crjensen Juniormester
20. november 2018 - 12:42 Der er 2 kommentarer

Video på skærm 2 med HDMI

Når jeg afspiller PowerPoints på en projektorskærm, vil PowerPoint ikke vise videoer.
Jeg har indsat videoer i min PowerPoint, men de afspiller ikke.
Problemet opstår kun, når jeg forbinder min computer til projektoren via HDMI.
Der er ingen problemer, når jeg forbinder til projektoren via VGA.

Jeg har i PowerPoint prøvet at slå "Præsentationsvisning" fra og så vil den gerne vise videoer, men så mangler jeg præsentationsvisningen på min PC-skærm.

Jeg har i Windows skærmindstillinger og Intel-skærmindstillinger prøvet at tjekke, om Windows "ser" den anden skærm. Det gør Windows IKKE når jeg bruger HDMI, men den gør det, når jeg bruger VGA.

Hvad kan jeg gøre, for at sikre, at jeg ved brug af HDMI-forbindelse til projektoren kan afspille videoer via PowerPoint... og bevare Præsentationsvisnings-tilstanden?

Carsten.
puren Ekspert
20. november 2018 - 20:35 #1
er det på en stationær eller bærbar computer??
hvis en stationær er så både VGA og HDMI på samme grafikkort??

så længe windows ikke kan arbejde med dine skærme så glem powerpoint
crjensen Juniormester
20. november 2018 - 21:47 #2
Det er en bærbar. Jeg glemte at skrive, at det er via en adapter HDMI-til-VGA. Jeg gætter på det er adapteren, der ikke sender ordentligt til den sekundære skærm.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Datatilsynet vil ikke forholde sig til danske skolers brug af Microsoft 365: "Det er lidt ud over det normale pensum"
Interview: Datatilsynet vil ikke komme med en klar anbefaling til, om danske skoler kan bruge udenlandske cloud-løsninger, før man har set konkrete eksempler. “Det er helt bestemt et område, der har vores bevågenhed og hele tiden bliver vurderet.”
Computerworld
Huaweis topchef: Vores nye styresystem er betydelig hurtigere end Android
Huawei er svært tilfreds med selskabets nye operativsystem, der hedder Hongmeng. Systemet er meget hurtigere end Android, lover topchefen, og Huawei vil udbrede det til en masse andre enheder.
CIO
The Digital Edge: Ørsteds CIO Michael Biermann styrker it-afdelingen: "Vi får en masse nye kollegaer med kompetencer, som vi overhovedet ikke har set før. Det er virkeligt spændende"
The Digital Edge: Et styrket fokus på it-arkitektur, agile og værktøjer som design thinking har på få år sat fart på den 780 personer store it-afdeling hos energikoncernen Ørsted. Hør hele historien om transformationen og hvad fremtiden byder direkte fra CIO Michael Biermann.
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.