Leif Praktikant
22. november 2018 - 13:31 Der er 2 kommentarer

Gemme Slides + del-slides som jpg..

Hej
Jeg ved hvordan jeg eksporterer sildes i en ppt til jpg, men jeg kunn godt tinke mig at eksportere alle dele af presentationen ud til jpg.
Mange slides har flere skridt, ala boxe der kommer frem ved hvet klik, men jeg kan ikke eksportere hvert klik, kun de overordnede slides.
Hvordan kan man det?
puren Ekspert
22. november 2018 - 13:44 #1
tro kun der er den lange vej rundt. gå i præsentation og når ønsket slide kommer tryk print screen og over i paint og sæt det ind og gem det som jpg og repeat
Jan K Seniormester
22. november 2018 - 14:23 #2
Det, du eksporterer er dine slides. Animationenre fremkommer først, når præsentationen vises, og på det tidspunkt kan du ganske rigtigt ikke eksportere.

Du kan evt. bruge et screen grabber program, som fx ScreenHunter, som automatisk gemmer som jpg, og så "grabbe" efter hver animation.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu
Reportage, Shenzhen: “Exacting, rigorous, tests drive learning, all for real battles.” Computerworld er taget på besøg i det gigantiske hovedkvarter for verdens måske mest omtalte tech-selskab lige nu
Computerworld
Nvidias nyeste GTX 1660 kort beviser, at det igen er blevet interessant at købe grafikkort
Nvidia giver gamere i mainstream-segmentet et stærkt kort til en rimelig pris.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.