Rune1983 Guru
17. december 2018 - 07:42 Der er 1 kommentar og
2 løsninger

iPad pro slukker mystisk

Hej eksperter.

Vi har en iPad pro vi bruger meget i hjemmet. Den bliver ladet op hver nat så den er fuld opladet. Batteriet holder fint strøm i løbet i dagen. Dog er den begyndt at slukke ned om morgen en gang imellem. Det sker typisk ved første app man åbner. Så slukker den ned som i helt slukket. Og hvis man trykker på hjem knap vises batteri icon på skærm om at man isæt ladestik. Men hallo. Den er jo fuldt opladet. Har indtil videre løst det ved at lave en HARD reset med Hjem og Tænd/Sluk knap holdes nede på samme tid indtil den får liv igen.
Når den er startet op og man åbner en app kan samme ske en gang til. Bliver ved indtil det går i sig selv og ipad køre fint resten af dagen.
Mit spørgsmål er nu. Hvad/hvorfor sker dette? Er det fordi batteriet er ved at være færdig? Ipad er ca. 3 år gammel.
ink Ekspert
17. december 2018 - 10:38 #1
iPaden er selvfølgelig fuldt opdaget til iOS 12.1.1
Alle apps er opdateret.
Prøv at slukke den helt ved at holde tænd/sluk knappen nede og så brug skyderen, der kommer på skærmen. Lad den være slukket i 15-30 sekunder. Tænd derefter igen.
Din metode er en genstart, der måske ikke fjerner cachen. Mens ovennævnte metode slukker helt.
Rune1983 Guru
17. december 2018 - 11:02 #2
Hej Ink.
Det vil jeg prøve.
Og ja alle apps er opdateret og iOS er nyeste version.
Rune1983 Guru
19. december 2018 - 07:06 #3
Nu skete det igen her til morgen. Og igen lader det til ikke at hjælpe at genstarte ipad. Prøvede som du snakkede om Ink at sluk den kun via sluk/tænd knappen. Det virkede desvære ikke.
Tror jeg vil prøve at skrive til apple support omkring det.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.