stabil Juniormester
09. november 2018 - 12:51 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Hvis noget findes i en tabel - så gør....

Hejsa,

I en celle … f.eks.  C5  vil jeg gerne skrive indholdet af  A2  - men kun hvis værdien i Celle  C3  findes i en tabel der ligger i at  andet faneblad f.eks.
F12:F22  ..........  Er der ikke et "hit" i F12:F22 skrives 0,-

Hvilken fomrel skal stå i C5 ?

Håber Jeg kan få et godt hint :)
kim1a Ekspert
09. november 2018 - 13:25 #1
Som jeg forstår dig bliver du nødt til at have en støttekolonne hvor du laver opslaget på C3, altså f.eks. i D3 =lopslag(C3;'andet faneblad'!F12:F22;1;false)

Så kan du I C5 skrive:
=Hvis(C3=D3;A2;0)

Du kan også sætte dem sammen hvis du ønsker.
stabil Juniormester
09. november 2018 - 16:49 #2
TAK,  God måde at gøre det på :)

Men har lige et ekstra spg.: 

Du skriver at jeg i C5 kan skrive:  =Hvis(C3=D3;A2;0)

Men i stedet for at returnere et "nul" - hvis C3 og D3 er forskellige, så returneres et #I/T      Kan der komme til at stå "0" ?

:)
kim1a Ekspert
09. november 2018 - 17:21 #3
Jeg tænker det er fordi I/T kommer fra D3 når den ikke kan finde det, så tricket er at sætte en hvis.fejl udenom:
=hvis.fejl(lopslag(C3;'andet faneblad'!F12:F22;1;false);0)

Virker det?
stabil Juniormester
09. november 2018 - 17:34 #4
PRØVER STRAKS :)
stabil Juniormester
09. november 2018 - 17:46 #5
Perfekt :)  Tusind Tak --  Det virker
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Elgiganten har skiftet støvet intranet ud med Facebooks Workplace: "Nu er det okay at svare på direktørens besked med en GIF af Leonardo DiCaprio fra filmen Wolf of Wall Street"
De 2.300 medarbejdere i Elgiganten blev i 2016 præsenteret for et nyt moderne intranet. Ind kom Facebooks erhvervsrettede kommunikationsplatform Workplace, som selskabet efter et par år nu gør status på. Læs her om elektronikkædens erfaringer og oplevelser med platformen.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Hvad gør du? Printsikkerhed er en trussel for din virksomhed!
Du tænker nok: Er printere virkelig så stort en sikkerhedstrussel? På mange måder ja, for i en tid med konstante angreb, er en printer et nemt og ofte overset mål. Blandt andet viser undersøgelsen i dette whitepaper, at der er 68% større sandsynlighed for at printere er kilden til en ekstern trussel eller brist, end der var i 2016, og hele 118% større sandsynlighed for sker internt. Med dette in mente er det overraskende, at kun 30% af de adspurgte it-professionelle anerkender at printere udgør en sikkerhedsrisiko. Læs dette whitepaper og bliv klar over hvad det er du skal være opmærksom på.