crjensen Juniormester
20. november 2018 - 12:42 Der er 2 kommentarer

Video på skærm 2 med HDMI

Når jeg afspiller PowerPoints på en projektorskærm, vil PowerPoint ikke vise videoer.
Jeg har indsat videoer i min PowerPoint, men de afspiller ikke.
Problemet opstår kun, når jeg forbinder min computer til projektoren via HDMI.
Der er ingen problemer, når jeg forbinder til projektoren via VGA.

Jeg har i PowerPoint prøvet at slå "Præsentationsvisning" fra og så vil den gerne vise videoer, men så mangler jeg præsentationsvisningen på min PC-skærm.

Jeg har i Windows skærmindstillinger og Intel-skærmindstillinger prøvet at tjekke, om Windows "ser" den anden skærm. Det gør Windows IKKE når jeg bruger HDMI, men den gør det, når jeg bruger VGA.

Hvad kan jeg gøre, for at sikre, at jeg ved brug af HDMI-forbindelse til projektoren kan afspille videoer via PowerPoint... og bevare Præsentationsvisnings-tilstanden?

Carsten.
puren Ekspert
20. november 2018 - 20:35 #1
er det på en stationær eller bærbar computer??
hvis en stationær er så både VGA og HDMI på samme grafikkort??

så længe windows ikke kan arbejde med dine skærme så glem powerpoint
crjensen Juniormester
20. november 2018 - 21:47 #2
Det er en bærbar. Jeg glemte at skrive, at det er via en adapter HDMI-til-VGA. Jeg gætter på det er adapteren, der ikke sender ordentligt til den sekundære skærm.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Exchange-sårbarhed truer selskaber over hele kloden: Sådan blev den opdaget af Dubex fra Søborg
En række akutte sårbarheder i Microsoft Exchange Server har sendt en panisk bølge gennem Exchange-miljøet. Sårbarhederne blev opdaget af danske Dubex. Se her, hvordan de blev opdaget af det danske selskab. "Var hackerne lykkedes med det, ville det være forholdsvist voldsomt," siger Jacob Herbst fra Dubex.
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.