08. november 2018 - 20:38 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Mine udgående mails får påført ***SPAM***

Hvad skal jeg gøre for at undgå dette? Det er selvfølgelig ikke konsekvent, og jeg får det ikke, når jeg sender de samme mail fil min gmail-adresse!!
falster Ekspert
08. november 2018 - 21:03 #1
Du omtaler ikke, hvilket e-mail program, du anvender. Men Microsofts tilføjer - efter sigende - aldrig noget til indholdet i e-post-meddelelsen.

Hvis du har et antivirusprogram, som er sat til at scanne din udgående post, kan du prøve at slå den scanning fra.
ink Ekspert
09. november 2018 - 03:55 #2
09. november 2018 - 14:22 #3
falster: Det er Norton med Outlook, men hvor lød det dog logisk, at jeg bare skulle slå det fra :-D. Det har jeg så prøvet nu og må se, hvordan det går.
ink: Tråden hjalp ikke, for det er udgående post.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Vil du snydes når du skal vælge printløsning?
Svaret er forhåbentlig/naturligvis nej, men sandheden er at det er et reelt problem for mange virksomheder. I langt de fleste tilfælde skrives der under på kontrakter, der binder virksomheder til unødigt kostbare og langvarige leasing og lejeforløb, og underskriften er desværre bindende. Derfor – der er mange penge at spare ved at få den rigtige rådgivning og sætte sig ind i aftalerne, og vi har samlet 5 gode råd i dette whitepaper.