crjensen Juniormester
20. november 2018 - 12:42 Der er 2 kommentarer

Video på skærm 2 med HDMI

Når jeg afspiller PowerPoints på en projektorskærm, vil PowerPoint ikke vise videoer.
Jeg har indsat videoer i min PowerPoint, men de afspiller ikke.
Problemet opstår kun, når jeg forbinder min computer til projektoren via HDMI.
Der er ingen problemer, når jeg forbinder til projektoren via VGA.

Jeg har i PowerPoint prøvet at slå "Præsentationsvisning" fra og så vil den gerne vise videoer, men så mangler jeg præsentationsvisningen på min PC-skærm.

Jeg har i Windows skærmindstillinger og Intel-skærmindstillinger prøvet at tjekke, om Windows "ser" den anden skærm. Det gør Windows IKKE når jeg bruger HDMI, men den gør det, når jeg bruger VGA.

Hvad kan jeg gøre, for at sikre, at jeg ved brug af HDMI-forbindelse til projektoren kan afspille videoer via PowerPoint... og bevare Præsentationsvisnings-tilstanden?

Carsten.
puren Ekspert
20. november 2018 - 20:35 #1
er det på en stationær eller bærbar computer??
hvis en stationær er så både VGA og HDMI på samme grafikkort??

så længe windows ikke kan arbejde med dine skærme så glem powerpoint
crjensen Juniormester
20. november 2018 - 21:47 #2
Det er en bærbar. Jeg glemte at skrive, at det er via en adapter HDMI-til-VGA. Jeg gætter på det er adapteren, der ikke sender ordentligt til den sekundære skærm.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
En skærmrevolution er på vej: Her er alt du bør vide om fremtidens mini-LED og micro-LED-skærme
En mindre skærmrevolution er nu under opsejling. Tre nye skærmteknologier kommer med hver deres løfte om vild kontrast, flottere farver og modulære egenskaber.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
The Digital Edge: Claus H. Andersen står i spidsen for at gøre dit indkøb nemmere i Salling Groups 1.500 butikker
Podcast: Salling Groups digitale chef, Claus H. Andersen, er på en digital mission: Det skal være nemmere at handle, nemmere at være kunde og nemmere være forbruger - i alle kædens 1.500 butikker. Hør hvordan den digitale chef arbejder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Hvem roder rundt i dit datacenter. Du aner det ikke, vel?
Synligheden og sikkerheden i datacenteret, når en hacker er kommet udenom den dyre perimeter sikkerhed, er ikke noget mange har et godt svar på. Ofte bliver pengene brugt på at bygge mur og grave voldgrav så fjenden ikke kan komme ind. Mange er allerede kompromitteret. Fjenden har allerede agenter på indersiden. Hvad kan du så gøre? Du skal ændre måden du tænker sikkerhed på! I dette whitepaper kan du læse om hvordan du, sammen med Atea, opnår synlighed og automatiseret trusselshåndtering i et datacenter med Palo Alto Networks og VMware NSX.