08. november 2018 - 20:38 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Mine udgående mails får påført ***SPAM***

Hvad skal jeg gøre for at undgå dette? Det er selvfølgelig ikke konsekvent, og jeg får det ikke, når jeg sender de samme mail fil min gmail-adresse!!
falster Ekspert
08. november 2018 - 21:03 #1
Du omtaler ikke, hvilket e-mail program, du anvender. Men Microsofts tilføjer - efter sigende - aldrig noget til indholdet i e-post-meddelelsen.

Hvis du har et antivirusprogram, som er sat til at scanne din udgående post, kan du prøve at slå den scanning fra.
ink Ekspert
09. november 2018 - 03:55 #2
09. november 2018 - 14:22 #3
falster: Det er Norton med Outlook, men hvor lød det dog logisk, at jeg bare skulle slå det fra :-D. Det har jeg så prøvet nu og må se, hvordan det går.
ink: Tråden hjalp ikke, for det er udgående post.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Københavns Universitet erkender skarp kritik af it-sikkerheden: “Vi har ikke helt de samme løsningsmuligheder”
Københavns Universitet har ikke de samme muligheder for at sikre en god it-sikkerhed, lyder det fra ledelsen. Alligevel erkender man krtikken fra Rigsrevisionen. “Der er steder, hvor vi ikke er kommet helt i hus med de her risikovurderinger.”
CIO
Tech fra Toppen: Tim Vang får hastigheden op og de rigtige idéer frem med Googles pretotyping
Tech fra Toppen: Tim Vang får ideerne frem og hastigheden op ved konstant at tænke små overskuelige eksperimenter ind idéprocessen. Metoden hedder pretotyping og stammer fra Google. Lær meget mere om, hvordan du kan bruge værktøjet her.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
6 gode råd til et succesfuldt virtuelt møde
Den traditionelle måde at tænke arbejdsplads på er under forandring. Nye teknologier skyder frem og gør hverdagen nemmere og mere dynamisk. Eksempelvis er mængden af fjernarbejdspladser steget med 115% de seneste 10 år, og det stiller krav til måden at holde møder på. Med et virtuelt møderum kan møder faciliteres online, og alle parter sparer tid fordi det er mere fleksibelt og ikke betinget af at alle møder op fysisk. I dette whitepaper kigger vi på hvad der skal til for at mestre denne disciplin og giver dig 6 gode råd.