Leif Praktikant
22. november 2018 - 13:31 Der er 2 kommentarer

Gemme Slides + del-slides som jpg..

Hej
Jeg ved hvordan jeg eksporterer sildes i en ppt til jpg, men jeg kunn godt tinke mig at eksportere alle dele af presentationen ud til jpg.
Mange slides har flere skridt, ala boxe der kommer frem ved hvet klik, men jeg kan ikke eksportere hvert klik, kun de overordnede slides.
Hvordan kan man det?
puren Ekspert
22. november 2018 - 13:44 #1
tro kun der er den lange vej rundt. gå i præsentation og når ønsket slide kommer tryk print screen og over i paint og sæt det ind og gem det som jpg og repeat
Jan K Forsker
22. november 2018 - 14:23 #2
Det, du eksporterer er dine slides. Animationenre fremkommer først, når præsentationen vises, og på det tidspunkt kan du ganske rigtigt ikke eksportere.

Du kan evt. bruge et screen grabber program, som fx ScreenHunter, som automatisk gemmer som jpg, og så "grabbe" efter hver animation.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
OnePlus 7 Pro til test: Nu er selskabet i stand til at banke mobilverdenens giganter
Det kinesiske selskab OnePlus vil ind i det fine selskab af topproducenter med OnePlus 7 Pro. Missionen er lykkedes.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
CIO Jesper Riis fra DSV: Sådan arbejder jeg med governance så omkostninger og kompleksitet kan begrænses
Der er dømt stram governance hos Jesper Riis, CIO for verdens femtestørste transportvirksomhed. Men det er samtidig en betingelse for innovationen slår han fast. Hør mere om ledelse, performancekultur og vision hos globale DSV med de danske rødder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Lav din egen robot på få minutter med Fable
Tilbage i 2011 startede Shape Robotics udviklingen af Fable, et robotsystem bygget enkelt op på moduler. Det gør at studerende kan bygge deres egen robot på få minutter ved brug af interaktive blokke eller Python API. I denne video fortæller Moises Pacheco, CTO i Shape Robotics om processen med at skabe en intuitiv app sammen med Ciklum, og et partnerskab med Microsoft.