Leif Praktikant
22. november 2018 - 13:31 Der er 2 kommentarer

Gemme Slides + del-slides som jpg..

Hej
Jeg ved hvordan jeg eksporterer sildes i en ppt til jpg, men jeg kunn godt tinke mig at eksportere alle dele af presentationen ud til jpg.
Mange slides har flere skridt, ala boxe der kommer frem ved hvet klik, men jeg kan ikke eksportere hvert klik, kun de overordnede slides.
Hvordan kan man det?
puren Ekspert
22. november 2018 - 13:44 #1
tro kun der er den lange vej rundt. gå i præsentation og når ønsket slide kommer tryk print screen og over i paint og sæt det ind og gem det som jpg og repeat
Jan K Forsker
22. november 2018 - 14:23 #2
Det, du eksporterer er dine slides. Animationenre fremkommer først, når præsentationen vises, og på det tidspunkt kan du ganske rigtigt ikke eksportere.

Du kan evt. bruge et screen grabber program, som fx ScreenHunter, som automatisk gemmer som jpg, og så "grabbe" efter hver animation.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan fungerer Oracle og Microsofts storstilede cloud-samarbejde: Store muligheder for de danske kunder
Oracle Open World, San Francisco: Med et storstilet cloud-samarbejde binder Oracle og Microsoft sine datacentre sammen for at frigøre kunderne fra de traditionelle datacentre. Inden udgangen af 2020 skal Oracle have flere datacenter-regioner i verden end AWS.
CIO
Hov, der døde vist en enhjørning
Klumme: Hvorfor accepterer vi, at det er OK at kede sig, at det er OK at tiden bare går? Det siger sig selv, at det er nedbrydende for virksomhedens produktions-og handlekraft, at vi tillader os selv at gå i dvale flere gange dagligt.
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Netværk uden vokseværk
Tilpasning af traditionelle netværk til stadigt nye krav, udvidelser og forandringer er dyrt, besværligt og usikkert. En enkelt forkert lavet indstilling kan føre til sårbarhed. En måde til at forenkle installationen og administrationen er at gå over til virtual cloud networks, skriver VMware. Al netværkstrafik går gennem et cloud-baseret softwarelager, der styres i henhold til politikken fra et enkelt centralt panel.