemmeside ,har faktisk gjort det flere gange hver gang jeg har installeret det  fungere min mus dårligt så det har gjort at jeg har fjernet det igen. men tak for hjælpen prøver at installere det igen og vis det ikke virker skriver jeg igen i en ny tråd

:-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.